hits

november 2016

Søndager i San Diego

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeans & Jacket: Zara, Shoes: SuperGa, Scarf: Zadig&Voltaire, Shades: SmartBuyGlasses/Celine


Denne helgen har vi hatt "høst vær" det har vært veldig kaldt med 15 grader og 10 grader på natta. Nå skal jeg ikke klage, men å gå fra 30+ til 15 føles ekstremt kaldt. Det har regnet NON stop noe som er veldig uvanlig siden det bare regner et par ganger i året her. Noe som jeg derimot digger med det kalde været er at jeg kan ligge i badekaret i flere timer og se på film hele dagen uten å få dårlig samvittighet. Det passer også bra at det dårlig vær ankommer nå som jeg har en heftig eksamens periode jeg må lese til. Her er litt bilder fra dagen min der vi kjørte til sunset cliffs for å få litt luft og vind i håret. 

God mandag dere (og Hei Mormor, som jeg vet leser med her, jeg savner deg <3 )

//

It's been really cold this weekend which I don't neccesarily like, however I do love that it enables me to watch movies all day and take hour long showers since the weather is not tempting me to be outside. We did go for a little ride today to sunset cliffs to enjoy some wind in our hair and snap some photos. Sundays are still roomie-Sunday's and I enjoy these Sundays so much. Laura always knows how to get me in a good mood.  I hope you all had a great weekend xx 

Hekta på

 

Striper, Fløyel, Flare, Dungarees, platform sko, lugg, runde solbriller.. Ja alt med 70'tals vibber. Det eneste jeg kjøpte på blackfriday var et par flare bukser i fløyel  - i sennepsgul!! Jadda får se hvor lenge jeg er så hekta, akkurat nå vokser samlingen av stripete gensere litt for fort. 

Downsides in life

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er vanskelig å være langt borte når noen du er glad i hjemme har det vondt. Og sånn er det altså akkurat nå. Man skulle gjerne gitt en klem, kjærlighet og fine ord i virkeligheten - ikke bare på melding og telefon. Dette er altså baksiden av å bo i utlandet. Igår hadde jeg vært her i 3 måneder og jeg skjønner ikke hvor tiden forsvant, jeg håper at familie og venner hjemme har det litt sånn på samme måte for så har de kanskje ikke glemt meg når jeg kommer hjem. Kontanten med familie går heldigvis bra, jeg har daglige telefon dates med mamma og pappa, mormor har jeg telefon date med hver mandag kl 10. Litt vanskeligere er det med venninner og kontakten der, kanskje fordi vi lever så forskjellige liv akkurat nå og tiden ikke strekker til. Gleder meg hvertfall til å klemme på alle igjen. Nå skal denne jenta ut å kuppe noen julegaver på blackfriday til de hjemme. 

 

//

The hardest part about living far away from home is the inability to be there for the people I love who is going through some hard times at the moment. The last 3 months have flown by and It sometimes feels difficult that the only love and support I'm able to give is through a phone. There is downsides to all choices in life and this is definitely the downside to living abroad. 
 

Baywalk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHAPPY THANKSGIVING 

Startet dagen med å gå en lang tur på stranden med kompisen min Justin. Han er nevøen til de jeg kalder min amerikanske familie. Vi tok masse bilder, drak god kaffe og kjente solen i ansiktet. Tenk at det er november og fortsatt 25 grader. Nå blir det flere timer med spising så jeg er glad jeg ikke har spist frokost. Thanksgiving er min favoritt tradisjon i USA så denne dagen kan ikke annet enn å bli fin. 

 

// 

Happy Thanksgiving from California. Started The day with a bay walk with my friend Justin. Now we have a multi hour thanksgiving feast in front of us. I'm so happy I didn't eat brekkie haha. Thanksgiving is my favorite tradition in the US so I'm super excited for this day. Hope you all have a lovely thanksgiving.

 

I got a new baby

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

.. and its blue and fast as lightning. 

Hekta som jeg er på å teste nye ting om dagen har jeg gått til inkjøp av to ting. En turkis beach cruiser som jeg virkelig digger å kjøre rundt på. Den er super fin og lite praktisk. Lite praktisk fordi den ikke har gear og derfor er helt håpløs i noe som bare minner om en bakke. Fin fordi den er turkis og super kul. Jadda, design over praktiske hensyn anyday. 

Jeg har også kjøpt meg et par MOM jeans, noe som jeg skal innrømme er lite flatterende men som jeg likevel digger. 

Nå sitter jeg på skolen og enda en gang må jeg unnskylde for min ufrivillige blogg pause, det er vanskelig å få tatt bilder når alle er bortreist fra thanksgiving. Jeg har tenkt mye over det med å opptatere mere hverdagslige ting og det tror jeg at jeg skal starte med. Kanskje noe er kjempe kjedelig men det er vel egentlig litt fint å se glimt fra hverdagen og ikke bare klær og sminke. 

Hadee dere - nå er det TACO TUESDAY på meg. Favoritt dagen!

//

Im obsessed with trying new things these days which is why i've actually bought pretty beach cruiser that I'm biking around on in my neighborhood. It's not very practical as it's like a ton of bricks up-hill but oh'so pretty she is. I've also bought my first pair of MOM jeans, not very flattering but i Love them anyways. 

 

Let the world be quiet

Noenganger blir jeg helt besatt av å scrolle på instagram å se alle de fine bilder med de vakreste quotsne. Jeg synes fortsatt det er litt kleint å skrive quotes unner mine egene bilder.. Deler likegjerne mine favoritter idag, kanskje du kjenner deg igjen i noe eller det vekker noen følelser langt inni hjertet på deg og?


 

"I'm just tired, I just want the world to be quiet for a bit" - Matt Healy

 

"Happiness begins with you. Not with your relationship, your friends, or your job. But with you" - Mandy Hale

 

"So stop waiting for Fridays, and stop waiting for summers, and stop waiting for someone to fall in love with you, because those things will happen. But in the meantime, enjoy right now." - Lucy Sutcliffe

 

"I know, I know. He wasn't perfect, far from it in fact, but sometimes you fall for their imperfections too." Unknown

 

"She scares the hell out of me and calms my soul at the same time. Maybe that's what love is, a total contradiction that somehow balances out." Tammara Webber

 

"I think that sometimes you just have to make the decision to be happy. Just realize that things aren't ever what you hoped they'd be. Not ever. For anybody. The only thing that separates one kind of person from another is that there are some who stay angry about it and there are some who accept what comes their way."

 

"To have her here in bed with me, breathing on me, her hair in my mouth, I count that something of a miracle.
" Henry Miller,

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

Let's change it up

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 2 preset

Hver gang livet endrer seg får jeg alltid lyst til å endre på håret mitt. 2 gange har jeg farget det svart og det er to ganger for mye. Så idag skal jeg altså til frisøren, der jeg tenker å endre litt på fargen og lengden. Får se om jeg gjør noe helt crazy senere men jeg tviler litt på det. Jeg går og prøver å ta en beslutning om noe som kan endre livet mitt veldig om dagen, kanskje det er derfor jeg pludselig har et stort behov for å endre på meg selv haha! Skal fortelle dere mer senere.

 

5 ting jeg elsker akkurat nå

For en rar uke, helt siden Trump ble president har det vært rar stemning. Litt sånn "hva skjedde nå" og "hva skjer i fremtiden". Jeg synes det er kjempe skummelt og er oppriktig lei meg for at Obamba perioden er over, hva fremtiden bringer er vanskelig å si men jeg tror dette blir intressant. Mest av alt er jeg forbanna over at så mange mennesker har stemt på en person som er så nedverdigende mot både kvinder og andre etnisiteter. Men det får jeg ikke gjort noe med så da fokuserer jeg hellere på 5 ting jeg elsker ved uken som gikk. 

WHATSAPP

Hurra for moderne teknologi, den 2 timer lange telefon samtalen jeg hadde med stine-bestis idag var virkelig tiltrengt. Gleder meg som en unge til at hun kommer og besøker meg. Vi holder på å lage bucketlist over ting vi skal rekke mens hun er her.

BAYWALK

Bayen der jeg bor bruker jeg så mye som mulig, jeg elsker å gå ned på stranden etter jeg våkner og drikke morgenkaffen min der. Å bo rett ved havet er virkelig en luksus jeg setter så ekstremt stor pris på.  

LAURA

Roomien min som er helt konge, er så glad for at jeg fannt en amerikaner jeg digger såpass mye å bo med. Bortsett fra på mandager da, da hater jeg henne litt fordi det er measurement monday. Idag fikk jeg kjeft for de Doritosne jeg trodde jeg hadde sneket inn i leiligheten uten hun oppdaget det.. Hun fikk med seg det gitt. 

GOODONYA

Min nye favoritt kafe som jeg elsker å sitte på å studere, klager ikke på at kaffen blir servert i kopper på størrele med huet mitt. 

Processed with VSCOcam with p5 preset


DEN NYE LUGGEN MIN

Ok, litt rart punkt men må bare dele dette med dere. På søndag våknet jeg med lugg og skjønte ingenting. Lang lugg altså, til sånn rett ved kjeven men før var luggen min like lang som resten av håret mitt. Etter 2 glass vin får jeg alltid blackouts og Lørdag kveld hadde jeg tydeligvis lyst på lugg så da bare klipte jeg det da vel.... med en kjøkkensaks. Og det ble overraskende bra haha! Hadde aldri forsøkt på å klippe meg edru, men er tydeligvis litt mer kreativ med et glas vin innabords. 

 

America, This is a sad Day!

Processed with VSCOcam with a8 preset

This is Pako, Pako is from Mexico.

 

Dette er en sørgelig dag, her har Pako, jesse, Laura og jeg set på valget de siste mange timene og det vi trodde ikke skulle skje har skjedd - Trump er USA's neste President. Folk er sjokkerte her i California og du ser folk gråte på hvert gatehjørne. Nå skal jeg ikke overdramatisere dette men jeg må si at hele greia er tragisk. At Pako som er Ingeniør, kjempe snill, flink og smart faktisk skal bekymre seg for The "mexican wall" er bare tragisk... Herregud USA, jeg trodde dere var smartere enn dette. De neste dagene blir spesielle. :-( 

En sinnsyk opplevelse

Aiii, på Søndag hadde jeg en opplevelse som de fleste Amerikanere hadde gått crazy for - jeg fik sitte på første rad til en basketball kamp med LA Lakers. Roomien min overrasket meg med billetter hun hadde fått av en som "eier" de plassene vi fikk. Jeg har ikke super peiling på hvordan det funker men det er visst noe med at hvis man har gjort et eller annet for klubben, som fx å gi en stor donasjon - så kan man visst få "lifetime seats" til alle kamper. 

Dette var en kjempe gøy dag og vi startet ut med å tilbringe noen timer i Laguna Beach før turen gikk videre til LA. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with p5 preset

Jakke: Free People, Sko Camilla Pihl for Bianco, Jeans: Bik Bok

Processed with VSCOcam with p6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with p6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with p6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with p5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with p6 preset

Processed with VSCOcam with p6 preset

Nå er det sovetid herfra, imorgen venter nemlig en stor dag der vi får svar på hvem som blir den neste presidenten. Hvis dere er lei av Trump vs. Hilary nyheter hjemme så kan dere tenke dere hvordan det er her. Her går det virkelig ikke i annet og jeg er såååå lei. 

 


 

PEOPLE I LIKE

Tenkte det var på tide med en liten oppdatering på sociale medier fronten. Her kommer mine favoritt Instagrammere akkurat NÅ. 

* Julie_Varner *

Julie har også en kjempe fin blogg som du burde klikke deg ind på! Den finner du her. *Wildssouls*

*NikkiMarinus*

*ClaartjeRose*

*LeParisiennesduMonde*

*Pureheartss*

 

Noen av disse som dere følger allerede? Del gjerne dine favoritt bloggere / Instagrammere i kommentarfeltet med meg!

 

Blurry Polaroids* BLURRY NIGHTS, THE BEST KIND OF NIGHTS *

 

Litt blurry bilder fra søndag der jeg var på Disclosure konsert med Laura og Danijela. Det var SÅ gøy.. Jeg trodde egentlig vi hadde vanlige biletter men Toby på øverste bilde hadde fikset oss backstage pas slik at vi fik se de fra scenen. Toby giftet seg med en av mine venninner i fjor sommer og jeg er så glad i han. Kelly er en av de få venninnene jeg har kjent lengst og det føltes nesten som å ha besøk hjemmefra å se han. Nå håper jeg bare at han tar med seg Kelly neste gang touren går til California. Noen av dere som er Disclosure fan? Jeg synes de er helt rå og så er begge gutter kjempe snille.

 

Ok nå er det kanskje sove tid i Norge, snakkes imorgen kjære dere!

 

  

Shape of my life

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 7 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with q4 preset

I helgen hadde jeg litt av en fest, de av dere som følger meg på snap fik nok med dere at jeg var på Disclosure konsert siden jeg postet sånn ca 200 videoer. Roomien min og jeg hadde det ekstremt gøy og fikk oppleve å stå på scenen mens Disclosure spilte da manageren deres er gift med en av mine beste venninner. Det var da jeg hadde drukket min 2 drink og spist en burger mellem slagene at jeg fikk den geniale ideen at roomien min skal få meg i mit livs form. Hun er personlig trener, så dette er jo virkelig min store sjanse. (hun hetter forresten LAURA.NOVACK på insta og er HELT RÅ!)

 Jeg følte derimot ikke at ideen var like genial da jeg våknet mandag morning til at hun hadde kastet min X-large nutella og alt annet digg i skapet mitt. Enda mindre kult var det da hun startet mandagen med å be meg om å stå i bikini så hun kunne måle fedt prosenten min med en tang og bokstavelig talt slepe meg ut på joggetur etterpå..... HAHA. Ingen vei tilbake nå ass, om jeg så mye som ser på godteri i butikken får jeg kjeft. Hver mandag tar hun mål av meg og måler fedtprosent. Slutt med søndagsburger fra nå av - RIP Nutella :(

Det skal sies at jeg er VELDIG lite optatt av vekten min, samtidig synes jeg det hadde vært digg å komme i toppform nå som jeg har muligheten. Så det er altså planen. Selvom jeg allerede savner nutellaen min veeeeldig. Første motivasjons steg er digge treningsklær, da passer det jo kjempebra at jeg har dette fine settet fra Adidas. Både skoene og genseren er fra den nye ZNE kolleksjonen, sååå fine! Skoene er helt magiske, så behagelige at jeg bare går i de om dagen. 

Okei, nå skal jeg gå ut å spise mine 2 egg og late som om de smaker Nutella (who am i kidding)