hits

San Diego

Hello sin city!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da var vi endelig her da! I en by som er helt galskap  men også litt fin på sin egen måte. Da jeg endelig etter mange timers kjøre tur kunne sjekke ind 52 etasjer oppe i luften på dette finne rommet var jeg i himlen. Herregud så fint her er, og utsiktrn til The strip på Kvelden er helt fantastisk vakker. Et lite tip er å dra til Vegas litt uten for sesong, så kan man virkelig bo som en prinsesse for lite penger! Idag har vært en fin dag,  helt inntil jeg mottok flere skikkelig kjipe meldinger på DM på insta, det teamet skal jeg ta op imorgen - for finnes det noe værrer enn når folk sier egentlige stygge ting "gjemt" bak et kompliment... eller hva man sier. Jeg er så lei av jenter som skal pirke på hverandre å dra hverandre ned for faktum er at jeg egentlig ble ganske lei meg. Nei, mer om det imorgen. Nå skal jeg spise cheese cake å kose meg. 

 

Stor klem mine fine, fine lesere <3 

Tror jeg er med i en dårlig B film!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra ett hotel rom I newport beach som ser akkurat ut som en dårlig B film. Du vet, sånn motel ish' som lukter røyk og tynne vegger der du høre hva naboene driver med. Og det er ikke lite de driver med. Hjelp. 

Vi ble litt lurt og de 4 stjerner hotellet vi hadde booket var ikke akkurat så veldig 4 stjernet. Ikke at jeg er noe luksus dyr altså, men jeg foretrekker helt klart en seng som er nyvasket og ikke lukter røyk. Planen videre er å våkne veldig tidelig å kjøre mot Vegas - her har jeg fått takk i ett fantastisk hotell rom (håper ikke vi har blitt lurt her og) 

Har dere vært i Vegas før? I så fall blir jeg veldig glad for tips og råd. Jeg har ikke vært der på mange år så jeg har helt ærlig ikke peiling.

Ok, nå skal jeg sove. Håper jeg slipper unna bed bugs og annet tull.

 

klem E 

Endelig er de her!

Besøk hjemmefra kjennes helt fantastisk. Mamma og pappa plus søster og svigerbror er altså på besøk og det er så koselig. Vi skulle egentlig bo i leiligheten min men ble enig om at litt luksus var på sin plass så nå har vi sjekket inn på hotel! Alle er super jetlagged så her legger de seg kl 7 og våkner selvfølgelig 3 på natta #passeslitsomt.. planen enn så lenge er noen dager i San Diego før vi skal til LA og Vegas. Over til noe helt annet, jeg har vært elendig blogger og rett og slett ikke orket å sminke meg eller gå i annet enn joggis/treningsklær (uten å trene) de siste ukene, men jeg håper dere liker meg forde <3 

 

klem fra meg 

Life on the beach

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sånn ser det ut når man bor på stranda *klyper meg selv i armen*

På søndag dro jeg på sykkeltur rundt i området mitt og knipset litt bilder. Fint assa! Skulle ikke tro vi er midt i December. Nå går turen hjem mot Norge, føler seriøst ikke at 4 mnd har gått - men det har de og de har gått SÅ fort. 

//

This is life on the beach *Am i dreaming??*

On Sunday i went on a long bikeride around the area i live in. You wouldnt belive this is December, i feel so blessed. Now im enroute to Norway and i cant belive how fast the last 4 months passed. 

 

Jeg burde ikke fortelle dette

Processed with VSCOcam with c6 preset

Imorgen skal jeg gjøre noe som jeg virkelig gruer meg til og som jeg har totalt angst over. Jeg har drøyet det så lenge nå at jeg bare må benytte meg av muligheten av at det er så billig her: jeg skal ta lappen! 33 dollar er prisen og det frister jo veldig mot den heftige prisen i Norge. Men... Nå jinxer jeg sikkert hele greia ved å fortelle dette, men det hadde vært så Digg å kunne kjøre bil og ikke være så avhengig av andre. Håper virkelig at dette går, ellers får jeg vel prøve igjen.. Aiiii. Det er egentlig helt tullete å grue seg så mye, men jeg føler egentlig de fleste gjør det. Var du nervøs da du skulle ta lappen? Del gjerne tips og gode råd med meg :-) 

Familie Bilde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mine 3 beste venner her i San Diego. Fine er de! Og enda bedre, så bor guttene i leiligheten over meg og Laura. Vi har mange koselige film og spille kvelder. Det betyr mye å ha så gode venner her. Sammen er vi en liten familie på 4 som koser oss i hverandres selskap. Det er også utrolig handy å ha de boende i samme bygg, hver gang vi har problemer med vaskemaskin eller slikt skriker vi bare høyt og så kommer de løpende fordi de tror noe forferdelig har skjedd haha. Hva skulle vi gjort uten mannfolk!
 

I love you

..... C A L I F O R N I A

 

Se så fine palmer og blå himmel. Har akkurat overstått mandags daten med mormor og nå skal jeg sette igang med skole arbeid. Igår var det min roomies bursdag og det feiret vi med å stå på skøyter på stranden og spise en god middag. De har altså laget skøytebane på stranden her og det føles litt små rart å skøyte rundt på is i tanktop og 25+ grader. Har dere noen spennende planer for uken? 

///

Yesterday we celebrated my roomies birthday by going ice-skating in coronardo on The beach. We had such a great time and ended it with a dinner at our favorite restaurant. Im ready to kickstart this week now, Monday is'nt all That bad after all. 

 

An american favorite

Noe av det koseligste jeg vet om er å spise brunch i helgene. Jeg foretrekker det frem for middag ute. Kanskje fordi været som regel er så fint og man bare vil nyte solstrålene. Min elsk på søndagsbrunch er nok noe som henger igjen fra min oppvekst i Danmark. I Danmark har de en skikkelig brunch tradisjon, noe som jeg aldri fannt helt lik i Oslo. 

Min favoritt kafe heter Fig Tree Cafe og er nesten som en liten skjule hage her i Pacific Beach. Maten er helt sinnsyk og der finnes ikke en hangover de ikke kan kurere. Her om dagen koste jeg meg med Michele der og jammen ble ikke fig tree en stor favoritt hos henne også 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

//

Brunching during the weekend is my favorite thing. I think it comes from my danish roots and how me and my family would enjoy sunday brunch together my whole childhood. My favorite place in San Diego is Fig Tree Cafe which i absolutely love. i swear there is not a hangover that brunch doesnt cure. 

 

Teller dager til FredagAltså, etter 9 timers forelesning idag føler jeg meg nesten små gærn. 9 timer er jo forsåvidt ikke så mye men 9 timer med bare en pause på 15 min er altså litt små crazy. Innspurten før juleferien er igang og siden vi har hatt noen fridager i forbindelse med thanksgiving så har vi altså litt i overkant mange forelesninger nå. Tipper jeg ikke er den eneste som gleder seg til juleferie? 

Uanset, ville bare titte innom og ønske alle en fin Torsdag, her er det fortsatt onsdag kveld og dette trollet skal hoppe i seng så fort jeg trykker publiser her. Klem 

Downsides in life

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er vanskelig å være langt borte når noen du er glad i hjemme har det vondt. Og sånn er det altså akkurat nå. Man skulle gjerne gitt en klem, kjærlighet og fine ord i virkeligheten - ikke bare på melding og telefon. Dette er altså baksiden av å bo i utlandet. Igår hadde jeg vært her i 3 måneder og jeg skjønner ikke hvor tiden forsvant, jeg håper at familie og venner hjemme har det litt sånn på samme måte for så har de kanskje ikke glemt meg når jeg kommer hjem. Kontanten med familie går heldigvis bra, jeg har daglige telefon dates med mamma og pappa, mormor har jeg telefon date med hver mandag kl 10. Litt vanskeligere er det med venninner og kontakten der, kanskje fordi vi lever så forskjellige liv akkurat nå og tiden ikke strekker til. Gleder meg hvertfall til å klemme på alle igjen. Nå skal denne jenta ut å kuppe noen julegaver på blackfriday til de hjemme. 

 

//

The hardest part about living far away from home is the inability to be there for the people I love who is going through some hard times at the moment. The last 3 months have flown by and It sometimes feels difficult that the only love and support I'm able to give is through a phone. There is downsides to all choices in life and this is definitely the downside to living abroad. 
 

Baywalk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHAPPY THANKSGIVING 

Startet dagen med å gå en lang tur på stranden med kompisen min Justin. Han er nevøen til de jeg kalder min amerikanske familie. Vi tok masse bilder, drak god kaffe og kjente solen i ansiktet. Tenk at det er november og fortsatt 25 grader. Nå blir det flere timer med spising så jeg er glad jeg ikke har spist frokost. Thanksgiving er min favoritt tradisjon i USA så denne dagen kan ikke annet enn å bli fin. 

 

// 

Happy Thanksgiving from California. Started The day with a bay walk with my friend Justin. Now we have a multi hour thanksgiving feast in front of us. I'm so happy I didn't eat brekkie haha. Thanksgiving is my favorite tradition in the US so I'm super excited for this day. Hope you all have a lovely thanksgiving.

 

I got a new baby

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

.. and its blue and fast as lightning. 

Hekta som jeg er på å teste nye ting om dagen har jeg gått til inkjøp av to ting. En turkis beach cruiser som jeg virkelig digger å kjøre rundt på. Den er super fin og lite praktisk. Lite praktisk fordi den ikke har gear og derfor er helt håpløs i noe som bare minner om en bakke. Fin fordi den er turkis og super kul. Jadda, design over praktiske hensyn anyday. 

Jeg har også kjøpt meg et par MOM jeans, noe som jeg skal innrømme er lite flatterende men som jeg likevel digger. 

Nå sitter jeg på skolen og enda en gang må jeg unnskylde for min ufrivillige blogg pause, det er vanskelig å få tatt bilder når alle er bortreist fra thanksgiving. Jeg har tenkt mye over det med å opptatere mere hverdagslige ting og det tror jeg at jeg skal starte med. Kanskje noe er kjempe kjedelig men det er vel egentlig litt fint å se glimt fra hverdagen og ikke bare klær og sminke. 

Hadee dere - nå er det TACO TUESDAY på meg. Favoritt dagen!

//

Im obsessed with trying new things these days which is why i've actually bought pretty beach cruiser that I'm biking around on in my neighborhood. It's not very practical as it's like a ton of bricks up-hill but oh'so pretty she is. I've also bought my first pair of MOM jeans, not very flattering but i Love them anyways.