hits

desember 2016

Hade juleferie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"DU HAR IKKE BLOGGET PÅ EN UKE" - skrev mamma, all in Capital letters. Da er det ille, og helt sannt. Jeg trengte en liten blogg pause, ikke fordi jeg var lei men fordi jeg rett og slett har hatt lyst til å sitte i pysjen i en uke. Kunne selvfølgelig ha blogget det men noenganger er det bare sååå digg å logge av internet. Idag har jeg kost meg med min venninne Martine og bare gått rundt i gatene og pratet i timevis. Vi har spist deilig mat og shoppet på salg for julegavepengene våre. Ganske fin Fredsg med andre ord! Nå er jeg så klar for 2017. Har dere hatt en fin romjul? 

//

My mom send me an angry text saying i hadn't blogged for a week, and she is right. I haven't. Not that I needed a break but honestly I didn't feel like leaving my pj's at anytime the last week so I didn't really have anything to blog about. I feels like a luxury to log off social media sometimes so that's what I did! 

I spend one of the last days of 2016 with my girlfriend Martine. We walked around the streets, talked non stop and just enjoyed eachothers company. A perfect Friday. Now I am so ready for 2017 and I hope you are too! How was your Christmas break?

 

 

Hjernen har tatt juleferie

Hei dere! Jeg håper dere nyter de sistedagene før jul, selv må jeg indrømme at tanken om pinnekjøtt gir meg tårer i øjnene. NOE så godt! mhh.. Jeg har faktisk forsøkt å lage pinnekjøtt en gang for den danske familien min, og det var ikke en success. De deler ikke min entuiasme rundt den norske julematen. 

Uansett, hjernen har rett og slett tatt seg juleferie og selvom jeg har store planer om å blogge masse i romjulen så ville jeg bare titte innom for å lette på min dårlig samvittighet (og mammas masing om et blogg inlegg) 

Nå hadde jeg egentlig bare tenkt å dele en klein selfie men oven i hatten får dere også et bilde av meg fra da jeg var liten. De fleste ler godt når jeg viser dem dette og enda fler tror jeg er en gutt :P Kos dere på julebord eller hva dere gjør idag, jeg sender dere en million gode klemmer!!

 

Du må lære på den harde måten


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Vi lærer hele tiden, og noenganger skal ting gjøre litt vondt for at det kan bli bra. På lørdag var jeg på en jentekveld der jeg ikke kjente noen, jeg tror egentlig ikke så mange av de andre jentene hadde møttes før. Det var en hyggelig kveld men slike kvelder får meg også til å savne jentene mine hjemme enda mer. I løpet av kvelden pratet vi om mye rart og her er et par facts som jeg lærte den kvelden. 

- tinder er like kleint uanset hvilket land du bruker appen i. Seriøst, kan noen opprette blogg om kleine tinder dates? I'll follow! 

- uanset hvor du ender opp vil du alltid kalde hjemmet til foreldrene dine "hjem" spesielt hvis du er en nomade som meg, som aldri klarer å finde en base.

- gode venninner er vanskeligere å finne en en kjæreste. Seriøst, jeg har vært her i 4 måneder og ingen er som jentene mine i Oslo. (Forresten, shout out til Amalie min som sendte meg brev her om dagen - noen (meg) gråt i en time etterpå) 

- Rødvins hodepine blir sånn ca en milliard gange vondere for hvert år eldrer du blir. likevel glemmer jeg det hver lørdag.

- Hvis du sovner med mascara vil du våkne å se ut som en kulefisk. Øjnene mine er fortsatt hovne fra gårsdagen mascara. Cant pull That Off anymore. 

OK, ha en fin mandag mine fine lesere <3 

 

 

 

A Perfect Hair Story

Sponset Innlegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*LIFE IS TOO SHORT TO HAVE BAD HAIR DAYS*

Jeg kjenner ikke en eneste jente som ikke er glad I velduftende og pleiende hårprodukter. Jeg husker da jeg kjøpte min første olje fra Moroccanoil, det er snart mange år siden. Jeg har selv hatt kjøpt produktene i en årrekke, helt siden frisøren anbefalte meg de til det blonde, porøse håret mitt. Derfor tenkte jeg at jeg nå ville tipse dere om en perfekt julegave, kanskje til deg selv (det er vel innafor?) eller til en du er glad i.

Oljen er min favoritt, den klarer jeg meg ikke uten i hverdagen. Jeg bruker den alltid etter styling i tuppene og i lengdene før jeg legger meg. Et tips er å bruke litt ekstra kvelden før du skal dusje og sove med flette. Da får håret masse næring og du kan gå lengre mellom å klippe tuppene hos frisøren. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå får du til og med kjøpt en fin gaveeske, som er perfekt hvis du fortsatt er på julegavejakt, i esken får du:

Hydrating Shampo - en mild, pleiende formel som gir håret optimal fuktighet, forbedrer hårets elastisitet, styrke og gir glans.

Hydrating Balsam - en mild, pleiende formel som etterlater håret mykt, skinnende og mer håndterlig.

Moroccanoil Treatment - grunnlaget til all hårpleie, som kan brukes for pleie, til styling og finish. Rik på argan olje og reparerende proteiner.

Gave pakken har jeg en lenke til her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min personlige favoritt er oljen som dufter himmelsk og som redder alle hår kriser. Denne kommer du langt med og den varer i evigheter. Oljen finner du her og den kommer både i original versjon og light versjon.  Jeg har testet begge to og jeg liker begge. Generelt vil jeg tro at har du veldig tynt og fint hår, er light versjonen best. 

Processed with MOLDIV

Hele serien finner du her så hvis du er på utkikk etter en serie som gir deg skinnende og sunt hår, så er Moroccanoil virkelig en av mine favoritter. Arganolje som er en av hovedingrediensene i serien er kjent for sine reparerende og pleiende egenskaper fylt med antioksidanter og vitaminer. No more bad hair days ;-)

Psst. Hvis du vil ha hårinspirasjon så finner du Moroccanoil på Facebook her. 


 

Life on the beach

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sånn ser det ut når man bor på stranda *klyper meg selv i armen*

På søndag dro jeg på sykkeltur rundt i området mitt og knipset litt bilder. Fint assa! Skulle ikke tro vi er midt i December. Nå går turen hjem mot Norge, føler seriøst ikke at 4 mnd har gått - men det har de og de har gått SÅ fort. 

//

This is life on the beach *Am i dreaming??*

On Sunday i went on a long bikeride around the area i live in. You wouldnt belive this is December, i feel so blessed. Now im enroute to Norway and i cant belive how fast the last 4 months passed. 

 

Jeg føler meg hjemme!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

E N C I N I T A S

Mitt favorittsted i hele San Diego County er den lille byen Encinitas. Den ligger langs kysen på ikoniske highway 101 og er en skikkelig perle. Hit drar jeg får å slappe av, gå rundt i gatene å se på mennesker, drikke kaffe på min favorittplass og se på solnedgangen som er bittelitt vakrere her enn noe annet sted. På sikt har jeg veldig lyst å flytte hit så jeg holder utkikk etter leiligheter som kunne passet meg. Disse bildene er fra Lørdagsturen min igår, jeg har blitt hekta på overalls, sååå behagelige. 

Nå skal jeg ta sykklen min å sykle en tur på boardwalken på stranden - livet ass! 

 

Jeg burde ikke fortelle dette

Processed with VSCOcam with c6 preset

Imorgen skal jeg gjøre noe som jeg virkelig gruer meg til og som jeg har totalt angst over. Jeg har drøyet det så lenge nå at jeg bare må benytte meg av muligheten av at det er så billig her: jeg skal ta lappen! 33 dollar er prisen og det frister jo veldig mot den heftige prisen i Norge. Men... Nå jinxer jeg sikkert hele greia ved å fortelle dette, men det hadde vært så Digg å kunne kjøre bil og ikke være så avhengig av andre. Håper virkelig at dette går, ellers får jeg vel prøve igjen.. Aiiii. Det er egentlig helt tullete å grue seg så mye, men jeg føler egentlig de fleste gjør det. Var du nervøs da du skulle ta lappen? Del gjerne tips og gode råd med meg :-) 

Familie Bilde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mine 3 beste venner her i San Diego. Fine er de! Og enda bedre, så bor guttene i leiligheten over meg og Laura. Vi har mange koselige film og spille kvelder. Det betyr mye å ha så gode venner her. Sammen er vi en liten familie på 4 som koser oss i hverandres selskap. Det er også utrolig handy å ha de boende i samme bygg, hver gang vi har problemer med vaskemaskin eller slikt skriker vi bare høyt og så kommer de løpende fordi de tror noe forferdelig har skjedd haha. Hva skulle vi gjort uten mannfolk!
 

I love you

..... C A L I F O R N I A

 

Se så fine palmer og blå himmel. Har akkurat overstått mandags daten med mormor og nå skal jeg sette igang med skole arbeid. Igår var det min roomies bursdag og det feiret vi med å stå på skøyter på stranden og spise en god middag. De har altså laget skøytebane på stranden her og det føles litt små rart å skøyte rundt på is i tanktop og 25+ grader. Har dere noen spennende planer for uken? 

///

Yesterday we celebrated my roomies birthday by going ice-skating in coronardo on The beach. We had such a great time and ended it with a dinner at our favorite restaurant. Im ready to kickstart this week now, Monday is'nt all That bad after all. 

 

An american favorite

Noe av det koseligste jeg vet om er å spise brunch i helgene. Jeg foretrekker det frem for middag ute. Kanskje fordi været som regel er så fint og man bare vil nyte solstrålene. Min elsk på søndagsbrunch er nok noe som henger igjen fra min oppvekst i Danmark. I Danmark har de en skikkelig brunch tradisjon, noe som jeg aldri fannt helt lik i Oslo. 

Min favoritt kafe heter Fig Tree Cafe og er nesten som en liten skjule hage her i Pacific Beach. Maten er helt sinnsyk og der finnes ikke en hangover de ikke kan kurere. Her om dagen koste jeg meg med Michele der og jammen ble ikke fig tree en stor favoritt hos henne også 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

//

Brunching during the weekend is my favorite thing. I think it comes from my danish roots and how me and my family would enjoy sunday brunch together my whole childhood. My favorite place in San Diego is Fig Tree Cafe which i absolutely love. i swear there is not a hangover that brunch doesnt cure. 

 

Teller dager til FredagAltså, etter 9 timers forelesning idag føler jeg meg nesten små gærn. 9 timer er jo forsåvidt ikke så mye men 9 timer med bare en pause på 15 min er altså litt små crazy. Innspurten før juleferien er igang og siden vi har hatt noen fridager i forbindelse med thanksgiving så har vi altså litt i overkant mange forelesninger nå. Tipper jeg ikke er den eneste som gleder seg til juleferie? 

Uanset, ville bare titte innom og ønske alle en fin Torsdag, her er det fortsatt onsdag kveld og dette trollet skal hoppe i seng så fort jeg trykker publiser her. Klem