hits

Personal

Dette var aldri meningen!

 

 

 

Denne blogg pausen som nok mer kan betegnes som blogg stopp var aldri meningen men noen ganger skjer det ting i livet som skal bearbeides. Jeg har før delt ting med dere som ikke har vært like lett, men når noe inkluderer familie så er det ikke alltid at det er ok å skrive om det på nett. 

Siden sist har foreldrene mine blitt skilt - og selvom det skjer for mange, hadde jeg nok aldri trodd det skulle skje for meg/oss. Hele greia har vært veldig vanskelig og jeg kan nok ikke gå mer inn på det siden dette omhandler mange mennesker. 

Og da ble det bloggstop, fordi det ble feil å skrive om noe annet når huet var et helt annet sted. Oppi alt dette har jeg vært gjennom to operasjoner for veldig alvorlige celleforandringer i livmoren, noe som tok helt pusten fra meg. Det er litt skummelt å være i et annet land når man går gjennom sånt. På Fredag fikk jeg melding om at jeg endelig er helt "bra" igjen og at jeg nå bare må gå på kontroll hver 3 måned framover. 20 kg ble fjernet fra skuldrene mine og jeg følte jeg fikk puste igjen. 

Så uten å bli en oversharer da er dette den enkle oppdateringen jeg kan gi dere. Noe skal jeg gå ind på senere og fortelle mer om, annet kommer til å forbli privat.

Uanset så føles det godt å skrive en liten update på hvor jeg er og hva som har skjedd, for dere har jo lurt og skrevet kommentarer. Det er også derfor jeg fikk lyst til å skrive her igjen. 

Så nå er jeg tilbake, jeg vet ikke om det blir hver dag enda for jeg skriver ikke for å være fulltidsblogger men for å holde kontakt med dere og dele de tingene som  foregår i livet mitt. 

Sender mange klem og håper noen av dere fortsatt er her :-)

Emilie 

Når livet bare tuller litt med deg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke sånn at man kan planlegge alt, noenganger går ting bare helt til helvette *pardon my french* og så stopper alt litt op. Noen ting på privaten kjennes helt fantastisk, andre ting ikke fullt så bra og det er dette som har optatt tiden min. Et tankespinn uten like i huet mitt fylder hver eneste minutt av dagen. I takt med at dagene har gått har samvittigheten bare blitt dårligere og dårligere for ikke å ha oppdatert her. Men nå har jeg en plan og dere skal få følge meg på mye gøy fremover. Jeg kan ikke helt dele hva enda, men når tiden er rett skal jeg fortelle alt.

Her er litt bilder fra gårsdagen der Sarah på 10 år og jeg gikk tur, eller gikk og gikk. Det var mer en febrilsk trippen fordi vi var redd for slanger. Halvveis på turen så vi nemlig et "watch out for rattle snakes" skilt og da var det ikke fult så hyggelig plutselig. haha. 

 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GLAD I DERE ! 

Klem, E 

 

Heia elsklingen min!

herregud, det føles fortsatt helt Sykt å kjøre rundt i babyen min  - hun er så fin (fortsatt ikke fått navn) og jeg kjenner virkelig hvor mye jeg har trengt en liten bil. Det er deilig å kunne kjære akkurat der jeg vil når jeg vil uten å være avhengig av andre. I tilleg til det så føles det ganske Villt å eie noe. Litt som da jeg kjøpte leiligheten min i Oslo nesten. På lørdag kommer mamma og pappa hit og jeg gleder meg sånn til å hente de i den lille bilen min. Føler dette er en skikkelig Emilie bil! Nå har jeg en spennende uke foran meg før mamma og pappa kommer. Yay!! 

Forelsket i å være litt over alt, og aldri helt der.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

For en stund siden leste jeg et innlegg fra en dansk blogger som har bodd litt overalt som meg. Det er mange år siden jeg har bodd i hjemlandet mitt, Danmark, og innimellem tiden som har gått har jeg bodd i flere land. Først USA, Norge, England, Norge igjen og nå USA. Det er en gave og også en liten forbannelse for det er vanskelig å føle seg hjemme noe sted. Jeg skulle gjerne følt meg hjemme i byen jeg vokste opp, slik jeg kunne bo nærme foreldrene mine. Jeg har ofte dårlig samvittighet for å være så langt unna. Jeg skulle også ønske at Oslo føltes som hjem, for det er der vennene mine er. 

Men så har det blitt sånn, at jeg ikke helt vet hva hjem egentlig er. 

De nye stedene gir meg en ny følelse, stemning, vibe - og når jeg har vært der en stund leter jeg etter en ny følelse et annet sted. 

Jeg hater ordet millenial men kanskje det er det som er problemet. At vi "millenials" har så mange muligheter at vi noenganger er redd for å slå os ned. Det er ingen hemmelighet at vår generasjon har flere muligheter enn generasjonene før oss og det er jeg veldig takknemmelig for. Jeg har fått oppleve så mye i mitt liv allerede, jeg har fått bo steder jeg bare kunne drømt om. Men det er også en liten forbannelse for jeg føler meg så rastløs, så fornøyd og fortivlet på samme tid. 

Kanskje "hjem" er en følelse jeg skal klare å skape selv, noe som ikke er definert utifra land og mennesker. Men så er det jo akkurat det, hjem er en følelse mennesker gir deg, ikke et hus og 4 vegger. Så hva gjør man da når menneskene du elsker bor på helt forskjellige kontinenter?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ett år som ikke ble som jeg hadde trodd.

2016

Du har vært en rollercoaster av opp og nedturer. Når jeg ser tilbake er det nedturene jeg husker best, fordi de var så vonde. Noe er fortsatt vondt, noe har jeg lært å leve med og noe er bra. Jeg delte mye av det vonde med dere og det er jeg glad for, jeg fikk så mye støtte og fine kommentare. Det hjalp veldig. Nå har jeg gått gjennom året i bilder og skal dele litt med dere igjen. Alt jeg kan håpe på er ett år med flere oppturer og mindre vonde nedturer. 

J A N U A R

Jeg startet ut 2016 med å prøve brudekjoler med de nærmeste venninnene mine. Det var en morsom og rar dag på samme tid. Jeg hadde det allerede litt tøft pga flere omstendigheter og jeg gledet meg ikke til brudekjole prøvning sånn som man burde. Jeg synes det var stress å smile, stress å virke glad for jeg hadde det egentlig ikke bra i det hele tatt. Etter flere mnd med oppussing av leilighet og lite sosialt liv var kroppen sliten og det samme var huet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

F E B R U A R

Bloggen ble et frirum, på dette tidspunkt hadde jeg min egen liten plattform og Ingrid hjalp meg mye med bilder. Hun var vel egentlig den som pushet meg til å starte blogg, noe jeg er veldig glad for. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

M A R S

Vi begynte endelig å komme på plass i leiligheten, vi brukte fortsatt hvert eneste ledige sekund på å pusse opp men den ble akkurat som jeg hadde drømt om. 6 mnd etter vi kjøpte den føltes den endelig som hjem. Jeg delte mange interiør innlegg på bloggen og dere hadde så fin respons. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 3 presetProcessed with VSCOcam with a1 preset

A P R I L

Jeg sluttet i jobben min, jeg trivdes ikke og på mange måter er jeg enormt glad for at jeg sluttet. Den ekstra tiden jeg fikk ga meg mer tid til å tenke noe som derimot gjorde meg enda mer deprimert. Jeg dro på hyttetur med jentene og husker at jeg på veien opp tenkte at det ikke hadde vært så ille om vi crashet på veien, da kunne jeg kanskje få en liten pause fra alle tankene mine. Nå skjønner jeg at det er helt sykt å tenke sånn. Det var på den hytteturen jeg skjønte at jeg hadde bruk for psykolog hjelp og startet hos en psykolog få dager etterpå. Jeg gråt stortset hele den hytteturen og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten venninene mine Magrethe og Ida som var med der. Den turen ser jeg fortsatt på som første steget på rette vei - jeg har aldri kjent på så mye kaos i huet mitt som jeg gjora da. Jeg var rett og slett så utrolig lei meg uten å vite helt hvorfor.

Få uker etterpå måtte jeg avlyse brylluppet mitt som egentlig skulle vært i Juli. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with 7 preset

M A I

Jeg dro på pressetur til Stockholm for å solo intervjue Viktor og Rolf - der er kanskje en av de kuleste opplevelsene jeg har hatt gjennom bloggen. Under intervjuet mistet jeg en diamant øredopp og vi lå alle 3 på gulvet for å lete etter den haha. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

J U N I

Jeg brukte mye tid på å ta bilder til bloggen selvom jeg fortsatt ikke følte for å smile på bilder i det hele tatt. Bloggen ble på mange måter terapi selvom det hørtes kleint ut. Jeg delte mine tanker rundt det å være deprimert og å avlyse brylluppet mitt. Flere av dere sendte meg mail og kommentarer med like historier. Det føltes bra å vite, at jeg ikke var alene. 

 

Resten av året mitt kommer i løpet av uken :-)

 

 

My New Years Eve

Processed with VSCOcam with a5 preset*NEW YEARS EVE*

Nyttårs aften er en sånn aften der mobil bilder får gå, å ta med det elskede kameraet mitt var ikke aktuelt. Jeg hadde en fin nyttårsfeiring med en masse mennesker jeg ikke kjenner haha. Eller, venninen min var der men utenom det kjente jeg ingen. Kleineste øyeblikket var da klokken slo 12 og alle stod og kysset på en eller annen - utenom meg da. Et par minutter etter midnatt ville jeg hjem i beste Emilie stil, og da ble det sånn da. Jeg er ikke noen stor party løve og er somregel keen på å dra hjem lenge før alle andre. Nå er jeg klar til ett nytt år men innen da har jeg tenkt å oppsumere året som gikk i et innlegg (som resten av blogg norge :P )

Hadde dere en fin nyttårs aften?

 

Hade juleferie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"DU HAR IKKE BLOGGET PÅ EN UKE" - skrev mamma, all in Capital letters. Da er det ille, og helt sannt. Jeg trengte en liten blogg pause, ikke fordi jeg var lei men fordi jeg rett og slett har hatt lyst til å sitte i pysjen i en uke. Kunne selvfølgelig ha blogget det men noenganger er det bare sååå digg å logge av internet. Idag har jeg kost meg med min venninne Martine og bare gått rundt i gatene og pratet i timevis. Vi har spist deilig mat og shoppet på salg for julegavepengene våre. Ganske fin Fredsg med andre ord! Nå er jeg så klar for 2017. Har dere hatt en fin romjul? 

//

My mom send me an angry text saying i hadn't blogged for a week, and she is right. I haven't. Not that I needed a break but honestly I didn't feel like leaving my pj's at anytime the last week so I didn't really have anything to blog about. I feels like a luxury to log off social media sometimes so that's what I did! 

I spend one of the last days of 2016 with my girlfriend Martine. We walked around the streets, talked non stop and just enjoyed eachothers company. A perfect Friday. Now I am so ready for 2017 and I hope you are too! How was your Christmas break?

 

 

Hjernen har tatt juleferie

Hei dere! Jeg håper dere nyter de sistedagene før jul, selv må jeg indrømme at tanken om pinnekjøtt gir meg tårer i øjnene. NOE så godt! mhh.. Jeg har faktisk forsøkt å lage pinnekjøtt en gang for den danske familien min, og det var ikke en success. De deler ikke min entuiasme rundt den norske julematen. 

Uansett, hjernen har rett og slett tatt seg juleferie og selvom jeg har store planer om å blogge masse i romjulen så ville jeg bare titte innom for å lette på min dårlig samvittighet (og mammas masing om et blogg inlegg) 

Nå hadde jeg egentlig bare tenkt å dele en klein selfie men oven i hatten får dere også et bilde av meg fra da jeg var liten. De fleste ler godt når jeg viser dem dette og enda fler tror jeg er en gutt :P Kos dere på julebord eller hva dere gjør idag, jeg sender dere en million gode klemmer!!

 

Du må lære på den harde måten


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Vi lærer hele tiden, og noenganger skal ting gjøre litt vondt for at det kan bli bra. På lørdag var jeg på en jentekveld der jeg ikke kjente noen, jeg tror egentlig ikke så mange av de andre jentene hadde møttes før. Det var en hyggelig kveld men slike kvelder får meg også til å savne jentene mine hjemme enda mer. I løpet av kvelden pratet vi om mye rart og her er et par facts som jeg lærte den kvelden. 

- tinder er like kleint uanset hvilket land du bruker appen i. Seriøst, kan noen opprette blogg om kleine tinder dates? I'll follow! 

- uanset hvor du ender opp vil du alltid kalde hjemmet til foreldrene dine "hjem" spesielt hvis du er en nomade som meg, som aldri klarer å finde en base.

- gode venninner er vanskeligere å finne en en kjæreste. Seriøst, jeg har vært her i 4 måneder og ingen er som jentene mine i Oslo. (Forresten, shout out til Amalie min som sendte meg brev her om dagen - noen (meg) gråt i en time etterpå) 

- Rødvins hodepine blir sånn ca en milliard gange vondere for hvert år eldrer du blir. likevel glemmer jeg det hver lørdag.

- Hvis du sovner med mascara vil du våkne å se ut som en kulefisk. Øjnene mine er fortsatt hovne fra gårsdagen mascara. Cant pull That Off anymore. 

OK, ha en fin mandag mine fine lesere <3 

 

 

 

Let the world be quiet

Noenganger blir jeg helt besatt av å scrolle på instagram å se alle de fine bilder med de vakreste quotsne. Jeg synes fortsatt det er litt kleint å skrive quotes unner mine egene bilder.. Deler likegjerne mine favoritter idag, kanskje du kjenner deg igjen i noe eller det vekker noen følelser langt inni hjertet på deg og?


 

"I'm just tired, I just want the world to be quiet for a bit" - Matt Healy

 

"Happiness begins with you. Not with your relationship, your friends, or your job. But with you" - Mandy Hale

 

"So stop waiting for Fridays, and stop waiting for summers, and stop waiting for someone to fall in love with you, because those things will happen. But in the meantime, enjoy right now." - Lucy Sutcliffe

 

"I know, I know. He wasn't perfect, far from it in fact, but sometimes you fall for their imperfections too." Unknown

 

"She scares the hell out of me and calms my soul at the same time. Maybe that's what love is, a total contradiction that somehow balances out." Tammara Webber

 

"I think that sometimes you just have to make the decision to be happy. Just realize that things aren't ever what you hoped they'd be. Not ever. For anybody. The only thing that separates one kind of person from another is that there are some who stay angry about it and there are some who accept what comes their way."

 

"To have her here in bed with me, breathing on me, her hair in my mouth, I count that something of a miracle.
" Henry Miller,

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

Let's change it up

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 2 preset

Hver gang livet endrer seg får jeg alltid lyst til å endre på håret mitt. 2 gange har jeg farget det svart og det er to ganger for mye. Så idag skal jeg altså til frisøren, der jeg tenker å endre litt på fargen og lengden. Får se om jeg gjør noe helt crazy senere men jeg tviler litt på det. Jeg går og prøver å ta en beslutning om noe som kan endre livet mitt veldig om dagen, kanskje det er derfor jeg pludselig har et stort behov for å endre på meg selv haha! Skal fortelle dere mer senere.

 

5 ting jeg elsker akkurat nå

For en rar uke, helt siden Trump ble president har det vært rar stemning. Litt sånn "hva skjedde nå" og "hva skjer i fremtiden". Jeg synes det er kjempe skummelt og er oppriktig lei meg for at Obamba perioden er over, hva fremtiden bringer er vanskelig å si men jeg tror dette blir intressant. Mest av alt er jeg forbanna over at så mange mennesker har stemt på en person som er så nedverdigende mot både kvinder og andre etnisiteter. Men det får jeg ikke gjort noe med så da fokuserer jeg hellere på 5 ting jeg elsker ved uken som gikk. 

WHATSAPP

Hurra for moderne teknologi, den 2 timer lange telefon samtalen jeg hadde med stine-bestis idag var virkelig tiltrengt. Gleder meg som en unge til at hun kommer og besøker meg. Vi holder på å lage bucketlist over ting vi skal rekke mens hun er her.

BAYWALK

Bayen der jeg bor bruker jeg så mye som mulig, jeg elsker å gå ned på stranden etter jeg våkner og drikke morgenkaffen min der. Å bo rett ved havet er virkelig en luksus jeg setter så ekstremt stor pris på.  

LAURA

Roomien min som er helt konge, er så glad for at jeg fannt en amerikaner jeg digger såpass mye å bo med. Bortsett fra på mandager da, da hater jeg henne litt fordi det er measurement monday. Idag fikk jeg kjeft for de Doritosne jeg trodde jeg hadde sneket inn i leiligheten uten hun oppdaget det.. Hun fikk med seg det gitt. 

GOODONYA

Min nye favoritt kafe som jeg elsker å sitte på å studere, klager ikke på at kaffen blir servert i kopper på størrele med huet mitt. 

Processed with VSCOcam with p5 preset


DEN NYE LUGGEN MIN

Ok, litt rart punkt men må bare dele dette med dere. På søndag våknet jeg med lugg og skjønte ingenting. Lang lugg altså, til sånn rett ved kjeven men før var luggen min like lang som resten av håret mitt. Etter 2 glass vin får jeg alltid blackouts og Lørdag kveld hadde jeg tydeligvis lyst på lugg så da bare klipte jeg det da vel.... med en kjøkkensaks. Og det ble overraskende bra haha! Hadde aldri forsøkt på å klippe meg edru, men er tydeligvis litt mer kreativ med et glas vin innabords. 

 

America, This is a sad Day!

Processed with VSCOcam with a8 preset

This is Pako, Pako is from Mexico.

 

Dette er en sørgelig dag, her har Pako, jesse, Laura og jeg set på valget de siste mange timene og det vi trodde ikke skulle skje har skjedd - Trump er USA's neste President. Folk er sjokkerte her i California og du ser folk gråte på hvert gatehjørne. Nå skal jeg ikke overdramatisere dette men jeg må si at hele greia er tragisk. At Pako som er Ingeniør, kjempe snill, flink og smart faktisk skal bekymre seg for The "mexican wall" er bare tragisk... Herregud USA, jeg trodde dere var smartere enn dette. De neste dagene blir spesielle. :-( 

PEOPLE I LIKE

Tenkte det var på tide med en liten oppdatering på sociale medier fronten. Her kommer mine favoritt Instagrammere akkurat NÅ. 

* Julie_Varner *

Julie har også en kjempe fin blogg som du burde klikke deg ind på! Den finner du her. *Wildssouls*

*NikkiMarinus*

*ClaartjeRose*

*LeParisiennesduMonde*

*Pureheartss*

 

Noen av disse som dere følger allerede? Del gjerne dine favoritt bloggere / Instagrammere i kommentarfeltet med meg!

 

Blurry Polaroids* BLURRY NIGHTS, THE BEST KIND OF NIGHTS *

 

Litt blurry bilder fra søndag der jeg var på Disclosure konsert med Laura og Danijela. Det var SÅ gøy.. Jeg trodde egentlig vi hadde vanlige biletter men Toby på øverste bilde hadde fikset oss backstage pas slik at vi fik se de fra scenen. Toby giftet seg med en av mine venninner i fjor sommer og jeg er så glad i han. Kelly er en av de få venninnene jeg har kjent lengst og det føltes nesten som å ha besøk hjemmefra å se han. Nå håper jeg bare at han tar med seg Kelly neste gang touren går til California. Noen av dere som er Disclosure fan? Jeg synes de er helt rå og så er begge gutter kjempe snille.

 

Ok nå er det kanskje sove tid i Norge, snakkes imorgen kjære dere!

 

  

Brille Nerd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 6 preset

Jeg har fått meg databriller!

Og så klart kjøpte jeg meg noen ordentlige hipster briller, jeg er helt hekta på alt som er litt retro om dagen. Jeg bruker mesteparten av dagen foran pceen. I forelesninger skriver jeg notater, etterpå skriver jeg oppgaver og så kommer bloggen. Innimellem alt dette surfer jeg selvfølgelig også rundt på nyhetssider og mine favorittbloggere. Ja det blir noen timer det altså. 

Databriller er bra for personer som har nedsatt syn på mellomliggende avstand, og ønsker å oppnå bedre fokus og økt visuell klarhet. Disse spesielle glassene gjør synet skarpere på en mellomliggende avstand på rundt 50-66 cm. Jeg opplevde først at jeg trengte databriller da jeg kjente at øjnene mine ble slitne og det ble vanskelig å holde fokus på skjermen. Her er en fin liten øvelse du kan gjøre. 

20-20-20 regelen

Hvis du opplever belastning på øynene når du ser på dataskjermen over lengre perioder av gangen, er 20-20-20 regelen en enkel og effektiv måte å berolige øynene på.

1) 20 minutter
Hvert 20. minutt gir du øynene dine en pause gjennom å prøve disse øvelsene...
2) 20 sekunder
Se bort fra skjermen i minst 20 sekunder. Blink et par ganger og lukk øynene i et par sekunder, for å fukte og hvile dem.
3) 20 fots avstand
Stå opp, gå rundt og se på noe som er 7 meter unna. Dette vil gi øynene dine muligheten til å refokusere på objekter som er langt borte, i stedet for å anstrenge øynene med å hele tiden fokusere på ting som er nær deg.

 

Som alltid har jeg brukt Smartbuyglasses, der har de et bra utvalg om du trenger databriller eller vanlige biller. OG de har sykt mange kule pilotbriller som du kan se her. 

a cali weekendProcessed with VSCOcam with a2 preset
Processed with VSCOcam with a5 preset
Processed with VSCOcam with a2 preset

Processed with VSCOcam with 6 preset

Processed with VSCOcam with 6 preset

Egentlig så er jeg litt sånn imot mobilbilder på bloggen, men jeg gjør en unntakelse fordi jeg rett og slet glemte alt om kamera i helgen. Jeg er mitt i midterm perioden så jeg har stortset bare studert. Og det er NULL stress når man kan studere ved poolen eller avbryte lesingen med gåturer på stranden. For et liv. 

Ja dere, nå føler jeg meg heldig. Jeg er ikke et gram misundelig på høsten som virkelig har ankommet hjemme. Det er nesten sånn at jeg vurderer hvor mye jeg må betale venninne mine for å flytte hit også. Ja, for de savner jeg. veldig. Ida, Stine, Amalie, Magrethe og Ditte finnes bare ikke i usa. Jeg har såklart fått meg venner her men ingen er som de og savnet kjennes ekstra tungt i helgene hvor jeg vanligvis hadde funnet på sprell med de. 

Nå vurderer jeg sånn nesten å legge ut en klein kontakt annonse på norske ansa fordi jeg føler jeg må ha litt nordmenn i livet mitt. Får se om det blir ved tanken eller om jeg faktisk gjør det. Føler meg nesten litt for gammel til sånnt haha. 

Klem fra meg
 

Jeg har aldri vært alene
 

Jeg vokser litt hver dag, ikke i høyden akkurat - men jeg vokser. Jeg føler meg mer sterk enn jeg har vært på lenge. Psykisk, absolutt ikke fysisk for jeg har ikke trent siden jeg kom til USA. 

Jeg nevnte såvidt i et tidligere innlegg at det hadde vært tøft å reise, spesielt dagene før jeg dro fra Oslo og de første dagene i USA. Jeg tror ikke jeg har grått så mye i hele mitt liv som de dagene. De var som om jeg hadde en indre krig med meg selv og en dårlig samvittighet som bare vokste seg større i takt med at jeg sa farvel til mennesker som betyr mye for meg. 

Det var en del av meg som angret allerede før jeg dro. Nå er jeg evig taknemmelig for at jeg ikke hørte på akkurat den delen. Det er ikke sånn at livet er et glansbilde nå, absolutt ikke. Jeg kjenner litt på ensomheten og det å være alene. Men akkurat det tror jeg kanskje er veldig sunnt for meg. 

Jeg har aldrig vært alene

Jeg har alltid hatt en kjæreste, familie eller en venninne jeg kunne løpe til når det ble ekstra tungt. Det har jeg ikke nå for alle de menneskene jeg er mest glad i er langt unna. Jeg tror det er bra for meg å være alene, å være uavhengig for jeg har en tendens til å bli alt for avhengig av andre mennesker. Jeg definerer ofte min egen lykke utifra hvordan menneskene rundt meg har det, nå har jeg bare meg selv å tenke på. Hva liker Emilie, hva blir Emilie glad av? Jeg burde kanskje ha fasit på dette i en alder av 27, men det har jeg altså ikke. 

Selvom jeg nå er mye alene nyter jeg friheten i det. Det er fint å se at jeg faktisk klarer det helt fint. Jeg setter plutselig mye mer pris på de små tingene i hverdagen. Som å gå en lang tur ved stranden, hente morgenkaffen min litt opp i gaten, dra på konsert - JA imorgen skal jeg faktisk på konsert helt alene. 

Det fineste med alt det her er at jeg kjenner jeg våkner litt lykkeligere hver eneste dag. De depressive tankene blir mer og mer borte. Hjertet slår litt fortere når jeg blir glad, sommerfuglene basker litt mer i magen når jeg gleder meg til noe og solen kjennes ut som om den bare skinner for meg, spesielt på mandager hvor jeg har fri og spiser frokost på stranden. 

Jeg har det ganske fint jeg, på mange måter tror jeg denne reisen kommer til å utvikle meg mer enn noe annet før har gjort. 

Kjære Emilie, takk for at du fulgte hjernen og ikke hjertet for en gangs skyld! Du er egentlig ganske smart noen ganger.  

 

 

Fortsatt i live

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Jeg er fortsatt i live altså! Den siste uken har jeg stirret i taket og vært syk som aldri før. Med untak av et par lufteturer med jentene har jeg sovet og stortset ikke annet. Jeg har også gått glipp av 4 skole dager noe som kjennes veldig kjipt men sånn er det. Heldigvis skjedde det nå og ikke rundt eksamenstider. Jeg har vært så stressa at legen oppdaget at jeg både hadde for højt blodtryk og hjerterytme.. Men nå, nå går det fremover og jeg kom meg ned på stranden Idag hvor jeg har kost meg med min amerikanske "familie". De av dere som følger meg på snap har nok oppdaget at jeg ikke har gjort så mye annet enn å være med de, men det er så godt å ha noen som tar vare på en herborte. Det å flytte har vært tøft, jeg skal ikke juge. Det har vært mye tårer. Men de siste dagene har jeg tenkt at jeg gjerne kunne bodd her for altid, for jeg er så lykkelig. En lykke følelse jeg har higet etter lenge. 

Nå lover jeg dere at jeg ikke skal glemme dere bort mer, jeg skal skrive til dere og om eventyret mitt hver dag. Opp og ned turer og alt det fine som skjer. Takk for at dere følger, leser og kommenterer. Jeg har lest hver eneste kommentar og jeg skal svare dere ASAP <3  

litt bilder fra Idag, jeg er likblek etter å ha ligget i sengen og spist null i flere dager men solen kjentes ekstra snill Idag og jeg trengte de solstrålerne. 

 

Nå er det lov å sutre litt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Altså hello, jeg vet ikke om det er noe i vannet her som gjør meg syk men nå har jeg altså halsbetennelse for andre gang på 3 uker. Idag har jeg vært her i akkurat 3 uker og det føles egentlig som mye lengre for det har skjedd så mye. Kanskje tempoet er litt for høyt og kroppen sier stop. Jeg har egentlig været ganske fornuftig, lagt meg tidelig, holdt meg unna alkohol og levd ganske fornuftig men likevel ligger jeg her igjen da og kan ikke annet enn å sutre over det er 28 grader ute og jeg ligger jer.. Får håpe jeg straks er tilbake i topform for jeg har ikke tid til å gå glipp av skole. Vi har en ganske strengt policy og etter 2 fraværstimer blir man kastet ut, man har ikke tid til å være syk med andre ord. 

Hvordan går det hjemme i Norge da? Må indrømme at jeg savner mit kjære Oslo litt. Det savnet blir nok bare større og større som tiden går. Heldigvis er det ikke lenge til juleferie hvor turen går hjem <3 

 

ON REPEAT

Jeg er helt forelsket... i en sang. Jeg har ikke lyst til å tenke på hvor mange timer jeg har brukt på å høre den de siste dagene, så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne dele den med dere og.. Elsker å finne nye bands og bli forelsket i nye sanger. Dette bandet består av to britiske gutter som skriver, produserer og spiller alt selv. OG BEST AV ALT, igår kjøpte jeg billetter til å se de live her i San Diego i Oktober!

 

 

 

Kan vi begynne å heie på hverandre nå?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

 

Noen ganger kommer jeg over et tema eller artikkel som gjør meg så sinnt at jeg bare må få luftet tankene mine her. En blog kan være et befriende sted å dele tanker og meninger noe som jeg liker å gjøre engang i blannt. En blog kan også være en platform hvor en kan ta op temaer som betyr mye for en. Noe som betyr mye for meg er at heie på andre jenter. Det er viktig for meg at vi heier hverandre opp og ikke drar hverandre ned. Når en har blogg, spesielt om man har en stor blogg kan man bli utsatt for negative kommentarer, noen blir diskutert på usakelige nettforum og diverse hatgrupper på Facebook. Jeg har aldri skjønt meg på at noen i det hele tatt gidder å skrive negative og hatefulle kommentarer til andre mennesker. Det gir rett og slett ikke mening i huet mitt. De største bloggerne i Norge er generelt set også de som får mest hat. Jo flere lesere de har jo mere utsatt er de. Det finnes mange mennesker derute som har en subjektiv mening om de utifra et bilde de har valgt å danne seg i huet. Det er trist. 

Grunnen til at jeg kom til å tenkte på dette var i utgangspunktet at jeg kom over en artikkel på Minmote som handlet om Caroline Berg Eriksens sin nye sko kolleksjon. Du tenker kanskje at det umuligt kan være så mye negativt å si om en sko kolleksjon, det tenkte hvertfall jeg, men da tok både du og jeg feil. Det blir helt ærlig for teit for meg at noen gidder skrive en artikkel hvor det ikke er EN eneste paragraf som enten startes eller avsluttes med negativt søppel. Jeg skjønner at Minmote er ment som en mote plattform som liker å gi tips til i dette tilfellet "hva du bør shopper og hva du bør droppe", men jeg skjønner virkelig ikke hvordan det er mulig å få inn så mye negativt i en artikkel. Jeg måtte lese over artikkelen et par ganger fordi den irriterte meg, det finnes nemlig ikke en eneste setning i hele artikkelen som ikke enten nedgjør kolleksjonen, den tidligere kolleksjonen og for å toppe det: blog samarbeide generelt. De velger å avslutte svadaen med en uttalelse om hvordan bloggere kan skade merkevarer og hvordan brands i det hele tatt burde holde seg langt unna bloggere fordi de kan finne på å si kulturelt uakseptable ting, gjøre kriminelle ting eller miste lesere. For min del blir det litt som å si at en faktisk ikke kan samarbeide med noen her i verden for TENK om de gjør noe kriminelt eller sier noe uakseptabelt. 

Prinsipielt set handler dette ikke om artiklen, det handler om at jeg ikke skjønner hvorfor det fortsatt er akseptert å dra hverandre ned så åpenlyst. I dette tilfelle håper jeg at artikklen er ment som en anmeldelse av den nevnte sko kolleksjon, likevel fremstår den som åpenlys negativtet og hetch. Når en faktisk ikke klarer å starte en eneste setning uten å avslutte med noe ufint eller lite objektivt så blir det litt for teit for min del. Så mye negativt finnes det faktisk ikke å si om sko ;-)

Jeg heier hvertfall på deg og alle andre som velger å dra hverandre opp i stedet for ned. Og så heier jeg på Caroline fordi hun er en flott og hardtarbeidende jente.  Hun er snill, flink og jeg er skikkelig imponert over alt hun får til. Jeg gleder meg til å ta i bruk de skoene jeg har jeg fått takk i fra kolleksjonen hennes, sko som jeg lenge har manglet i garderoben og som jeg skal bruke i mange år fremover. Snart vil jeg vise dere hvilket par jeg bare måtte ha med i kofferten hele veien til California. 

 

Sender en stor god nattaklem fra varme Californien til alle mine fine lesere! 

 

 

Obsessed

For en stund siden fannt jeg en Instagram konto som har tryllebundet meg siden. Jeg scroller gjennem flere ganger daglig og trykker printscreen som aldri før. Jeg har på følelsen at jeg snart har lagret samtlige bilder som finnes på kontoen.

Det er noe spesielt med det. Noe vakkert. Hvordan vi observerer og assosiere bilder, musikk og dufter. Det er så individuelt og vekker følelser. Kanskje bildene ikke gir deg det samme som de gir meg, kanskje de gjør det. Men eller annen følelse eller en tanke om et halvveis glemt tid og sted håper jeg de gir deg. Om ikke annet så bare en god start på denne fredagen. Du finner flere på theloversanddriftersclub  

 

I feel luckyIdag fik jeg en skikkelig lykke følelse. Du vet en sånn følelse som du jakter på "herregud så heldig jeg er" tenkte jeg. For jeg er jo det, jeg er i verdens vakreste by og våkner op til solskinnet hver dag. Blir det mye bedre? Sebastian, Bass og jeg snek os inn på marriot hotel og drak magaritas. Jeg møtte Sebastian på flyet på vei til San Diego, og etter han tok meg i armen hver gang jeg gråt når det var turbulens har vi vært venner. Sånne dager som Idag gjør meg lykkelig helt inni meg. San Diego, du er fin. Du gjør meg lykkelig. Akkurat nå tror jeg at jeg kunne bodd her resten av livet ❤️ 

Et forhold på sparekontoen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Jeg får en del spørsmål fra dere kjære lesere, noen av dere lurer nemlig på hvordan det er å skulle dra langt bort et år når man er i forhold. Noen av dere har lyst til å gjøre det samme, men tør ikke helt fordi man er redd for forholdet kanskje ikke overlever det. Det er selvfølgelig en risk man enten velger å ta eller ikke, men for meg er det en liten risk. Jeg tror ikke et forhold blir ødelagt om begge er innstilt på det som skal skje, avstand trenger ikke være negativt hvis man velger å se på det positivt. Du kan velge å se på det som en sparekonto. Forholdet blir satt på sparekonto inntil dere skal ses igjen hvor dere  da skal ha ren kvalitetstid sammen i noen uker. Det er kjipt å spare men det føles så godt når man endelig kan bruke det man har spart, i dette tilfelle ikke penger men tid på hverandre. Å reise å oppleve hver for seg kan også ses på som en investering. Jeg tror ikke en angrer på at man tok det året i utlandet når man blir gammel, jeg tror heller du angrer om du ikke gjorde det. For i det store hele hva er ett år da sammenlignet med resten av livet? Ikke mye! 

Jeg tror at et forhold bare blir sterkere om en tillater den andre å vokse, uansett hvor og hva det måtte være som gjør partneren din lykkelig. Mye av det handler om tillit og å stole på hverandre. Hvis en stoler 100 prosent på hverandre og ikke er sjalu så er avstanden ikke vanskelig, for da går du ikke rundt og er redd for at partneren din driver med noe tull mens du er borte. For meg er den tanken Like usandsynlig som at jorden forsvinner imorgen. 

Hvis du har lyst på å studere i utlandet eller kanskje reise til et andet land en stund så tror jeg kommunikasjon er key. selvfølgelig kjenner man på savnet men det er så godt når man endelig ses igjen da! En liten regel kan være å ringe godmorgen og godtatt. Ingen unntakr! Det er en fin måte å starte og avslutte dagen på.

Det var altså mitt syn på det - hvis du går rundt med drømmer men ikke tør pga en kjæreste så synes jeg du skal prate med han. Hvis Kjæresten din vil deg ditt beste så vil han at du skal følge drømmene dine, uansett hva det er. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

 

2 UKER IGJEN!


 Ææææ, startet egentlig dette innlegget med ord jeg har fått fortalt er stygge ord i Norge, siden jeg er dansk har jeg ikke noe forhold til hvilke norske ord som egentlig ikke er så pene. Jeg bander aldri på dansk men på norsk gjør jeg fordi jeg rett og slett glemmer det ikke er "pene" ord. Herregud for eksempel, det sier jeg HELE tiden men får fortalt at det ikke er så greit å bruke?

Anyways. IGÅR var det 2 uker igjen til jeg forlater lille Norge for å bli student i California. Nå bruker jeg et stygt ord, for det er det eneste som passer her: HERREGUD! Jeg har både sommerfugler i magen og enorm panikk. Hvordan skal dette gå?! Jeg sliter faktisk med å sove på natta nå fordi jeg både gruer og gleder meg. Det blir fantastisk å bo i California men grusomt å være langt unna alle jeg er glad i. Nei jeg er virkelig spennt på hvordan dette skal gå. Jeg er sykt taknemmelig for at jeg har noen mennesker i California allerede som jeg har kjent i mange år. Jeg vet at min venninne Michele står å venter på meg i lufthanvnen og at jeg kan bo der så lenge jeg vil. Jeg skal såklart finne mitt eget sted men det roer virkelig nervene å ha en "familie" å komme hjem til. Bare tanken om å bo alene på hotell de første ukene gir meg panikk. Glad jeg slipper det og at jeg vet det står noen å venter på meg når jeg lander. Hvis det er en ting jeg gleder meg enormt til så er det å overraske de to små jentene til Michele, de vet ikke at jeg kommer og da jeg dro fra San Diego sist var de 4 og 9 år gamle. Det er 5.5 år siden!!! Vi har skypet 1 gang i uken siden jeg dro og begge har rommene deres plastret til med bilder av oss sammen. Tanken om ansiktsuttrykkene deres når jeg plutselig står i stua hjemme hos de gir meg virkelig sommerfugler i magen.

 

 

 

 

Hei Stavern!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset
 

Selvom været er like ustabilt som en jente (les:meg) med PMS hadde vi en hyggelig lunsj på brygga i Stavern idag. Det er min første gang her og jeg trives allerede. På mange måter minner byen om min hjemby i Danmark. Det er så tiltrengt med kvalitetstid med min bestis Stine før jeg reiser om på den andre siden av jorden snart. Hva gjør dere i helgen da? 

Stor klem 

I Juli har jeg

Processed with VSCOcam with a5 preset

Vært på Hvaler og kost meg med gode venner. Utsikten over havet var eventyrlig uanset hvor mye det blåste. 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Løpt lange turer i mine nye jogge sko fra Adidas. Løpeturene har fungert som terapi fra sjelen. Skoene er forresten de beste jeg har hatt noen gang. 

Set på den blå himlen mens jeg har lest bok ved poolen. 6 bøker har jeg fått lest, det må være godkjent. 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Kost på hunden til lillesøster - si hei til Alma. Hun er sinnsykt irriterende og sinnsykt søt. slipper unna med absolutt alt!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Bare hatt på meg sminke 5 ganger, huden min er evig taknemmelig. 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Seilet kajakk i solnedgangen med mamma og pratet om alt mellem himmel og jord. Hatt vondt i skuldrene og armene en hel dag etterpå og lovet meg selv aldri å gjøre det igjen.. for så å sette ut på en ny tur. 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Spist middag i hagen med gode familie venner, uanset vær har dette vært vår faste plass. 

Nå går turen hjem til Norge. Det har vært så fint her. Det går et helt år før jeg er i Danmark igjen så minnene skal jeg ta vare på enn så lenge. Sommer ass, finnes det noe bedre?
 

Girls That climb mountains

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 7 preset

De morsommeste sommer aktivitetene er som oftest gratis. Idag kom to av mine beste venninner på hytta for å klatre. Det var Amalie sin første gang men Stine he prøvd det før. Da Amalie hang på toppen og var litt redd fikk jeg latterkrampe og sa det er sånn jeg har det hver gang hun trener meg på barrys bootcamp haha. Altså for en hyggelig dag. Jeg er så glad i de to jentene! Nå er jeg helt ødelagt i fingrene og armene så det skal bli godt med et bad i havet. Ble trist da jentene kjørte mot Oslo igjen istad.. Heldigvis ser jeg Amalie på onsdag, hun skal nemlig med til mitt vakre Danmark! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with c2 preset

 

15.07.2016 - FERIE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Hei fra bilen! Nå er jeg på vei på ferie. Gleder meg som en unge til jeg snart er fremme i Danmark. Idag var egentlig en halv tung dag men da jeg våknet og så jeg hadde fått enda et stort pengelegat til studier i USA ble dagen veldig bra. Det er mange som ikke vet at man kan søke legater til studier i utlandet. De er skattefrie og gjelder ofte  store beløp. Hvis man setter seg litt ind i det og bruker tid på å søke kan man faktisk ende ut med å kunne studere i et annet land og få både kost og logi dekket av legatpenger. Det har jeg fått nå og det hele føles så virkelig at jeg skal dra og fantastisk.

 

snart blir det USA - men først en tur til hvaler og så Danmark. Hva skal dere i helgen?

klem 

Jeg er reddJeg husker fortsatt den tiden der man kunne reise over alt uten å være redd. Jeg følte meg tryg på flyplassen, jeg følte meg tryg når jeg fløy. Jeg koste meg på konsert. Jeg tenkte ikke to ganger over å sitte på tuben i London eller på t-banen i Oslo. Store folkemengder var utelukkende en feiring og man trengte ikke være redd for terror.

Jeg husker hvor jeg var da 9/11 indtreff. Jeg husker at jeg løp ut i hagen og sa til pappa at han måtte komme inn og se hva som skjedde på tv. Jeg var 12 år. Og hadde ikke peiling på at denne datoen for ALLTID skulle endre verden som vi kjente den da.

Det som skjedde igår kveld i Nice er en av mange terror aksjoner de siste årene. Det treffer meg Like Hardt hver gang uanset hvor i verden det er. Det treffer meg fordi det rammer uskyldige mennesker og fordi jeg blir mere og mere redd.

Jeg sykler helst frem for å ta t-banen. Jeg tar ikke tuben når jeg er i London. Jeg koser meg ikke på konsert fordi jeg vet det ikke er bra å være så mange mennesker samlet på et sted. Jeg ser etter nødudgangene. Jeg har flyskrekk fordi jeg er redd. Jeg kaldsvetter på flyplasser. Jeg prøver å være strategisk når jeg velger hvor jeg skal dra på ferie. Jeg unngår storbyer.

Det er realiteten vår. Den nye verden. Jeg vet at det er det de vil. At vi skal være redde, og jeg vet at vi sier vi ikke skal gi dem det de vil ha. Men faktum er at jeg er redd. Redd for hva som kan skje familie, venner, mennesker jeg ikke kjenner. Redd for det som skjer med verden.

Jeg husker fortsatt da jeg var 12 år og ikke trengte være redd. Der det ikke skjedde terror aksjoner hele tiden. Det er helt uforståeligt at mennesker kan være så slemme, så forferdelige og grusomme. Jeg savner dengangen det ikke virket forferdelig å sette barn i verden. Dengangen verden kjentes trygg for deg, meg og våre fremtidige barn.

jeg håper, av hele hjertet, at vi en dag kan leve i en verden som kjennes trygg igjen.  

Selvbilde og greier

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

Her om dagen fikk jeg et spørsmål på bloggen fra en jente som lurte på hvordan en får bedre selvbilde. Nå har jeg tenkt litt på dette i noen dager, for jeg ønsker så klart å svare leserne mine og gi dere et reflektert svar. Dette innebærer at jeg tenkte å dele en historie med dere, noe som jeg er flau over.

Jeg hater å snakke om kroppspress og slike ting for jeg føler bare at alt det som blir skrevet bidrar til enda mere kroppspress. Jeg gidder ikke skrive et eneste ord om det så da er vi ferdige med det emnet.

Selvbilde er noe annet derimot. Riktig nok er det oftest påvirket av samfunnet og akkurat dette kroppspresset men jeg ønsker at alle jenter skal ha et bra selvbilde så da skal jeg skrive litt om det.

 

selvbildet mitt og selvtilliten min var på bunn da jeg gikk siste året av VGS. Når jeg tenker tilbake på denne tiden blir jeg skikkelig sint på meg selv for jeg lot meg totalt ødelegge av en gutt, min første kjæreste. Hvis det er noe som kan ødelegge selvbildet ditt så er det en du er forelsket i. De kan også få deg til å føle deg bedre, det er det en kjæreste skal. Elske deg for alt du er men også for alt det du ikke er - for det er dét som gjør deg til akkurat deg. 

Tilbake til denne kjæresten da.. Han var ett par år eldre enn meg og vi hadde ikke vært sammen lenge før jeg skjønte at han var misfornøyd med kroppen min. Da vi hadde 3 måneders dag (!!!) ga han meg slankepiller i gave. Riktig nok sånne kosttilskudsversjoner som skulle gjøre meg mett, øke forbrenning etc. Og hovedstups forelsket som jeg var spiste jeg 18 forskjellige piller om dagen. Helt på tryne. Jeg vet ikke om det var kombinasjonen av piller eller at jeg sluttet å spise men det tok ikke særlig lege før jeg var 10 kilo mindre og vekten sa noe under 50. Det sier seg selv at når man driver med sånnt blir man gal og jeg holdt på å ødelegge hele utdannelsen min for hjernen funker ikke spesielt godt når den ikke får mat. Som om det ikke var nok hadde han en dagbok hvor han i detaljer beskrev kroppen min, vekten min og alt som ikke var bra med meg. Dette var en voksen mann og han ødela selvbildet mitt totalt.

Det ble heldigvis slutt før alt dette tok helt av men ikke desto mindre hadde selvtilliten fått en skikkelig knekk og jeg brukte år på å bygge  den opp igjen. Hvis det er en ting jeg angrer på så er det alle de årene jeg stod foran speilet og var misfornøyd med meg selv. Alle de gangene jeg ønsket å endre på meg selv og alle de gangene jeg misunte andre. Jeg skulle så ønske jeg hadde brukt den tiden på å være glad i meg selv som jeg er nå, for det føles så mye bedre. Hvis jeg kan gi deg ett eneste råd som du skal ta med deg videre, så er det at jeg vil at du skal fokusere på alt det du er fornøyd med neste gang du blir usikker på deg selv - og bare fokusere på dette!

Når jeg står foran speilet idag veier jeg nok mer enn jeg noengang har gjort før men jeg bryr meg virkelig ikke. Du kan velge å stå der og pirke på alt det du gjerne skulle hatt anderldes. Ellers også kan du velge å stå der og tenke at du er heldig som er velfungerende, har 2 armer og 2 bein og at du er deg. Det er ingen vits i å sammenligne seg med andre eller bilder du ser på sosiale medier for det er bare et glansbilde. Når jeg tar bilder til bloggen så tar jeg helt ekstremt mange bilder og 4 av de velger jeg kanskje ut. Jeg kan gjerne ligge ut alle de mindre fine også for det er jo meg det også. 

 

Det jeg prøver å si med dette er at jo fortere du indser at du er mer enn bra nok akkurat sånn som du er, jo fortere vil du få det bedre med deg selv. Ikke plag huet ditt  med å sammenlikne deg selv med andre for det du ser og sammenlikner deg selv med er oftest bare en illusjon. Ikke la en eneste person pirke på deg eller fortelle deg at du ikke er bra nok. Folk som gjør sånnt er som oftest folk med et helt enormt dårlig selvbilde selv.

 

jeg heier på deg <3 

 

 

well HELLO saturday

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

GOODMORNING DARLINGS

Hei fra en som fortsatt sitter i sengen og er igang med sin 3 kaffekopp! Igår gikk jeg på en skikkelig smell etter alt for lite søvn. Plutselig fikk jeg aura på øjnene og alt ble blurry. Jeg ble så svimmel at jeg ikke kunne stå på beina. Det er første gang jeg har hatt så ille aura før et migrene anfall. Men nok sutring herfra, etter å ha sovet til nå er jeg uthvilt og mye bedre. Nå skal jeg straks komme meg ut av sengen (og ikke bare for å hente enda en kaffe kopp)

Idag skal jeg trene på BARRYs og ta bilder med Amalie til vores trenings serie på bloggen. Så da har jeg et lite spørsmål til dere, hva skal jeg få verdens beste PT til å vise dere først? Hjemmeøvelser til mage, rompe eller noe helt annet?

Amalie er virkelig helt konge så etterhvert tenker jeg å sette igang med en liten trenings spørsmåls runde hvor hun kan svare :)

Håper alle har en fin helg, for det fortjener dere! Verdens snilleste. 

Klem 


 

Store tanker og søvnløshet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Hei dere! 

Jeg beklager litt halv dårlig blogging om dagen - skjerpings! Det er så mange tanker som surrer i huet mitt om dagen at jeg rett og slett ikke får sove. Jeg ligger og tenker til kl 4 på morningen hvor jeg endelig får sove i 2 timer og så våkner igjen. Idag har jeg prøvd alle mulige søvn øvelser men det går bare ikke. Så frustrerende. I kveld må det blir et glas rødvin eller to og så satser jeg på å sove i 12 timer.

jeg tror mye av det som har opptatt tankene mine er visa intervjuet jeg hadde idag - og om jeg virkelig skal dra til USA om jeg fikk det. Visa intervjuet var på ingen måte så ille som jeg hadde tenkt og etter 30 sekunder og 2 spørsmål fikk jeg student visum til USA. Så crazy!!

Min venninne Stine var så snill å hente meg kl 7 idag og ta meg med på kaffe for å roe nervene innen intervjuet kl 8. Etterpå stod hun og ventet ute foran ambassaden og jeg så visst ut som en zombie i ansiktet som var helt i min egen verden. 

Nå skal jeg tenke store tanker (og forhåpentligvis sove) og så skal beslutningen tas i helgen. Om jeg drar så drar jeg faktisk om 6 uker bare. Æææææ 

Hva skal dere i helgen?

 

 


 

Noen har fortsatt helg!

jeg tror kameraet mitt fortsatt tror det er helg, for batteriet funker ikke. Enn så lenge må dere leve med et snapchat bilde og så skal jeg løpe ned på kamerabutikken og fikse det idag. Etterpå skal jeg trene på Barrys, jeg har endelig kommet meg igang med trening igjen (med det mener jeg at jeg har vært på Barrys en gang haha) og har meldt meg på timer resten av uken. Får se hvor mange av de jeg faktisk klarer å deltake på, da jeg var på time tirsdag var jeg så støl i 3 dager etterpå at jeg måtte ta paracet og slet med å reise meg hver gang jeg forsøkte å sitte. Jeg skal begynne å ha små treningstips på bloggen i samarbeide med min PT venninne Amalie. Det blir ikke noe super fancy greier men øvelser vi skal vise dere som man kan gjøre hjemme. Høres det spennende ut? Skal så absolutt ikke prøve å bli noen trenings blogg men det er greit å gjøre det mest mulig spennende for dere her på bloggen.

Sender dere en god mandags klem - for hyppige oppdateringer følg meg på SNAPCHAT -----. NADJAEMILIE

Kommer jeg til å angre?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg tenker mye på dette med Master i USA om dagen. Hadde jeg vært 20 år igjen, hadde jeg bare dratt uten å tenkte så mye over det. Det er rart hvordan store beslutninger blir vanskeligere å ta når vi blir eldre selvom det egentlig burde være motsatt. Kanskje det er fordi vi blir klar over at handlinger har konsekvenser, både gode og dårligere. Og så tenker jeg på dette med at det bare er ett år. At det går fort. Men jeg har reist vekk før og jeg vet også at ting endrer seg. Som da jeg flyttet fra en stor venne gruppe i København og idag bare har 3 igjen. 

Jeg tenker på det med å være langt unna familie. Hva om noe skjer med de mens jeg er borte, da kan jeg ikke bare dra hjem på 2 timer slik jeg kan nå. Jeg tenker på savnet og tidsforskjellen. Hvordan skal jeg få til å prate 2 timer på telefon med mamma om dagen med 9 timers tidsforskjell. Små tanker men ting som betyr mye for meg i hverdagen. 

Jeg tenker på mine 6 beste venninner. Som jeg er skikkelig heldig å ha.  Jeg har faktisk aldri hatt finere vennskaper eller relasjoner jeg setter mere pris på enn de. Jeg synes det er kjipt å gå glipp av bursdager, jentekvelder og all den kjærligheten de gir meg. Jeg trenger ikke en stor jentegjeng, jeg trenger bare de. Hver og en er helt unike og bidrar med så mye innhold til livet mitt. 

Og så tenker jeg på noe så materialistisk som leiligheten min. Jeg elsker de 88 kvadrat meterne som definerer mitt første hjem. Det er min lille verden som jeg har gjort til akkurat det jeg alltid har drømt om. Jo eldre jeg blir jo større trygghets narkoman blir jeg - jeg er helt avhengig av å ha noe jeg vet er stabilt. Før kunne jeg bo i en koffert og være fornøyd. Nå søker jeg konstant etter stabilitet samtidig med en del av meg jager på eventyr og nye drømmer. 

Jeg tenker også på dere, om dere synes det er like interessant å følge meg i USA eller om jeg blir mindre relevant for dere. Jeg elsker den daglige kontakten og kommentarene dere legger igjen. Det er det første jeg sjekker på sosiale medier, før mail, facebook og insta. Det er så fint å høre fra dere. 

Og så tenker jeg at jeg er sinnsykt tullete som tenker på alt dette. For det er jo bare et år og sannsynligvis blir det et helt fantastisk år. Det er viktig ikke å la alle disse tanker kontrollere hva det er jeg virkelig vil. For leiligheten er her jo fortsatt når jeg kommer hjem, det samme er venninnene mine og forhåpentligvis dere. 

Her om dagen fikk jeg et stort legat av Nordea som tilskudd til masteren min. Der var 4000 søkere og bare få hundrede som fikk et legat. Det var et skulderklapp og et selvtillids boost - jeg skal klare dette. Neste steg på to-do listen er visum. Så får vi se hvordan det går. Jeg har fortsatt ikke besluttet meg helt, enn så lenge tar jeg en dag om gangen og kjenner etter i hjertet.

Jeg har aldri valgt med huet, hjertet får ene og alene bestemme.  

Solnedgang i Onsevig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Der er alltid fine solnedganger i Onsevig, men idag var den ekstra fin og jeg løp inn og fant fram kameraet. Se så vakkert! Jeg elsker denne plassen mer enn noe annet sted på jorden, her er det så stille at vi løper bot til vinduene og ser hvem som kjører forbi når det ca 1. gang i døgnet kjører noen ute på den lille veien nede til huset vårt. 

Mamma og pappa kjøpte det som sommerhus for 7 år siden, etter 2 år var de aldri i barndomshjemmet mitt så de solgte det og flyttet ut hit. Det var en god beslutning, for her er det nydelig. Den første oppgaven pappa hadde som snekker for 35 år siden var å snekre noe på dette huset. Da sa han at her skulle han bo når han ble gammel. Og sånn ble det, han er jo ikke gammel enda selvom han blir 52 idag. Men drømmen gikk hvertfall i oppfyllelse og det er litt morsomt å tenke på.

Håper dere har en fin kveld,

Klem Emilie

Treningsglede og tanker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with f2 preset
 

Da jeg først kjente på at jeg var deprimert tenkte jeg at jeg skulle trene meg ut av det. Det var hvertfall en del av planen min men det ble ikke helt sånn. Faktum er at det siste jeg har hatt lyst til de siste mange månedene er å trene og når jeg ikke fikk pellet meg på trenings sentret fikk jeg bare enda dårligere samvittighet og ble i enda dårligere humør. Med andre ord - det var en dum sirkel. 

Venninnen min Amalie er PT og trener på Barrys Bootcamp og hun fikk meg til å våkne opp. "Hvis du ikke har lyst til å trene så er det ingen som sier du MÅ trene, Emilie. På et eller annet tidspunkt kommer treningslysten tilbake og så setter du igang, inntil da tar du deg treningsfri" - og det var en befrielse at hun sa det for hvem sier egentlig at man MÅ trene når man ikke har lyst.. Bare huet dit! ingen andre. 

Nå 2 måneder etter kjenner jeg på den igjen, treningsgleden. Akkurat nå finnes det ikke noe som er bedre enn en løpetur i skogen med musikk på ørene og vinden i håret. Lysten kom tilbake, akkurat sånn som Amalie sa den ville og nå skal jeg melde meg inn på Barrys Bootcamp igjen.. And kick some ass ;-)

Jeg vet jo at jeg blir glad av å trene men det er riktig hva Amalie sier, hvis treningsgleden er borte og det bare er mas er det ikke noe vits å tvinge deg selv igjennom det. Den kommer tilbake. Ingen sier at du MÅ trene, selvfølgelig er det viktig å bevege seg men bevegelse får du også av å gå en tur. Nei, trening skal være gøy, ikke mas og det synes jeg er viktig å pointere i et samfunn hvor man helst skal sjekke inn på treningssenret x antall ganger i uken for å oppnå applaus på facebook.

Nå skal jeg løpe meg en tur, fordi jeg VIL, ikke fordi huet mit sier jeg MÅ. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with f2 preset

Heia deg, som heier på andre.

 

Det er med største respekt for dere, alle dere, som tør å gå enn annen vei, at jeg skriver dette innlegget. Dette er noe jeg har tenkt på lenge og som fortsatt tar opp mye av tankene mine. Det er som om generasjon prestasjon er så opptatt av utdannelse, "å være noe", å fremstå riktig, å ha det helt rette cv'et at alle de som ikke går samme vei blir set ned på. Jeg har jo studert på universitet men det var fordi det var riktig for meg, det betyr ikke at det er riktig for deg. og det betyr hvertfall ikke at du er mindre verdt på noen som helst måte. 

"Han er bare snekker" eller "jeg vil ikke date han for han er bare bilmekaniker"... for noe tull. Dette er fraser jeg faktisk har hørt folk si, og jeg blir like sjokkert hver gang. 

Nå skal jeg si dere en ting. Pappaen min er utdannet snekker og jobbet som det i mange år. Han har senere viet hele sitt liv til utsatte barn og ungdom. Han er det smarteste mennesket jeg kjenner, og det trenger han ikke 6 års utdannelse for å være. Hvis det er ett menneske i livet mitt som jeg er skikkelig stolt over, så er det han. Helt inn i hjertet. 

Ikke kom her med dit "han er bare" for å definere folk ut i fra hvor mange års utdannelse de har, det er rett og slett uintelligent og veldig teit. 

Faktum er, at jeg har respekt for deg uanset hva du velger å gjøre med livet ditt, men jeg har lite respekt for mennesker som trykker ned mennesker fordi utdannelsen deres kanskje ikke er inne for de rammer som noen definere som acceptabel. 

Samfunnet trenger alle typer mennesker og uansett hva du velger definerer det ikke hvor smart du er eller som menneske. Tvert i mot. Det som definerer deg som menneske er hva du elsker, hva du brenner for og at du er fornøyd med det du gjør. 

Jeg er stolt av hvor jeg kommer fra og det sårer meg å høre at folk ser ned på de som kanskje ikke har studert i 6 år. Samtidig gjør det meg innmari stolt å ha foreldre som har kjempet for det de elsker.

Det er nok mer enn 20 gutter i Danmark som har sovet på sofaen vår, som pappa har tatt inn fordi de rett og slett ikke hadde familje som brydde seg om de. Han har øvelseskjørt med de, stått der når de har tatt eksamen. Han har sittet i moskeer på kneene sine og vist sin respekt når noen har dødd. Han har besøkt "guttene sine" i fengsel når de har holdt på med noe tull fordi han rett og slett bryr seg. Han har jobbet 24 timer i døgnet og kjørt og hentet noen midt på natten fordi de hadde blitt banket opp. Om ikke av sine foreldre så av noen andre. Og de fleste av disse personene har fått et normalt liv idag, med familje og alt livet har å by på. De kaller min pappa, pappa. Fordi han på alle måter har bidratt til at de har fått et normalt liv. Fordi han har gitt de ubetinget kjærlighet. Fordi han bryr seg. Og jeg er så stolt. Jeg deler gjerne pappaen min med flere, for han er så bra at hjertet mitt seriøst slår litt ekstra fort når jeg tenker på hvor mye denne mannen bryr seg om de som har det ekstra tungt. Han bruker hver dag av livet sitt som barn og unge medarbeider men når jobb dagen er slutt jobber pappa videre. For å hjelpe barn og ungdom er ikke som en vanlig jobb dag. Han stiller døgnet rundt, akkurat som han stiller for meg døgnet rundt. 

Så ikke fortel meg at en snekker "bare" er en snekker. Eller at noen med lavere utdanning enn deg er mindre verdt. Det handler om å være menneske. Og pappaen min, som opprindelig "bare er en snekker" har mere verdi, mere kjærlighet, er mere klok på livet og er smartere, enn noen utdannelse noengang lærer deg.

Heia alle dere, som ikke trykker andre ned. Som ikke ser ned på andre fordi de kanskje ikke er lege, advokat eller noe annet. Heia deg som følger drømmen din. Som gjør det DU er god på. Uanset hva det måtte være. Heia dere som ser mennesker fram for utdannelse. 

Heia Pappa! Min pappa, søsteren min sin pappa. Og pappa for mange andre. Jeg er heldig som får være datteren din. Innmari heldig.  DU er best.  

Mine studier i London!

Å studere i utlandet er noe av det beste jeg har gjort for meg selv. Jeg studerte Bachelor of Global Business med en major i Design Management i London og jeg ser tilbake på de årene som noen av de aller beste i mitt liv. Som jeg har nevnt på bloggen før vurderer jeg nå å studere Master of Science i International Management, denne gangen i utlandet igjen. Noen av dere har sendt meg mails og skrevet kommentarer til meg og lurt på hvordan man går frem hvis man har et ønske om å studere i utlandet. Jeg tenkte å oppsumere litt her. 

Først og fremst, hvis du sitter med et ønske om å studere i et annet land kan jeg bare si en ting - GJØR DET! Selvom det kan virke skummelt og uoverskueligt lover jeg at det mest sannsynlig blir noe av det beste du gjør for deg selv gjennom livet. 

 

Jeg allierte meg med en venninne da beslutningen om London begynte å ta form, det virket litt mindre skummelt å dra sammen med noen. Å søke på universitet gikk lekende lett, etter noen kjappe google søk fannt jeg ut at Regents University i Regents Park hadde den uddannelsen jeg var på jakt etter. Siden det er et privat universitet sendte jeg bare mail til skolen. Her er en liten liste av ting du trenger når du søker på skole i utlandet.

Toefl eller IELTS engelsk prøve: Denne får du tatt rundt omrking i Norge så det er null stress. Jeg anbefaler å ta TOEFL da den er litt lettere enn IELTS

Karakterutskrift fra VGS på Engelsk

Personal Statement - her skal du skrive litt om deg selv og hvorfor du søker akkurat på denne utdannelse. 

Kopi av pas. 

Mere er det faktisk ikke. Jeg tror det gikk 2 uker fra jeg søkte til jeg kom inn, jeg var også lur å sjekket op scholarship på skolen. Siden jeg hadde gode karakterer fra før av fikk jeg et av de Scholarships skolen tilbød, så da hadde jeg mye mindre i studie utgift. Det vanskeligste med London er å finde et sted å bo som faktisk går an å betale. De første to ukene var tøffe, vi hadde leid oss inn et sted langt uten fra London og det var både mus og veldig skittent i leiligheten. Ikke som på bildene for å si det sånn. Vi gråt oss i søvn hver kveld og hadde mest av alt lyst til å reise hjem igjen men det var ikke et alternativ. Hver dag stod vi op og jaktet på leiligheter og endte til sist op med en liten 3 roms i Chelsea. Den var ikke billig men det gikk akkurat. I mine år i London rakk jeg å bo 3 forskjellige steder i 3 forskjellige områder. Skulle jeg flyttet igjen hadde jeg valgt å bo i East London, her er det så mye kultur og området byr på så mye forskjellig. I begynnelsen var det tøft å studere på Engelsk, jeg er god i Engelsk etter å ha bodd i USA men det var noe annet å skrive på akademisk engelsk. Det tok seg fort opp heldigvis og etter et par måneder var oppgaver mye enklere. Jeg husker at min første essay var i forretnings jus og den var virkelig vanskelig. Ikke vær redd for det med engelsken, det går fort! Tenk på at alle er i samme båt, jeg gikk i klasse med folk fra hele verden og vi i skandinavia er heldigvis passe gode i engelsk. Der var folk som slet skikkelig med engelsken og lærerne er vandt med det så de tar hensyn i starten. 

Dagen jeg graduatede var den beste i mitt liv så langt, det var utrolig stas å bli feiret på den måten som man gjør i England. Vi hadde en 3 timers seremoni i en kirke og etterpå var det resepsjon på skolen hvor bildet over ble tatt. På kvelden var det ball og 5 retters middag. Jeg hadde både foreldrene mine og besteforeldrene mine med meg. Bestefar har nå hatten min utstilt hjemme i stua hans - å si at de var stolte er en underdrivelse. 

DET BESTE med å ha studert i utlandet er at jeg har fått venner for livet over hele verden. En av årsakene til at jeg valgte Regents er at 98% av de studerende kommer fra forskjellige steder i verden. Her var det ALLE nasjonaliteter. Ikke bare var det alle nasjonaliteter, vi kommer også alle fra forskjellige vilkår og helt forskjellige liv. Jeg gikk blandt annet i klasse med en Russisk Prinsesse som var oppvokst i New York og selvom vi hadde helt forskjellige liv blev vi gode venninner. På skolen gikk det alt fra sånne som meg som har et helt vanlig liv, til den nåværende dronningen av Bhutan og prinsesse Dianas Niese, Lady kitty spencer. Med andre ord litt av en mix. Det var litt morsomt å observere kulturforskjellene på alle oss elevene og hvor forskjellig vi levde, men studier samler deg på en rar måte og på den måte hadde vi alle et eller annet tilfelles. 

Når jeg nå reiser rundt i verden har jeg alltid noen venner å besøke, de fleste av mine venner er spredd rundt omkring i Europa og USA og vi holder kontakten ved like. Når man graduater blir du en del av Regent's Alumni som holder samlinger og middager for oss rundt omrking. Det er en fin måte å holde kontakten på. 

Utdannelsen min kostet meg ikke mere enn den ville ha gjort hvis jeg hadde studert på BI i norge. Det har selvfølgelig litt å gjøre med at jeg fikk litt scholarships men det kan du også få, så lenge du søker! :-)

Når jeg nå kanskje begir meg ut på MA har jeg også sørget for å få scholarship plus søkt legater som støtter utdannelse i USA. USA er en litt større søknads prosess enn London pga. visum etc - men det skal jeg fortelle mere om senere. 

Kanskje du ble inspirert til å studere i utlandet nå? Om ikke annet så bare for et utvekslingsår? Hvis du har noen spørsmål rundt dette så kan du skrive i kommentarfeltet, da skal jeg hjelpe så godt jeg kan :)


 

 

  

Når du blir den store stygge ulven!
 

Nå sitter jeg langt oppe over skyerne på vei til Danmark, imorgen går turen videre til syden og det gleder jeg meg til! Ferien starter derimot ikke super bra for dette har vært litt av en flytur så langt. Jeg tar sjeldent noe opp på bloggen som kan skape heftige debatter men jeg må likevel dele dette. Først må jeg si at jeg er helt for barn på fly, de har mindst like mye rett til å være der som voksne men idag tok virkelig kaka. Jeg har flyskrekk og betaler derfor ALLTID for å velge sete når jeg booker fly. Jeg trives best på vinduesetet der jeg kan følge med ut av vinduet. Sitter jeg i midten får jeg fullstendig klaustrofobi..

Idag da jeg kom inn på flyet sat det en jente jeg tipper var 7-8 år gammel på setet mitt, moren satt på yttersetet ved gangen. Jeg sa derfor litt sånn halvt undskyldende at jeg egentlig skal sitte ved vinduet hvor etter barnet begynner å skrike, kalder meg idiot (!!!!) og sparker Vildt omkring seg. Jeg får helt panikk og siger til mammaen jeg kan sitte på gangpladsen hvis hun sitter i midten ved siden av barnet sitt. Da får jeg et frekt svar tilbake om at jeg kan sitte i midten - mellem henne og barnet som har tatt helt av! I en hvilken som helst annen situasjon hadde jeg sikkert gått med på det, men nå hadde vi kommet til det steket hvor Emilie Johansen rett og slet hadde fått nok. 

.... Så da sier jeg at jeg gjerne vil sitte på plassen min og her går alt til helvette. Barnet skriker, sparker, kalder både meg og mammaen hennes idiot og moren gjør ingenting. Jeg prøver å si til en medarbeider om jeg kan få en annen plass men hun ber meg bare om å sitte meg ned fordi "nå skal vi dra og du sperrer gangen" jeg sperrer gangen???? Fordi jeg ikke kan sitte noe sted ja?!

Etter en lengre kamp kommer jeg ind på setet mitt og hvis jeg regnet med at situasjonen skulle ta slutt her tok jeg virkelig feil. Barnet sier til moren sin at hun skal gå og snakke med de dumme stewardessene for hun vil faen meg sitte ved vinduet. Dette er første gang moren ber hun om å roe seg der hun begynner å hoppe opp og ned og sier at Den dumme dama (meg) skal flytte seg nå!!

Ok, helt erligt.. Jeg nekter å tro på at noen 7 åringer blir sånn der uten at de mangler en eller annen form for oppdragelse. Nå lander vi snart men på turen har jeg både blitt sparket op til flere ganger og fått kastet sjokolade over hele meg. Nå er jeg ganske konfliktsky og det er trossalt ikke min jobb å oppdrage på andre barn så jeg sitter og ser ut av vindue og prøver å puste tungt med magen så det ikke klikker for meg.. Jeg vet ikke helt om jeg bare skulle gitt meg og tatt til takke med et sete i midten, det er nesten sånn at jeg angrer på jeg ikke sa ja til det men jeg mener faktisk at foreldrene har et ansvar og hvis det er så viktig med vindusplass så må de faktisk betale de 80 kroner det koster å forhåndsbestille sånn som jeg gjør.

Nå er jeg noen blåmerker og sjokolade flekker rikere. Og det går nok mange år før jeg får lyst på barn.. Om ikke annet var denne flyturen bedre prevensjon enn p-piller for nå har jeg helt angst for å få slike barn i fremtiden.  

"Mamma det står feit der - og det er deg og dama. Dere er feite" - jadda sånn avsluttet jenta akkurat turen. 

Helgen som gikk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with f3 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with f2 preset


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with f3 preset

Åh, så deilig det har vært med en helg borte fra Oslo. Jeg har fått set (litt) av Stavanger, vært i bryllup og lest en hel bok. Jeg kom hjem i stad og leste det siste kapitelet i Et helt halvt år for 10 min siden. Flere som begynte å gråte av den boken eller er det bare meg?

Jeg deler litt bilder fra bryllupet igår som var helt nydelig. Været var virkelig perfekt til bryllup og vi koste oss sånn. Jeg beklager for litt dårlige oppdateringer i helgen, tiden strak rett og slett ikke til men jeg tenker det er litt fint også. Alt må ikke dokumenteres og det er noe jeg prøver å minne meg selv på hele tiden. Selvom jeg må indrømme at jeg får dårlig samvittighet når jeg ikke stikker innom her. 

Nå har jeg en travel uke foran meg og jeg må ta beslutning om hva som skal skje etter sommeren asap. Det er både skummelt og spennende på samme tid. Jeg skulle likt å vite hva dere driver med til vanlig og bli bedre kjent. Jobber, studerer eller gjør dere noe helt annet? Det er fint å ha litt peiling på hvem mine lesere "er". 

Nå skal jeg gå meg en tur opp til Ekeberg med musikk på ørene. Terapi for kropp og sjel. 

Stor klem, Emilie 

Oppskriften på livet.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

 

Jeg sitter enda engang til middag med venner, jeg husker ikke engang hva vi talte om før vi krysset en magisk grense hvor alle begynte å få seg barn. Nå snakker de om baby, bleier, at barnet har begynt å si lyder som kan høres ut som mamma. Melk I puppene og amme bh-er. Trillevogn, helst den dyreste I trendy farger, selvfølgelig. Jeg synes det er hyggelig, jeg elsker barn. Helt til spørsmålet kommer.. når skal du ha barn? Du må vel ha tenkt på det. Du begynner vel å bli klar for det?

Drømmen om en to-mannsbolig I bærum kommune og stasjonsvogn er så fjern. Jeg skjønner godt at noen drømmer om det og jeg skulle forsåvidt ønske at jeg var samme sted i livet, for det er vel det som er oppskriften.. det som er "riktig" men det er ikke slikt.

Angst. Jeg er opprigtig glad på deres vegne, de virker så lykkelige men på meg virker det angst provokerende. Jeg flytter meg urolig rundt på stolen.

Er det noe feil med meg for ikke å ønske det samme? For ikke å følge oppskriften. For oppskiften er der og følger du ikke den så må det være noe feil med deg? I en desperate vending nevner jeg at jeg fortsatt jeg har mye jeg vil gjøre, for meg. Bare for meg. Det er her jeg ser at det står egoistisk skrevet I panden på meg. Men er det virkelig egoistisk? I en vending får jeg nevnt at jeg driver med en prosjekt som jeg har lyst å lansere først. "Det høres kult ut, det er bare folk med lavere utdannelse som deg som faktisk tør ta sånne sjanser" ett kompliment og en fornæmelse I ett. Mest en fornærmelse, sånn egentlig.

Lavt utdannet. Nei jeg har ikke mastergrad fra NTNU, jeg har ikke studert medisin eller jus eller noen annen utdannelse som gir applaus i gjengen. Men gjør det meg mindre smart? Er jeg dårligere til å mestre livet da? Jeg har en bachelorgrad i design og PR fra London. Men det er jo ikke jus, så da er du ikke like smart.

Oppskriften du må følge for å få A i livet er enkel, utdannelse (helst en av de nevnt over), bolig, stasjonsvogn, hytte på fjellet og barn. Da har vi lykkes dere. Success I livet. helst akkruat sånn som alle andre. Barna våre skal helst være litt smartere enn dine barn, de skal helst krabbe først, gå først og si mamma først. For da er vi best, det, det er success. Oppskriften på livet, den eneste riktige oppskriften. Faller du uten for disse rammene er du enten lavt utdannet eller rar.

Det er som om at du krysser en magisk grense når du er over 25. Du skal helst ha lyst på det alle andre har. Ellers er det vel noe feil med deg. Hvis alt dette er normalen da går jeg under kategorien rar. Men det er greit. Jeg liker å være rar.

Jeg skulle bare ønske at vi kunne slutte å ha en oppskrift på alt. En oppskrift på livet. Det viktigste må jo være lykkefølelsen, det er den jeg jakter på. Å føle seg lykkelig. Og den oppskriften er kanskje ikke den samme for meg som den er for deg. Men i min bok får vi begge A, så lenge vi er lykkelige.  

 

Birthday video

Igår hadde jeg en så fin dag! Vi spiste hyggelig middag her, spilte spill og koste oss masse. Jeg sovnet tydeligvis på et eller annet tidspunkt for jeg husker ikke at jentene gikk og idag våknet jeg til at de hadde ryddet kjøkkenet før de dro. Altså, hvor snille er de??

Noen ganger sier video mere enn bilder så i stedet for å knipse bilder tok vi masse film i går. Nå har jeg klippet den sammen til dere :-) 

Jeg var som alltid langt bak skjema så middagen var ferdig to timer senere enn planlagt og jeg ser ut som en bustetroll på håret.. Men det går bra, det viktigste er at jeg har verdens beste venninner. Idag blir det feiring no.2 med fine folk på Pinerolo og søndag sjekker jeg inn på spa med min siste beste venninne som ikke kunne komme igår. Er det lov å ha bursdag en hel helg? jeg stemmer JA.

 

 

It's my birthdayJaaaa! Idag er det bursdagen min. Jeg bryr meg ikke om tall for det gjør meg ingenting å bli eldre. Nei det er kanskje ikke det kuleste i verden at pupperne ikke sitter like bra som de gjorde da jeg var 16 eller at cellulitter på magisk vis sniker seg inn på lår og rompe år etter år. Men, jeg digger smilerynkene mine rundt øynene, jeg synes det er fint. Jeg elsker at jeg ikke bryr meg om ting som egentlig ikke er viktige, som feks å bli likt - jeg føler ikke jeg trenger å være en annen enn akkurat meg lengre.

En bonus er også at jeg rent faktisk tror jeg har blitt smartere, jeg skriver og poster hvertfall ikke like mye rart på facebook som jeg gjorde i 2010. Finnes mange John Mayer heartbreak tekster der gitt

Mest av alt elsker jeg at det minner meg på hvor heldig jeg er som fikk akkurat mine foreldre i gave den dagen jeg ble født. Ja, egentlig var det vel de som fikk meg. Men jeg fikk også de. Hadde jeg kunne velge mellom alle foreldre i hele verden, hadde jeg fortsatt valgt de på sekundet. 

Noen ganger når jeg er hjemme på ferie skriver jeg brev og ligger under hodeputen deres når jeg skal dra. Da skriver jeg akkurat det. 

Jeg er takknemlig for alle de fine, trygge gode minnene jeg har fått inntil videre. Jeg er også glad for at jeg har fått kjenne på å være skikkelig lei meg, skikkelig sårt og skikkelig ødelagt i perioder av livet. For det er i de periodene man virkelig kjenner hvor godt det er å ha en mamma og pappa som fortsatt ser på deg som 2 åringen deres på bildet. Det er da du merker at de fortsatt gir deg minst like mye kjærlighet som da du var liten. Og om ting går til helvette, så er det fortsatt lov å sove imellom mamma og pappa hjemme som man gjorde når man var liten og hadde hatt mareritt. Det får hvert fall jeg lov til,

jeg er jo tross alt fortsatt bare 4 år, hvertfall hvis du spør pappaen min.

Kos dere idag, det skal jeg <3 

Mitt favoritt kamera

Som jeg sa tidligere idag tenkte jeg at jeg ville dele hvilket kamera jeg bruker med dere. Det er så bra og jeg er virkelig fornøyd. Kameraet og den ene linsen (14-42mm) fikk jeg i julegave for to år siden. Jeg bruker kameraet mitt hver dag, jeg tar alle bilder med det og filmer alle sminke videoene mine med det. 

Jeg har olympus PL 7 og det kan alt! Jeg har hatt et større speilrefleks før men jeg synes det var så stress å drasse det med meg. Dette får plass i ALLE veskene mine så jeg har det med overalt. Jeg liker å dokumentere ting, jeg synes det er fint å kunne ta fine bilder av familie, natur, bygninger - ja alt egentlig. Så bevarer man de minnene visuelt også. 

Litt om linsene: 14-42 er en standard linse som det går an å zoome med. Den er helt grei og inntil videre er det den jeg har brukt til å filme med. Det er ikke min favoritt linse så jeg har den ikke alltid med meg.

45 mm gir utrolig fine bilder. Du får en mega blurry bakgrunn slik at det du tar bilde av er i fokus. Dette er en portrett/detalj linse og funker utrolig fint til det. 

Mit nyeste tilskudd er en 25mm og den er min nyeste favoritt. Den gir fortsatt blurry bakgrunn men er litt lettere å ta bilder med enn 45mm. Hadde jeg visst noe om linser da jeg først skulle kjøpe hadde jeg sikkert bare kjøpt denne. Jeg tror den kommer til å sitte fast på kameraet fremover.

Det aller BESTE med dette kameraet er at bildene blir direkte overført til mobilen bare ved å trykke på en liten knapp. Jeg synes det er helt genialt fordi man slipper å sitte å overføre til pc. Jeg overfører alltid bloggbildene mine til mobilen, legger på et filter og så er de klar til å bli publisert. Mye enklere enn å jobbe i tunge programmer på pcen for å få et fint filter.

Anyways, jeg vet ikke om dette var intressant men jeg ville hvertfall dele det  med dere. Hvis dere mangler noe å ha på ønskelisten så er dette virkelig noe jeg vil anbefale. Det er så fint å ha masse flotte bilder å se tilbake på senere. 

7 tips til en perfekt jentekveld


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På Fredag har jeg bursdag så da har jeg planlagt en aldri så liten jentekveld. Jeg planlegger ofte jentekveld og det er noe av det beste jeg vet. Nå deler jeg mine beste tips til en vellykket jentekveld.

1. Be alle på hjemmefest og be de ha med pysj. Siste gang jeg bad venninnene mine på det danset vi til spicegirls og macarena hele natten. Kl 2 hoppet vi i pysjen og kl 5 lå alle i fosterstilling og sov rundt omkring i leiligheten. Kvelden peaket da det plutselig stod en mann i leiligheten og alle 8 jenter trodde jeg hadde booket stripper. Var bare naboen som var lei av spicegirls desverre (håper ikke han leser dette)

2. DRINKS KONKURRANSE - dette er min favoritt! Be alle venninnene dine ha med ingredienser til å lage en eksotisk drink. En og en lager og alle gir poeng. Tip: drinkene blir bare bedre og bedre jo lengre ut på kvelden du kommer så er du litt strategisk er du sistemann ;-) 

3. Spille kveld - Cards of humanity er en favoritt. Det er helt latterlig morsomt og litt drøyt.. På reglene bak esken står det at man bare bør spille det med folk man kjenner veldig godt. Det er jeg enig i! Appen Heads Up er også helt sinnsykt morsom, det beste er videoene mobilen lagrer som du kan kose deg med dagen derpå.. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. MOVIE night - som her i gården har blitt til SKAM night. Be jentene over på takeaway, pysj, popcorn og SKAM. Sist satte jeg sofaene og puffene mine sammen til en stor seng. 8 jenter i pysj som ser på SKAM og skrekkfilm etterpå. Blir ikke mye bedre enn det. 

5. Sett opp photobooth som jeg har gjort  under.. LOVER det blir god stemning og mye morsomme bilder ut av det. Jeg har bare satt kameraet opp på et stativ og kjørt på med selvutløser. Hadde 1387 bilder dagen derpå... tror kanskje bare 10 av de var facebook vennlige. 


6. KAHOOT - ok here it goes. Nå må stalkeren frem i deg. Jeg pleier å lage en quiz hvor jeg finner gamle statuser til vennene mine på FB. for eksempel "Hvem hadde denne statusen i 2007" - høres kanskje ikke ille ut men fy fader man skrev mye rart for 10 år siden på Facebook. Fikk også alle jentene til å sende 3 kleine historier hver og noen morsomme baby bilde. Noen av statusene var så morsomme at jenten det handlet om ikke trodde det var henne engang.

7. Rødvins aften - når vi skal leke at vi er skikkelig sofistikerte.. Alle har med en rødvin og vi tester hvilken som er best. Tenn stearin lyst og ha gode samtaler med dine bestiser. De er trossalt familien du selv velger <3 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with h3 presetHar dere noen morsomme tips til meg? Kanskje jeg skal teste de til bursdagen min på fredag.

  

Danmark VS Norge

Ok, der er faktisk noen av dere som har spurt etter ett innlegg med de største forskjellene mellem Norge og Danmark. Dere har også spurt om hvor jeg er vokst op osv. Så her kommer et lite innlegg om mitt vakre Danmark og litt morsomme forskjeller på Danmark og Norge.

Først og fremst, jeg er oppvokst i en liten by som hetter Nakskov langt nede sør i Danmark. Nå bor mamma og pappa i en enda mindre by som hetter Onsevig - det er paradis på jord. Jeg har verdens beste og snilleste foreldre som har vært kjærester siden mamma var 15. Jeg kom til verden ikke så alt for mange år etterpå. I fjor feiret de Sølvbryllup og er fortsatt super kjærester. Ja, mine foreldrer kan fortsatt finne på å kline når de tror vi ikke ser det - og vet du hva, det er faktisk bare kult ;-) Jeg har også en nydelig lillesøster som er helt fantastisk kul, sterk og vakker. De 3 små, pappa er bare 168 selvom det står 172 i passet. Når han leser dette blir jeg arveløs. just saying.

Funfacts:

1. Det er så sykt mye diggere å sykle i Danmark, Norge har så innmari mange bakker. Jeg kalder syklen min Betsy og noen ganger orker Betsy ikke å sykle opp av bakkene i Norge siden vi er vant med flate Danmark. så da går vi.. Det ser kanskje litt rart ut noen ganger.... har jeg fått høre.

2. Jeg skjønner meg ikke på norske brødskiver. Her er det rugbrød som gjelder. Skikkelig mørkt dansk rugbrød er det beste jeg vet. Norsk brød er jo ikke mat.... dere ass. 

3. På søndager spiser vi BASSER i danmark. Dere som ikke vet hva basser er.. ja dere har virkelig gått glip av noe. Brunsviger, Rosenbrød, Spandauer.. You name it. Det vanlige er å spise en hver men pappa og jeg kjøper alltid 3 hver, så har vi lissom til kaffen, lunsjen, middagen og kvelden. Du må ALDRI kjøpe for lite basser. Her er mamma litt forbanna. Hun har akkurat fått en bil av pappa i sølvbryllups gave. Kvelden før hadde mamma sagt at om han hadde kjøpt noe dyrt ville hun skilles.  Han sov ikke et sekund den natten. Det er mamma som styrer økonomien hjemme hos oss. for å si det sånn (sagt med Noora dialekt)

men så ble hun litt glad likevel da....Her bor vi (eller de) men jeg tenker jo at dette også er mitt hjem. Både meg og søsteren min er fortsatt skikkelig forbanna over at navnene våre ikke står på døren. Thanks for that.

Funfacts:

4. Selvom det er flat så kjører du overalt i Danmark. Hvertfall der jeg kommer fra. Det ligger en restaurant i den lille byen til mamma og pappa. Den er ca 500 meter borte og likevel kjører de dit i bil. Det skjønner jeg faktisk ikke. Men sånn gjør man bare i Onsevig. Fått litt storhetstanker i den byen - tror de bor i USA. (Min norske bestis Stine kaller faktisk Onsevig danske The Hamptons. er litt enig der når man ser på bildene over)

5. ALT er billigere i Danmark. Jeg kan ikke ha mamma med på matbutikken her i Norge.. Det blir så SYKT dårlig stemning når vi skal betale. Så hun må pent stå og vente ute foran. Så bevarer vi lissom den gode, hyggelige stemningen. Helt til neste butikks besøk. 

6. Å være rar betyr at noen er snille/hyggelige i Danmark. Da jeg kom til Norge sa jeg alltid "åå du er så rar" - det blir dårlig stemning av det og gitt. Meg, Verdens BESTE pappa og lillesøsteren min. Og henne her da - mamma <3

Okei, så da fikk dere litt funfacts om forskjellene og så fikk dere set litt bilder av "hjemmet" mitt og mine favoritt mennesker. 

 

Sunday FeelingDa var helgen snart over dere, de går som alltid alt for fort! Hva har dere gjort i helgen? Jeg skulle gjerne sagt at jeg har vært mega produktiv men sannheten er noe annet. Noen ganger er det deilig bare å ta fri fra alt og det er rett og slet det jeg har gjort. Nå er jeg klar for mandag og en ny uke, jeg håper bare at sommeren snart vender tilbake og at vi slipper fler av disse grå dager.

Til noe helt annet, jeg tenkte at jeg skulle kjøpe meg litt fler bøker at koble av med. Jeg synes det er så deilig å "escape" litt inn i en annen verden - og da er bøker mye diggere enn tv. Hva anbefaler dere? jeg leser stort set alt så nå gleder jeg meg til å se om dere har noen gode tips til meg.

Stor klem

Tusen Takk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset

Så stas det er å se at så mange har klikket seg innom idag, og enda bedre - lagt igjen fine tilbakemeldinger i kommentarfeltet! En av grunnene til at jeg ville bytte bloggplattform var nettop kommentar feltet. På den gamle bloggen var det nesten en labyrint å komme seg til kommentarfeltet, det er det heldigvis ikke nå.

Dagen idag har gått i ett og jeg skulle egentlig vært å trene på Barry's kl 19 men det ble det ikke noe av. I stedet skal jeg sitte å søke litt rundt på internettet. Jeg leker litt med tanken om å ta en Master til høsten. Jeg har fått scholarship i både London og USA og selvom eventyreren i meg skriker etter nye opplevelser kjennes det litt langt borte. Et lite tip til deg som sitter og er ferdig med bachelor, hvis du har passe gode karakterer finnes det masse muligheter for å få et fullt scholarship i utlandet - det var det overraskende mange av mine venninner som ikke visste. En Master blir straks litt mere spennende når man ikke må betale ville mengder med penger.

Håper dere har hatt en fin Tirsdag også? Nå håper jeg vi straks får litt sol og sommer følelse i Oslo igjen. Da blir dagene automatisk så mye bedre. 
 

Ut av pysjen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a9 preset

Nå var det på tide å komme seg ut av pysjen, ellers gror jeg fast i sofaen. Nå er jeg klar til siste kveld på hytta, jeg blir nesten litt lei meg av å tenke på at vi skal hjem imorgen. Denne helgen har gått alt alt for fort, så jeg håper virkelig at vi jentene får tatt Oss en tur om ikke alt for lenge. Til de av dere som følger meg på Snapchat må jeg bare beklage, det har blitt litt mange snaps på storyen men jeg håper dere hadde det morsomt med å se oss uten så veldig mye filter

Ha en fin søndag dere, nå skal vi se siste episode av SKAM og bare koseeeeeee.

Nå Koser Vi Oss

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 3 preset

 

Hei fra fjellet! Denne turen var virkelig tiltrengt for hele gjengen. Alle går rundt og snufser og bruker hyppig nesespray så litt varme foran peisen, en god bok i fanget og rødvin i glasset var akkurat det gjengen hadde bruk for. Vi kjørte opp Igår kveld og skal være her helt til mandag. Ma's hytte er utrolig fin og jeg kunne ha flyttet inn på stedet ? det tror jeg bare ikke foreldrene hadde godkjent, men det er vel lov å prøve seg!

Håper dere har en like fin helg som oss, idag er jeg middags ansvarlig så nå må jeg gå igang med gourmet (not) middagen <3 

Nesten Voksen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"when you're trying to take a cute pic & the sun high-fives you in the face"

Det er fredag dere! JUHUU.. Fredag har alltid vært magisk men i det siste har fredag (hvis mulig) bare blitt enda bedre. Etter å ha reist i mange år og bodd rundt omkring har det tatt lang tid å bygge en omgangskreds i Oslo. Det er ikke like enkelt å møte søte venninner når man har blitt voksen, det var lissom enklere når man var 7 år og alt man trengte var å dele iskremen sin og så var man Best Friends forevaaaa.

Jeg deler fortsatt gjerne alt jeg eier med mine beste venninner og det føles så godt å ha noen rundt meg som gir like mye tilbake. Uanset om vi ender opp i Oslo alle sammen til slutt eller på forskjellige kontinenter så skal jeg passe på disse jentene resten av livet, jeg tror faktisk aldri jeg har hatt så fine venner som nå.

Det er noe med å bli voksen, det er fint. Du slipper al dramaet og tullet og så sitter du igjen med alt det gode. Vinkvelder og gode samtaler. Lange nætter som blir til tidligere morninger hvor vi ikke har gjort annet enn å danse med hverandre. Man søker ikke samme bekreftigelse lengere fra tredjeparter for man har blitt mer sikker på seg selv.

Det er fint å bli voksen, jeg er ikke redd for det lengre. Så lenge jeg fortsatt får lov til å danse som en 4 åring i stua med venninnene mine.

livet ass.

Hva vil du lese om?

Noen ganger synes jeg det er innmari vanskelig å vite hva dere vil lese om? Bør jeg dele mer av privatlivet mitt, burde jeg skrive om noe annet, dele flere meninger eller er det beauty innleggene mine dere liker best? Hvis du har noe du sitter og lurer på så hadde jeg satt pris på en kommentar, det hadde også vært supert om dere kom med forslag til innlegg dere savner. Jeg får mange mails hvor dere ikke har klart å finne kommentar feltet mitt så da tenkte jeg å forklare det. Det blir snart mye enklere å kommentere når jeg flytter til en platform men inntil videre kan dere altså kommentere ved å trykke dere ind på overskriften av innlegget og scrolle ned til bunden.

Jeg nyter påskeferien og jeg gjør stort ikke annet enn å slappe av, det er så deilig med fri. Håper dere har det FANTASTISK også.

Klem Emilie

Feriestemning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 presetFinnes det noe bedre enn timene rett før du har Ferie? Den følelsen!! Når det i tillegg er sol og skikkelig påskestemning banker hjertet mitt ekstra fort. Tanken om å ha 10 dager med foreldrene mine og lillesøsteren min gjør meg lykkelig helt ind i magen. Først venter en fin helg med mine beste venninner og så blir det Danmark. Gleder meg til å ta masse bilder fra vakreste Onsevig, vi bor helt nede ved vannet så jeg håper på sol og kaffe på badebroen vår. Uanset hvor mye jeg elsker Oslo vil Onsevig altid være der hjertet mitt er, det er vel egentlig sånn for de fleste. Hjertet er der familien er.

5 things your parents didn't tell you about growing up!

1.You?re always going to feel 21 inside. You get older and smarter but you still feel the same. YOU are still YOU. I guess thats why we sometimes level with people all ages cus in the end we?re all the same after a certain age.

2.You are going to wish you could lie and say you're still 21, because that means you can do lots of stupid stuff and people will just brush it of with "she's young"

3.You can?t fake a hangover after 25. You're not going to wake up gorgeous after a long night out like you did when you was 21. you?re going to feel like a bag of potatoes that had too much tequila. again.

4. Consequences of your actions scares you a lot more than it did when you were 25. its probably the combination between life getting more predictable and society's expectation on how you "should" live you life.

5. People are going to start asking when you're having babies. including (and most frequently) your parents. My best advise: GET A DOG! Your parents will treat it like a grandchild. haha (my sister recently got a dog and she really took one for the team there, no more grandchild questions after that. pewwwww

ALL AT THE SAME TIMESometimes Black&White photos are much more colourful, than if they actually had colours. To me, That?s the magic of art. The ability to make you feel something, the feeling thats so individual from who is looking. 

versatile and personal, 

all at the same time. 

Something for YOU

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 Hei dere! Først må jeg bare beklage at jeg har vært så fraværende, det har vært en ualmindelig travel uke men nå er jeg endelig back on track. Selvom det har vært dårlig med aktivitet herinde så har det vært mye aktivitet bak bloggen. Jeg har vært på en kjempe spennende event og idag holdt Ingrid og jeg på hele dagen med et nytt prosjekt vi har startet. Dere skal veldig snart få se hva det er vi har holdt på med! Det var kjempe fint å se huset til Ingrid som har blitt så fint. Da vi var ferdige for dagen dro jeg til leiligheten for å ordne de siste tingene, jeg flytter nemlig ind på torsdag. Gleder meg til å vise mitt nye hjem frem veldig snart.

God søndag