hits

oktober 2017

Nå har jeg endret planer!

 

Jeg skulle jo egentlig bare være her i USA mens jeg studerte en MBA, men siden man kan jobbe et år etterpå med visumet mitt har planene blitt endret - nå blir jeg like gjerne så lenge som mulig. Det frister ikke med hverken norsk eller dansk vinter. Min tidligere kjæreste holder på å kjøpe meg ut av leiligheten vår i Oslo, så da har det kriblet i fingrene for å få en hjemmefølelse her. Å trives i leiligheten der man bor er såå viktig for min livskvalitet. 

Jeg har derfor gått til anskaffelse av ny interør og en roomie som er dansk! Hun skal være her fram til Desember og det er utrolig koselig. Vi kjente ikke hverandre fra før utenom at vi hadde en felles ven i London. Det var derfor litt et sats, men det har gått over al forventing. Kardashian går plutselig på repeat.

Jeg hadde helt gemt hvor hyggelig det er å bo med en venninne, for venninner dét har vi blitt! 

Gleder meg til å vise dere leiligheten min, for den har blitt så FIN. Interiør er virkelig noe jeg trives med. Husk at du kan se innlegg fra da vi pusset opp leiligheten i Oslo under interiør kategorien.

Klem, E

 

 

Dette var aldri meningen!

 

 

 

Denne blogg pausen som nok mer kan betegnes som blogg stopp var aldri meningen men noen ganger skjer det ting i livet som skal bearbeides. Jeg har før delt ting med dere som ikke har vært like lett, men når noe inkluderer familie så er det ikke alltid at det er ok å skrive om det på nett. 

Siden sist har foreldrene mine blitt skilt - og selvom det skjer for mange, hadde jeg nok aldri trodd det skulle skje for meg/oss. Hele greia har vært veldig vanskelig og jeg kan nok ikke gå mer inn på det siden dette omhandler mange mennesker. 

Og da ble det bloggstop, fordi det ble feil å skrive om noe annet når huet var et helt annet sted. Oppi alt dette har jeg vært gjennom to operasjoner for veldig alvorlige celleforandringer i livmoren, noe som tok helt pusten fra meg. Det er litt skummelt å være i et annet land når man går gjennom sånt. På Fredag fikk jeg melding om at jeg endelig er helt "bra" igjen og at jeg nå bare må gå på kontroll hver 3 måned framover. 20 kg ble fjernet fra skuldrene mine og jeg følte jeg fikk puste igjen. 

Så uten å bli en oversharer da er dette den enkle oppdateringen jeg kan gi dere. Noe skal jeg gå ind på senere og fortelle mer om, annet kommer til å forbli privat.

Uanset så føles det godt å skrive en liten update på hvor jeg er og hva som har skjedd, for dere har jo lurt og skrevet kommentarer. Det er også derfor jeg fikk lyst til å skrive her igjen. 

Så nå er jeg tilbake, jeg vet ikke om det blir hver dag enda for jeg skriver ikke for å være fulltidsblogger men for å holde kontakt med dere og dele de tingene som  foregår i livet mitt. 

Sender mange klem og håper noen av dere fortsatt er her :-)

Emilie