hits

mai 2016

Last day of May

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 7 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 7 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 7 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 7 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 7 preset
Skirt: Second Female, Top: Just Female, Shoes: Zara, Sunnies: Celine


Siste vår dagen dere - imorgen er det offisielt sommer! Ida og jeg tok sommeren litt på forskudd igår da vi mildt sagt gikk til innkjøp av hele sommer garderoben igår.. Nå har jeg masse fine klær å gå sommeren i møte med fra Just Female og Second Female. Jeg skjønner ikke at de to brandsne ikke koster mer, kvaliteten og designet er jo på linje med DAY og By Malene Birger. Bra for oss da!

Idag skal jeg feire bursdag til en i familien (nesten alle er født i Mai) og så skal jeg bare nyte dette fine været. Det er så magisk å kjenne på sommervarmen. Kjenner jeg lengter til Danmark nå så det blir nok en liten tur dit om ikke alt for lenge. Uanset hvor mye jeg elsker Norge så er det helt spesielt å reise hjem. 

Jeg håper dere har en fin dag i solen!

STOR klem, Emilie

 

PERFECT HAIR WITH GHD // GIVEAWAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Før jeg skriver dette innlegget så må vi bli enige om en ting først. GHD er best når det gjelder rettetang og krølltang. Ingen over ingen ved siden av. Bare BEST!

Denne rettetangen på bildet er en limitid edition som hetter GHD Serene Pearl Platinum styler. Platinum serien er ghd's rolls royce og den skuffer ikke. Jeg har bare en gammel rettetang fra ghd kjøpt for 5 år siden og her kjenner jeg virkelig forskjell. Denne er gull. Du kan anvende den på hvilket som helst hår da den er ultra skånsom. Platinum anvender nemlig "safer for hair heat" som gir perfekt glatt hår med et enkelt strøk. Med andre ord: Dette er en rettetang som ikke skader håret ditt. 

Denne rettetangen er en perfekt reisefølge og nå har du sjansen til å vinne rettetangen på bildet!!!! 

HOLIDAY HAIR JUST GOT FABULOUS

Med denne rettetangen er det en lek å enten rette håret ut, skape hollywood krøller eller beach waves. Hvis DU ønsker å vinne denne så skriv en kommentar i kommentarfeltet - husk å legge igjen emailen din når du kommentere slik at jeg kan komme i kontakt med deg. Sist men ikke minst skriv gjerne om du ønsker en tutorial i enten beach waves eller hollywoodkrøller. Når jeg annonsere vinneren, så lager jeg også en video tutorial. Da er du klar til sommeren med det fineste håret i by'n. 

 

LYKKE TIL

My Favourite Scents

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parfyme er for meg noe veldig unikt, personlig og mine favoritt parfymer er nøye utvalgt opp gjennom årene. Jeg synes det er magisk hvordan en duft kan dra deg tilbake til et spesifikt minne. Som når jeg går forbi en dame på gaten som bruker samme som mamma og jeg med en gang blir dratt tilbake til å være 10 år og snik lånte mammas parfyme på badet. Eller parfymen jeg brukte i mine år i London som drar meg tilbake til følelsene og stemningen jeg hadde der. Nå deler jeg mine parfymer med dere, kanskje du blir inspirert til å teste en av de? Noen har fulgt meg i flere år, andre er nye tilskudd som jeg elsker. Jeg digger å ha litt å velge imellom for parfyme er litt som med klær - jeg bruker den som passer akkurat mitt humør og setting fra dag til dag. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Armani er en soleklar favoritt både i parfyme men også i sminke. Her ser dere mine 3 favoritter men jeg har faktisk enda en på ønskelisten.

1. Sun di Gioia - en varm sommerduft som minner om solskinn og lange sommerdager. Ingredienserne er Bergamot, ylang ylang, iris, vanilje og benzion. De to siste ingredienserne går igjen i stort set alle mine parfymer. Denne opplever jeg som luksuriøs, behagelig og sommerlig. 

2. Armani Prive Myrrhe Imperiale - Min mest eksklusive parfyme. Denne er ganske dyr og jeg fikk den i bursdags gave av alle venninne mine. Det er ikke ofte jeg ville brukt 2000 på en parfyme men denne er så unik, så god at jeg bare måtte ha den. Den er veldig kraftig så jeg bruker bare et enkelt sprøyt. Jeg tror derfor denne kommer til å vare meg i flere år. Myrrhe er en av hode ingrediensene og en av de mest sjeldne ingredienser i en parfyme. Dette er ekstrakt fra sjeldne trær i Laos og Øst Afrika. Denne er musky, varm med smoky noter. Benzoin og mild vanilje går også igjen i denne. 

3. Si - Dette er min power parfyme, jeg har den gjerne på om jeg skal i et møte eller slikt. Vanligvis er jeg ikke fan av parfymer som dufter for mye av roser men denne er digg. Denne er et mix av chypre og rose. Den er veldig lett og frisk. En fin sommer parfyme. 
 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Når man tenker på custommade er det ikke akkurat parfymer som kommer først opp. Men her har de ramt helt plett. Jeg elsker elsker denne og har allerede brukt den nesten hver dag etter jeg fikk takk i den. Denne kommer i 30ml flakonger men jeg skulle ønske det gikk an å få takk i 100ml for jeg elsker den. Den er litt atypisk meg fordi jeg ofte går for litt parfymer med musk og vanilje. Denne dufter sitrus, bergamot, lime og mandarin og kommer kanskje til å bli min mest brukte duft i sommer. Konseptet bak Custommade parfymene er at du kan kjøpe flere i serien og mikse til din helt egen signatur duft.  


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mine London Parfymer. 

Jeg forelsket mig i Diptyque da jeg bodde i london. Ikke så langt fra skolen lå det en liten Diptyque butikk som jeg besøkte litt for ofte. Diptyque's duft lys er også en favoritt og noe jeg kjøper når jeg skal bortskjemme meg selv. Favoritt lyset er Vetyvere og jeg er fortsatt på jakt etter en parfyme som dufter akkurat som det lyset. 

1. 34 boulevard saint germain EDT - er nesten helt tom som dere ser. Jeg har hatt den i 2 år og jeg kommer snart til å kjøpe meg en ny. Denne dufter London for meg, for det var denne jeg brukte i de årene jeg bodde der. Det er en uni sex parfyme og den er HELT unik. Den dufter blackcurrent, green leaves, pink peppercorn, citrus og krydder med litt rose toner og iris. Den har også litt woody noter som gjør den skikkelig spesiell.  I LOVE!

2. Eau Duelle - Åå, Eau Duelle. Min andre London parfyme. Denne dufter bourbon vanilje uten å være søt. Den er spicy og så vakker. Denne kommer både i EDT og EDP men jeg liker best den rene parfyme varianten. Alle ingrediensene kommer bedre fram da. 

 

Armani parfymene får du kjøpt på Steen og Strøm eller Gimle. Diptyque får du tak i hos Heaven Scent på Egertoget. Sistnevnte er kanskje min favoritt parfyme butikk i Oslo. Her er du sikret å finne en helt unik duft med god hjelp fra ansatte.

 

 

 

White dress

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 7 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 7 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Sjekk denne fine hvite kjolen, jeg kjøpte den på fredag sammen med en masse andre godbiter fra Just Female. Jeg elsker Just Female og Second Female. Kvaliteten er alltid på topp, prisene er rimelige og plaggene er klassikere du kan ha i skapet i mange år. På fredag da det var 25 grader kjøpte jeg meg faktisk vinter jakke. Kanskje ikke det lureste men det var en klassiker på salg som jeg kommer til å ha mange år frem. Siden jeg hadde bursdag gikk jeg på en aldri så liten shopping smell, hva er det som skjer i huet når man har bursdag? ALT er plutselig lov. 

Jeg håper dere har hatt en fantastisk helg - det har jeg! Nå gleder jeg meg til å ta tak i masse blog prosjekter til uken. Jeg skal blant annet på reise til København med Lancôme for å sjekke ut et spennende samarbeid, men mere om det senere. 

Hva har dere gjort i helgen? 

Birthday video

Igår hadde jeg en så fin dag! Vi spiste hyggelig middag her, spilte spill og koste oss masse. Jeg sovnet tydeligvis på et eller annet tidspunkt for jeg husker ikke at jentene gikk og idag våknet jeg til at de hadde ryddet kjøkkenet før de dro. Altså, hvor snille er de??

Noen ganger sier video mere enn bilder så i stedet for å knipse bilder tok vi masse film i går. Nå har jeg klippet den sammen til dere :-) 

Jeg var som alltid langt bak skjema så middagen var ferdig to timer senere enn planlagt og jeg ser ut som en bustetroll på håret.. Men det går bra, det viktigste er at jeg har verdens beste venninner. Idag blir det feiring no.2 med fine folk på Pinerolo og søndag sjekker jeg inn på spa med min siste beste venninne som ikke kunne komme igår. Er det lov å ha bursdag en hel helg? jeg stemmer JA.

 

 

It's my birthdayJaaaa! Idag er det bursdagen min. Jeg bryr meg ikke om tall for det gjør meg ingenting å bli eldre. Nei det er kanskje ikke det kuleste i verden at pupperne ikke sitter like bra som de gjorde da jeg var 16 eller at cellulitter på magisk vis sniker seg inn på lår og rompe år etter år. Men, jeg digger smilerynkene mine rundt øynene, jeg synes det er fint. Jeg elsker at jeg ikke bryr meg om ting som egentlig ikke er viktige, som feks å bli likt - jeg føler ikke jeg trenger å være en annen enn akkurat meg lengre.

En bonus er også at jeg rent faktisk tror jeg har blitt smartere, jeg skriver og poster hvertfall ikke like mye rart på facebook som jeg gjorde i 2010. Finnes mange John Mayer heartbreak tekster der gitt

Mest av alt elsker jeg at det minner meg på hvor heldig jeg er som fikk akkurat mine foreldre i gave den dagen jeg ble født. Ja, egentlig var det vel de som fikk meg. Men jeg fikk også de. Hadde jeg kunne velge mellom alle foreldre i hele verden, hadde jeg fortsatt valgt de på sekundet. 

Noen ganger når jeg er hjemme på ferie skriver jeg brev og ligger under hodeputen deres når jeg skal dra. Da skriver jeg akkurat det. 

Jeg er takknemlig for alle de fine, trygge gode minnene jeg har fått inntil videre. Jeg er også glad for at jeg har fått kjenne på å være skikkelig lei meg, skikkelig sårt og skikkelig ødelagt i perioder av livet. For det er i de periodene man virkelig kjenner hvor godt det er å ha en mamma og pappa som fortsatt ser på deg som 2 åringen deres på bildet. Det er da du merker at de fortsatt gir deg minst like mye kjærlighet som da du var liten. Og om ting går til helvette, så er det fortsatt lov å sove imellom mamma og pappa hjemme som man gjorde når man var liten og hadde hatt mareritt. Det får hvert fall jeg lov til,

jeg er jo tross alt fortsatt bare 4 år, hvertfall hvis du spør pappaen min.

Kos dere idag, det skal jeg <3 

Mitt favoritt kamera

Som jeg sa tidligere idag tenkte jeg at jeg ville dele hvilket kamera jeg bruker med dere. Det er så bra og jeg er virkelig fornøyd. Kameraet og den ene linsen (14-42mm) fikk jeg i julegave for to år siden. Jeg bruker kameraet mitt hver dag, jeg tar alle bilder med det og filmer alle sminke videoene mine med det. 

Jeg har olympus PL 7 og det kan alt! Jeg har hatt et større speilrefleks før men jeg synes det var så stress å drasse det med meg. Dette får plass i ALLE veskene mine så jeg har det med overalt. Jeg liker å dokumentere ting, jeg synes det er fint å kunne ta fine bilder av familie, natur, bygninger - ja alt egentlig. Så bevarer man de minnene visuelt også. 

Litt om linsene: 14-42 er en standard linse som det går an å zoome med. Den er helt grei og inntil videre er det den jeg har brukt til å filme med. Det er ikke min favoritt linse så jeg har den ikke alltid med meg.

45 mm gir utrolig fine bilder. Du får en mega blurry bakgrunn slik at det du tar bilde av er i fokus. Dette er en portrett/detalj linse og funker utrolig fint til det. 

Mit nyeste tilskudd er en 25mm og den er min nyeste favoritt. Den gir fortsatt blurry bakgrunn men er litt lettere å ta bilder med enn 45mm. Hadde jeg visst noe om linser da jeg først skulle kjøpe hadde jeg sikkert bare kjøpt denne. Jeg tror den kommer til å sitte fast på kameraet fremover.

Det aller BESTE med dette kameraet er at bildene blir direkte overført til mobilen bare ved å trykke på en liten knapp. Jeg synes det er helt genialt fordi man slipper å sitte å overføre til pc. Jeg overfører alltid bloggbildene mine til mobilen, legger på et filter og så er de klar til å bli publisert. Mye enklere enn å jobbe i tunge programmer på pcen for å få et fint filter.

Anyways, jeg vet ikke om dette var intressant men jeg ville hvertfall dele det  med dere. Hvis dere mangler noe å ha på ønskelisten så er dette virkelig noe jeg vil anbefale. Det er så fint å ha masse flotte bilder å se tilbake på senere. 

T H U R S D A Y S U N S H I N E

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a6 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a6 preset


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a6 preset
Bluse: Bik bok, Skjørt: Zara, Sko: The Kooples, Solbriller: Celine

Idag er en fin dag, solen skinner og jeg skal ha vasket leiligheten og gjort klar til bursdag imorgen. Jeg rakk en tur innom Frognerparken idag tidlig etter et morgen event. Her fikk jeg testet min nye linse til kameraet mitt som vakre Camilla anbefalte.

Jeg er så fornøyd med kameraet og den nye linsen så jeg tenkte å vise dere hva jeg bruker senere idag. 

Nå som det er så varmt ute vet jeg at jeg egentlig burde kaste strømpebuksene, men det kjennes fortsatt litttt for tidlig. Jeg mǻ hvertfall igang med en seriøs selvbrunings rutine før disse leggene ser dagslys. 

Håper dere har en nydelig Torsdag, vi snakkes senere.  

7 tips til en perfekt jentekveld


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På Fredag har jeg bursdag så da har jeg planlagt en aldri så liten jentekveld. Jeg planlegger ofte jentekveld og det er noe av det beste jeg vet. Nå deler jeg mine beste tips til en vellykket jentekveld.

1. Be alle på hjemmefest og be de ha med pysj. Siste gang jeg bad venninnene mine på det danset vi til spicegirls og macarena hele natten. Kl 2 hoppet vi i pysjen og kl 5 lå alle i fosterstilling og sov rundt omkring i leiligheten. Kvelden peaket da det plutselig stod en mann i leiligheten og alle 8 jenter trodde jeg hadde booket stripper. Var bare naboen som var lei av spicegirls desverre (håper ikke han leser dette)

2. DRINKS KONKURRANSE - dette er min favoritt! Be alle venninnene dine ha med ingredienser til å lage en eksotisk drink. En og en lager og alle gir poeng. Tip: drinkene blir bare bedre og bedre jo lengre ut på kvelden du kommer så er du litt strategisk er du sistemann ;-) 

3. Spille kveld - Cards of humanity er en favoritt. Det er helt latterlig morsomt og litt drøyt.. På reglene bak esken står det at man bare bør spille det med folk man kjenner veldig godt. Det er jeg enig i! Appen Heads Up er også helt sinnsykt morsom, det beste er videoene mobilen lagrer som du kan kose deg med dagen derpå.. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. MOVIE night - som her i gården har blitt til SKAM night. Be jentene over på takeaway, pysj, popcorn og SKAM. Sist satte jeg sofaene og puffene mine sammen til en stor seng. 8 jenter i pysj som ser på SKAM og skrekkfilm etterpå. Blir ikke mye bedre enn det. 

5. Sett opp photobooth som jeg har gjort  under.. LOVER det blir god stemning og mye morsomme bilder ut av det. Jeg har bare satt kameraet opp på et stativ og kjørt på med selvutløser. Hadde 1387 bilder dagen derpå... tror kanskje bare 10 av de var facebook vennlige. 


6. KAHOOT - ok here it goes. Nå må stalkeren frem i deg. Jeg pleier å lage en quiz hvor jeg finner gamle statuser til vennene mine på FB. for eksempel "Hvem hadde denne statusen i 2007" - høres kanskje ikke ille ut men fy fader man skrev mye rart for 10 år siden på Facebook. Fikk også alle jentene til å sende 3 kleine historier hver og noen morsomme baby bilde. Noen av statusene var så morsomme at jenten det handlet om ikke trodde det var henne engang.

7. Rødvins aften - når vi skal leke at vi er skikkelig sofistikerte.. Alle har med en rødvin og vi tester hvilken som er best. Tenn stearin lyst og ha gode samtaler med dine bestiser. De er trossalt familien du selv velger <3 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with h3 presetHar dere noen morsomme tips til meg? Kanskje jeg skal teste de til bursdagen min på fredag.

  

La oss snakke litt om soling!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

90% av hudens aldring forårsakes av soling. Ja, det er fint å være brun men det er ikke verdt å skade huden din for. I tillegg til det er det en myte at man ikke blir brun når man bruker solkrem, for det gjør man. Det tar bare litt lengre tid. 

Men, en ting er aldring - en annen ting er hudkreft. Omtrent 1700 nordmenn får hvert år påvist føflekk kreft, Norge er faktisk et av de landene som ligger på toppen over flest tilfelle av hudkreft. Vi skal passe på huden vår! Hvis du tror at det bare treffer eldre mennesker så tar du feil. Jeg har faktisk flere venninner i vennekretsen som har måtte fjerne føflekker fordi de var farlige - trolig pga for mye soling i barne og ungdoms årene. 

Derfor er dette innlegget et lite shoutout til deg som ikke er flink til å bruke solkrem - du vil angre senere! Hvis statestikken på føflekk kreft ikke taler for seg selv så kan du jo tenke på om du har lyst til å bli en rynkete rosin når du blir eldre, bare for å være litt brun i 20'årene. Nei dere, kjøp hellere en god selvbruner hvis du vil være brun.

Denne lille dingsen for sunforgettable er det mest geniale jeg har invistert i og du kommer ikke til å se meg uten den i sommer. Det er mineral pudder med SPF 50 som du bare børster lett over ansiktet. Den går fint over sminke og man ser den ikke i det hele tatt. Ja den er til og med water resistant.  Er du på stranden uten sminke børster du bare fort over ansiktet og så ser huden både fin og glødene ut og ER beskyttet. Lipglossen har også SPF 35 - for vi må ikke glemme leppene. Jeg har ikke vært så flink til å huske å smøre leppene og det har resultert i en ufrivillig "lipliner" rundt leppekanten som er en solskade. 

Du får kjøpt sunforgettable hos de fleste hudpleiere, den er rimelig i pris og varer i evigheter. Den er også genial om du har unger for du slipper klissete solkrem i ansiktet som de kanskje får i øjnene. 

Produktet er virkelig helt genialt og jeg skjønner godt hvorfor det er en hollywood favoritt!

Du kan lese mere om sunforgettable her

Danmark VS Norge

Ok, der er faktisk noen av dere som har spurt etter ett innlegg med de største forskjellene mellem Norge og Danmark. Dere har også spurt om hvor jeg er vokst op osv. Så her kommer et lite innlegg om mitt vakre Danmark og litt morsomme forskjeller på Danmark og Norge.

Først og fremst, jeg er oppvokst i en liten by som hetter Nakskov langt nede sør i Danmark. Nå bor mamma og pappa i en enda mindre by som hetter Onsevig - det er paradis på jord. Jeg har verdens beste og snilleste foreldre som har vært kjærester siden mamma var 15. Jeg kom til verden ikke så alt for mange år etterpå. I fjor feiret de Sølvbryllup og er fortsatt super kjærester. Ja, mine foreldrer kan fortsatt finne på å kline når de tror vi ikke ser det - og vet du hva, det er faktisk bare kult ;-) Jeg har også en nydelig lillesøster som er helt fantastisk kul, sterk og vakker. De 3 små, pappa er bare 168 selvom det står 172 i passet. Når han leser dette blir jeg arveløs. just saying.

Funfacts:

1. Det er så sykt mye diggere å sykle i Danmark, Norge har så innmari mange bakker. Jeg kalder syklen min Betsy og noen ganger orker Betsy ikke å sykle opp av bakkene i Norge siden vi er vant med flate Danmark. så da går vi.. Det ser kanskje litt rart ut noen ganger.... har jeg fått høre.

2. Jeg skjønner meg ikke på norske brødskiver. Her er det rugbrød som gjelder. Skikkelig mørkt dansk rugbrød er det beste jeg vet. Norsk brød er jo ikke mat.... dere ass. 

3. På søndager spiser vi BASSER i danmark. Dere som ikke vet hva basser er.. ja dere har virkelig gått glip av noe. Brunsviger, Rosenbrød, Spandauer.. You name it. Det vanlige er å spise en hver men pappa og jeg kjøper alltid 3 hver, så har vi lissom til kaffen, lunsjen, middagen og kvelden. Du må ALDRI kjøpe for lite basser. Her er mamma litt forbanna. Hun har akkurat fått en bil av pappa i sølvbryllups gave. Kvelden før hadde mamma sagt at om han hadde kjøpt noe dyrt ville hun skilles.  Han sov ikke et sekund den natten. Det er mamma som styrer økonomien hjemme hos oss. for å si det sånn (sagt med Noora dialekt)

men så ble hun litt glad likevel da....Her bor vi (eller de) men jeg tenker jo at dette også er mitt hjem. Både meg og søsteren min er fortsatt skikkelig forbanna over at navnene våre ikke står på døren. Thanks for that.

Funfacts:

4. Selvom det er flat så kjører du overalt i Danmark. Hvertfall der jeg kommer fra. Det ligger en restaurant i den lille byen til mamma og pappa. Den er ca 500 meter borte og likevel kjører de dit i bil. Det skjønner jeg faktisk ikke. Men sånn gjør man bare i Onsevig. Fått litt storhetstanker i den byen - tror de bor i USA. (Min norske bestis Stine kaller faktisk Onsevig danske The Hamptons. er litt enig der når man ser på bildene over)

5. ALT er billigere i Danmark. Jeg kan ikke ha mamma med på matbutikken her i Norge.. Det blir så SYKT dårlig stemning når vi skal betale. Så hun må pent stå og vente ute foran. Så bevarer vi lissom den gode, hyggelige stemningen. Helt til neste butikks besøk. 

6. Å være rar betyr at noen er snille/hyggelige i Danmark. Da jeg kom til Norge sa jeg alltid "åå du er så rar" - det blir dårlig stemning av det og gitt. Meg, Verdens BESTE pappa og lillesøsteren min. Og henne her da - mamma <3

Okei, så da fikk dere litt funfacts om forskjellene og så fikk dere set litt bilder av "hjemmet" mitt og mine favoritt mennesker. 

 

I am not a morning person!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er vi klar til en liten mandags leksjon? Touche Eclat fra YSL er hands down mitt favoritt produkt. Jeg tror jeg har kjøpt over 50 stk siden jeg ble avhengig for mange år siden. Hvert 10 sekund blir det solgt en Touche Eclat verden rundt - det er helt sinnsykt å tenke på, men jeg skjønner hvorfor!

Det er derimot mange som ikke bruker Touche Eclat riktig så nå skal vi slå et lite slag for dette magiske produktet en gang for alle!

Det er ikke en concealer, Touche Eclat er en highlighter med lysreflekterende partikler!

 

Dette betyr at det funker dårlig å ligge den under øjnene for å bli kvitt mørke rander eller partier. Da fremhever du de istedet. Det er derimot helt supert å legge en concealer først for da å påføre Touche Eclat, da ser du med en gang mere våken ut og lyset vil reflekteres rundt øjnene.

Slik påfører jeg YSL Touche Eclat:

Etter å ha tatt på foundation og concealer påfører jeg Touche Eclat der lyset naturlig treffer ansiktet.

1. På kinnbeina for å fremheve konturene i ansiktet

2. I panden og på haka 

3. langs leppekanten for en illusjon av større lepper

4. i øyenkroken og under øyenbryna for å fremheve og lysne rundt øjnene

Bruk enten fingrene eller en liten kost for å blende godt. Pas på at du ikke bare gnir produktet rundt med fingrene men ta hellere å klapp lett på huden. Touche Eclat kommer i 6 forskjellige nyanser, jeg bruker no. 2 som hetter luminous ivory. 

Nå som heavy contouring begynner å være ut og vi ser at naturlig sminke er mer og mer i vinden er dette produktet et musthave. Her får du en naturlig look som fremhever alt det beste ved ansiktet ditt. 

 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

Tadaaa - si gjerne til hvis dere ønsker en video på dette! - neste gang du skal kjøpe sminkeprodukter anbefaler jeg at Touche Eclat fra YSL står øverst på listen. Dette vil du ikke angre. Denne med teksten på er en Limited edition, den passer perfekt til meg fordi jeg virkelig hater morgninger. Løp innom kicks hvis du vil ha tak i en. 

Har du prøvd YSL Touche Eclat? Hva synes du om produktet?

Hilsen en som har vært avhengig i 7 år.

 

Sunday FeelingDa var helgen snart over dere, de går som alltid alt for fort! Hva har dere gjort i helgen? Jeg skulle gjerne sagt at jeg har vært mega produktiv men sannheten er noe annet. Noen ganger er det deilig bare å ta fri fra alt og det er rett og slet det jeg har gjort. Nå er jeg klar for mandag og en ny uke, jeg håper bare at sommeren snart vender tilbake og at vi slipper fler av disse grå dager.

Til noe helt annet, jeg tenkte at jeg skulle kjøpe meg litt fler bøker at koble av med. Jeg synes det er så deilig å "escape" litt inn i en annen verden - og da er bøker mye diggere enn tv. Hva anbefaler dere? jeg leser stort set alt så nå gleder jeg meg til å se om dere har noen gode tips til meg.

Stor klem

Estelle & Thild // AnbefalingOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

SONY DSC

En typisk morgen rutine inneholder rundt 200 kjemikalier.

200! Det er helt vildt. Derfor er jeg glad for at vi fortsatt ser mere og mere utvikling innen for organisk hudpleie. At noe er organisk trenger det hverken bli dårligere eller mindre eksklusivt av. Tvert i mot. Bare se på bildene over! Estelle & Thild har skjønt det, produktene er lekre, eksklusive og inneholder bare rene ingredienser fri for ting som kan være farlige for huden.

Nå som folk blir mer og mer opptatt av å spise rent og økologisk burde vi også fokusere på hudpleie produkter og sminke. Jeg tror vi kommer til å se mye mer til Estelle & Thild og andre rene brands i fremtiden. Det er naturlig i takt med at vi blir opptatte av hva vi putter i og uten på kroppen. 

Jeg elsker alle produktene men lippglossen i beige er en ny favoritt, det er en nydelig farge som både gir pleie og holder lenge. 

Du kan lese mere her

Home Sweet Home

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset


Interiør posts er noe dere digger, etter jeg viste dere kjøkkenet tenkte jeg at jeg nå ville vise stua. Man må se muligheter når man er på visning og prøver å få mest mulig ut av budsjettet - innretningen på denne leiligheten før fikk hele rommet til å virke mindre og mørkere. Da jeg skulle innrette stua var det viktig for meg å møblere midt i rommet i stedet for opp av veggene for å skape en illusjon av et større og luftigere rom.

Det går mye i gull, hvit og blått da det er farger jeg kan trives med lenge. Ekstra hyggelig er det at mamma har sat preg på rommet. Hun har malt maleriet og og laget stuebordet. Jeg håper på å kunne bestille et konsoll bord hos henne om ikke alt for lenge. Da tenker jeg å rykke maleriet på motsatt vegg å ha konsollbord langs veggen der maleriet er nå med en liten mini bar. Jeg arvet fine krystall flasker av oldefar så de må nesten tas i bruk i minibaren.

Hva synes dere? Her ser dere før bildet!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Super trikset som gir deg MEGA lange vipper!

Idag vi jeg dele mit absolutte favorit triks med dere - dette er nemlig hemmeligheten bak vipper som er så lange at noen tror det er vippe extensions. Dette er et perfekte produkt om du er lei å styre med løsvipper når du vil ha litt ekstra volume på vipperne!

Si hei til Happy Lashes 3D Fiber Mascara

På bildene under ser dere et øye med vanlig mascara og et øye hvor jeg har brukt Happy lashes - forskjellen er enorm!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset

Happy lashes består av en svart gele og en børste med masse svarte fiber hår. Fremgangsmåten er enkel - et lag med gele og etterfølgende et lag med fiber. Du kan gjentage stegene flere ganger utifra hvor dramatisk resultat du vil ha. På bildene har jeg bare brukt et lag med fiber og gel.

Happy Lashes er iøvrigt et norsk merke så det er ganske lett å få tak i, bare søk på google og så kommer det op forskjellige steder du kan kjøpe den. Det var sånn jeg fikk tak i min. 

Et musthave hvis du spør meg!

American VintageOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 7 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 7 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 7 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 7 preset
Kjole: Dagmar, Jakke: Vintage Lee, Sko: Front Society, Solbriller: Triwa

 

Idag har jeg både vært på Kon Tiki Museet og vært i Holmekollen for å nyte utsikten og spise den famøse eplekaken.. Tankene går mest i hva som skal skje fremover om dagen. Jeg må nemlig beslutte meg i løpet av den neste måneden om jeg vil studere master i USA eller ikke. Jeg har kommet inn på skole i California og det frister så klart veldig, selvom det også kjennes litt skummelt å skulle reise fra mitt kjære Oslo. Hva hadde dere gjort? En master i USA tar bare litt over et år, så tiden går jo så klart fort. Jeg har jo nevnt det for dere før og etter det fikk jeg flere mails fra noen av dere som lurte på alt mulig forskjellig, så det virker som noe dere er veldig interessert i. Jeg kjenner at det frister med sol og sommer i et helt år - jeg tenker også mye  på at vi bare lever en gang og at det er nå eller aldri...

Livet er for kort til å angre på alt det man ikke gjora når man fortsatt hadde muligheten.

Besøk fra DanmarkOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset
Jakke: Zara, Bukser: Bik Bok, Veske: Zara og favoritt skoene fra SUPERGA!

Ååå, herlighet nå koser jeg meg. Disse bildene tok jeg idag tidlig da jeg ventet på Mormor & Morfar nede ved danskebåten. De er i Norge for første gang og det er så stas. De skal være her helt til 18 mai, jeg gleder meg til at de skal oppleve Norge på sitt beste på 17 Mai. Hva anbefaler dere å vise til to danskere i Oslo? Jeg er ikke så flink til å være turist i egen by så jeg tar imot tips med gleeeede. 

Jeg er veldig veldig close med mormor og morfar. Jeg er heldig å ha så unge foreldre og besteforeldre som jeg kan ha så mye glede av. Mine besteforeldrer er faktisk bare 65, så det er jo nesten det samme som mange av mine venninners foreldre. 

en liten fun fact.. Mormor tror tydeligvis ikke det går an å få riktig mat i norge, så hun hadde både smør, 8 pakker med leverpostei (???), brød og helt sinnsyke mengder med pålegg med seg. HAHA. Jeg tør ikke å ta hun med i butikken og vise at det faktisk går an å kjøpe akkurat det samme her.. Nå har jeg hvert fall nok mat i kjøleskapet til flere måneder. 

Nå skal vi oss masse.

God klem, E

Nye favoritterOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset

Når det kommer til leppestifter er Giorgio Armani min favoritt, disse to er nye i samlingen og jeg klarer ikke helt å beslutte meg hvilken farge jeg liker best. Disse to er fra Rouge d'Armani kolleksjonen i fargene 203 (lyseste) og 604 (mørkeste)

Hvis du er på utkikk etter noen fine leppestifter som oser kvalitet og som varer lenge, så må du sjekke ut disse!

Hvilken farge likte du best?

Mamma's Persille Pesto

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er ikke det her akkurat noen mat blog, MEN jeg må likevel dele verdens diggeste pesto med dere! Dette har jeg alltid en skål av i kjøleskapet og den forsvinner fort for å si det sånn. Vi spiser den både på brødskiva eller til nygrillet middag. Dette gjør virkelig en kjedelig brødskive med pålegg så mye diggere. 

Nå har jeg ikke spurt mamma om lov til å dele oppskriften, men jeg gjør det likevel ;-) 

2 bundter Persille

60 gram ristet pinjekjerner 

3/4 sitron

60 gram Parmesan ost

1-2 fed hvitløk

1.5 dl Solsikke olje eller annen olje (ikke bruk oliven olje, det gjør pestoen bitter)

 

Så blender du bare alt dette og smaker evt til med salt eller mer sitron. Enkelt og greit - OG SÅ GODT! Jeg har bare en advarsel og det er at pesto fra butikken kommer aldri til å være godt igjen, dette er så mye bedre. 
 

17 mai looken som varer hele dagen!

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Her viser jeg dere en 17 mai sminke look som er veldig enkel og varer hele dagen. Produkterne jeg har brukt er:

Tom Ford Illuminating Primer

Foundation Urban Decay Naked Skin

Concealer Bobbi Brown Foundation Stick

Mac Setting Powder Mineralise Skin Finish

Highlighter Ysl Touche Eclat

Bronzer Nilens Jord Creamy Touch

Mascara Lancôme Grandiôse Extreme

Øyenbryn Lancôme Sourcils Styler

Leppefarge Nilens Jord Chubby Lips Scarlet

 

Hvis dere har noen ønsker til fremtidige videoer så blir jeg veldig glad for kommentarer og forslag :)

 

 

SUNS OUT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset 

Solen skinner og jeg klær meg fortsatt som om det er høst.. neida.. joda!

Torsdag var en rar dag hvor jeg tok en veldig tøff beslutning, det skal jeg fortelle mer om senere når det ikke kjennes like privat. Gjemte meg bak solbrillene mine og fikk kost meg litt i solen med årets første is. Eller ikke årets første da, men årets første i solen! Det er deilig å kjenne de varme solstrålene mot huden, jeg kjenner at jeg lengter mot sommeren som resten av Norge. 

Nå skal jeg sette op en to-do liste for helgen, jeg har nemlig planer om å laget en hjemme snekret sengegavl til soverommet - vi får se hvordan det blir. Det kan gå begge veier for å si det sånn. haha!

Kos dere denne vakre fredagen, det skal jeg <3

17 mai sminke look // Preview

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Akkurat nå holder jeg på å redigere en sminke video til dere - DET har mange av dere etterspurt på den gamle bloggen min så jeg tenkte å begynne med ukentlige vlogs her. Dette ble en enkel 17 mai look med en del av mine favoritt produkter. Her er det en god mix av ulike merker i forskjellige prisgrupper. Da er det bare å glede seg til å høre den rare dansk/norske dialekten min.. 

Klem, 

Emilie 
 

Home Bliss
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Hele høsten og det meste av vinteren ble brukt på å pusse opp. Da leilighets jakten først gikk igang virket et oppusingsobjekt som en god ide, det har jeg angret på mange gange under forløpet for det var litt av en process. Det er to ting man må huske på når man pusser opp:

ALT tar mye lengere tid enn man tror, og ALT koster dobbelt så mye som planlagt. 

En positiv ting med oppusing er at du mildt sagt får testet vennegjengen din, på et tidspunkt var vi begge så utslitte at vi sårt trengte hjelp. Et vennepar av oss stilte op flere ganger i uken, hver helg og var alltid i like godt humør. De skal ha mye av æren for at vi kom i mål. Venninner av meg som aldri har hatt på seg en malebukse stilte likevel og var ivrige med malekosten.

Kjøkkenet er kanskje mitt favoritt rom i hele leiligheten, solen står inn av balkong døren det meste av dagen og får meg i godt humør. Kjøkkenet var også det rommet der vi ikke sparte på noe, materialerne er gode og kan holde i mange år fram. Jeg digger den sorte vasken og de sorte møblene i kontrast til det ellers hvite kjøkken. Jeg elsker å ha venninner på middag og skravle i timevis over kjøkkenbordet.

Jeg har aldri hatt lyst på en spisestue, jeg ville ha et kjøkken hvor jeg hadde plass til å samle mennesker rundt bordet mens jeg lager middag. Det er ikke verdens største kjøkken men mamma laget spisebordet i akkurat den størrelsen som passet inn, mens pappa bygget benken i veggen for å spare plass. 

Her skal jeg kose meg med masse jente middager mange år frem i tid. 

Jeg må nesten vise dere et før bilde også, se på denne blå herligheten a. Ha en fin onsdag dere!

Stor klem, 

Emilie  

Tusen Takk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset

Så stas det er å se at så mange har klikket seg innom idag, og enda bedre - lagt igjen fine tilbakemeldinger i kommentarfeltet! En av grunnene til at jeg ville bytte bloggplattform var nettop kommentar feltet. På den gamle bloggen var det nesten en labyrint å komme seg til kommentarfeltet, det er det heldigvis ikke nå.

Dagen idag har gått i ett og jeg skulle egentlig vært å trene på Barry's kl 19 men det ble det ikke noe av. I stedet skal jeg sitte å søke litt rundt på internettet. Jeg leker litt med tanken om å ta en Master til høsten. Jeg har fått scholarship i både London og USA og selvom eventyreren i meg skriker etter nye opplevelser kjennes det litt langt borte. Et lite tip til deg som sitter og er ferdig med bachelor, hvis du har passe gode karakterer finnes det masse muligheter for å få et fullt scholarship i utlandet - det var det overraskende mange av mine venninner som ikke visste. En Master blir straks litt mere spennende når man ikke må betale ville mengder med penger.

Håper dere har hatt en fin Tirsdag også? Nå håper jeg vi straks får litt sol og sommer følelse i Oslo igjen. Da blir dagene automatisk så mye bedre. 
 

5 tips for å legge perfekt øyenskyggeDe fleste jenter synes det er litt vanskelig å legge fin øyenskygge. Selv fikk jeg først virkelig feelingen for det for rundt et år siden. Før det endte jeg alltid op med noe som så ut som en blåveis! Her er mine beste tips for å mestre øyenskyggen, når du først har fått sansen for det er det så gøy å eksperimentere med ulike farger. Her har jeg brukt rosa og jord toner fra YSL. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

1. start med å påføre en god øyenskygge primer. Mange undervurderer dette steget. Primeren jevner ut fine linier og rynker, den får også øyenskyggen til å sitte i timesvis! Min favoritt er Eyeshadow Primer Potion fra Urban Decay. Den sitter så godt at jeg må fjerne øyensminken med vannfast sminkefjerner for å få det bort!

2. Finn ut hva som passer til din øyeform. Dette steget er viktig! Vi har alle ulik øyeform og hvordan du ligger øyenskyggen  har mye å si. Jeg liker å google rundt og finne tips til å påføre øyenskygge til akkurat min øyeform. 

3. Gjør sminkekosten litt fuktig innen du påfører. Dette steget anbefaler jeg til alle mine venninner. Det gjør det så mye enklere å få en fin og dewy look. Sminke kosten min er alltid litt fuktig innen jeg påfører øyenskygge rett og slett fordi øyenskyggen blir lettere å jobbe med. 

4. Bruk gode koster! ikke bruk de som ligger i esken, invister i noen gode koster som du kan ha lenge. En god blending kost er et must!

5. Ikke vær redd for å blende. Når du er ferdig med looken tar du blending kosten og blender godt på hele øyelokket. Så slipper du kanter og den typiske blåveis looks. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Til denne looken har jeg brukt:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

YSL Couture Palette Savage Escape.

Jeg har ikke brukt blå fargene men har i stedet påført rosa-tonen over hele lokket og spesielt i øyenkroken. Etterpå har jeg påført den lyseste brun tonen på hele øyelokket og gått over med den mørkeste tonen ytterst og i globalen. Jeg har også påført den mørkeste brun tonen unner øyet i vippekanten for å ramme inn øyet. 

YSL Vinyl Black Mascara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Hvis du har noen gode tips å dele med meg så setter jeg pris på at du legger igjen en kommentar i kommentarfeltet.

Klem,

Emilie 

Ny Blogg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

Hei og velkommen til den nye bloggen min!

Jeg er utrolig stolt av å ha blitt en del av denne fine gjengen med bloggere og jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med dere lesere. For de av dere som ikke har fulgt meg før, så har jeg blogget rundt et år på egen plattform. Nå er tiden riktig til å fortsette hos blogg.no og det føles så godt! Bloggen her vil være et mix av beauty, mote, interiør og livet mitt generelt. 

funfact: jeg er egentlig dansk og har bare bodd i Norge i 2 år, jeg kan derfor ikke love dere at jeg skriver helt uten danske formuleringer men jeg håper dere kan se sjarmen i det. Utenom det så tror folk oftest jeg er fra sørlandet fordi jeg visst har en litt særpregen uttalelse. 

Jeg er fra Lolland i Danmark og bodde der til jeg ble ferdig med videregående. Hvordan jeg endte opp i Oslo er et mysterium men jeg trives og har med tiden lært meg å elske ski, fjellturer og nordmenns entusiasme for hytteturer, brunost og dugnader.

Jeg har i min tid etter VGS bodd både i San Diego og London i flere år. Sistenevnte var også der jeg hadde min fantastiske studietid på Regent's University.

Dette var bare en liten introduksjon, jeg håper dere vil følge med videre. 

Klem,

Emilie 

Urban Decay Sneak Peak

Presseprøver

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Urban Decay er et av mine favoritt merker når det kommer til sminke. Jeg har det med Urban Decay som noen har det med MAC. Det er utrolig gode produkter, pigmenterte, holder lenge på huden og til en veldig rimelig pris. Hadde jeg vært makeup artist tror jeg Urban Decay hadde vært en drøm å skape fargerike looks med. Den nye XXX Vice reloaded palett som vist på bildet, kommer i forbindelse med 20 års jubileet til Urban Decay og her var det mange fine farger. Jeg lurer litt på om jeg skal forsøke meg på en look som er litt mer fargerik enn de vanlige bronze toner som jeg alltid bruker.

Highlighterne gleder jeg meg til å bruke nå som strobing er skikkelig in. Det er en trend som er noe mer naturlig enn contouring og det liker jeg!

Gleder meg til å bruke produktene fremover og til å vise dere fine sminke looks. Sjekk ut Urban Decay om du er på jakt etter nye produkter som holder lenge og som ikke svir lommeboken alt for mye.

Du får kjøpt Urban Decay hos Kicks

Ut av pysjen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a9 preset

Nå var det på tide å komme seg ut av pysjen, ellers gror jeg fast i sofaen. Nå er jeg klar til siste kveld på hytta, jeg blir nesten litt lei meg av å tenke på at vi skal hjem imorgen. Denne helgen har gått alt alt for fort, så jeg håper virkelig at vi jentene får tatt Oss en tur om ikke alt for lenge. Til de av dere som følger meg på Snapchat må jeg bare beklage, det har blitt litt mange snaps på storyen men jeg håper dere hadde det morsomt med å se oss uten så veldig mye filter

Ha en fin søndag dere, nå skal vi se siste episode av SKAM og bare koseeeeeee.

Nå Koser Vi Oss

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 3 preset

 

Hei fra fjellet! Denne turen var virkelig tiltrengt for hele gjengen. Alle går rundt og snufser og bruker hyppig nesespray så litt varme foran peisen, en god bok i fanget og rødvin i glasset var akkurat det gjengen hadde bruk for. Vi kjørte opp Igår kveld og skal være her helt til mandag. Ma's hytte er utrolig fin og jeg kunne ha flyttet inn på stedet ? det tror jeg bare ikke foreldrene hadde godkjent, men det er vel lov å prøve seg!

Håper dere har en like fin helg som oss, idag er jeg middags ansvarlig så nå må jeg gå igang med gourmet (not) middagen <3 

B L U EOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

 

Hvor søt er ikke Poppi? Det er min venninnes hund og jeg er så glad i henne. Jeg er egentlig ikke et dyre menneske men Poppi går rett inn i hjertet. Vi fikk hvert fall tatt litte outfit bilder sammen i går og det var en del morsommere å posere med henne enn alene.. så føler jeg meg ikke så teit..

Denim Kjole; Monki, Bluse; Zara, Sko; Front Society

CLARISONIC SMART PROFILE // MY FAVOURITE BEAUTY GEM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

Denne maskinen har forandret livet mitt. Det høres veldig dramatisk når du sier det høyt, men den er grunnen til at jeg endelig har fått den huden jeg alltid har drømt om. Ingen kviser, mindre porer og silke myk hud. Clarisonic er ett produkt jeg alltid anbefaler vennene mine når de spør om tips til hudpleie. Jeg har allerede kjøpt en til min mor, søster og min beste venninne og de elsker den like mye som meg. Det føles som å få en ansiktsmassasje hver dag og du blir virkelig avhengig. Clarisonic renser huden din 11 ganger bedre enn hvis du bare renser med vanlig sminkefjerner. Når du renser huden ordentlig får du også mer utbytte av de hudpleieproduktene du bruker siden de trekker bedre ind.Jeg bruker Clarisonic Smart profile, dette en ny versjon av Clarisonic maskinen som er enda mer avansert enn tidligere. Den har en chip som justerer behandlingen etter huden din, og den varsler deg når du må bytte børste. Den kommer med en ansikts og kropps børste, du kan til og med kjøpe en børste til føttene dine. Jeg drar ikke noe sted uten min Clarisonic lengre, jeg har den med i vesken når jeg er på reise, jeg klarer rett og slett ikke å sove uten å ha renset huden med denne først, det er det første jeg gjør om morgenen og det siste jeg gjør før jeg sovner. Clarisonic Smart Profile har forskjellige hastigheter som gjør at du virkelig kan justere dybden og hastigheten på rensen etter det du føler huden din trenger. Jeg liker å bruke Turbo hastigheten når jeg vil eksfoliere huden skikkelig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

Clarisonic Smart Profile passer til alle hudtyper og alder. Ansikts børsten kan kjøpes i forskjellige typer som passer til din eksakte hudtype. Jeg har bare en advarsel og det er at du kommer til å bli totalt avhengig av denne, huden føles så myk etter hver eneste bruk og du kommer ikke til å ha lyst til å dra noe sted uten denne igjen.

 

Wednesday means it's almost Friday

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

Ingrid snapped these of me on the way to a lunch meeting. I've loved this jacket since I saw it at Day's showroom last year and finally found it on sale in January. It's very thick so I can even wear it in the winter time with a wool knit beneath.

Jacket: 2nd Day, Pants: H&M Top: COS Shades: Celine Bag: Cosy Connect

Nesten Voksen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"when you're trying to take a cute pic & the sun high-fives you in the face"

Det er fredag dere! JUHUU.. Fredag har alltid vært magisk men i det siste har fredag (hvis mulig) bare blitt enda bedre. Etter å ha reist i mange år og bodd rundt omkring har det tatt lang tid å bygge en omgangskreds i Oslo. Det er ikke like enkelt å møte søte venninner når man har blitt voksen, det var lissom enklere når man var 7 år og alt man trengte var å dele iskremen sin og så var man Best Friends forevaaaa.

Jeg deler fortsatt gjerne alt jeg eier med mine beste venninner og det føles så godt å ha noen rundt meg som gir like mye tilbake. Uanset om vi ender opp i Oslo alle sammen til slutt eller på forskjellige kontinenter så skal jeg passe på disse jentene resten av livet, jeg tror faktisk aldri jeg har hatt så fine venner som nå.

Det er noe med å bli voksen, det er fint. Du slipper al dramaet og tullet og så sitter du igjen med alt det gode. Vinkvelder og gode samtaler. Lange nætter som blir til tidligere morninger hvor vi ikke har gjort annet enn å danse med hverandre. Man søker ikke samme bekreftigelse lengere fra tredjeparter for man har blitt mer sikker på seg selv.

Det er fint å bli voksen, jeg er ikke redd for det lengre. Så lenge jeg fortsatt får lov til å danse som en 4 åring i stua med venninnene mine.

livet ass.

Jeg tester ZO by Dr. Obagi // Del 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

Hei dere, det har vært litt stille fra meg de siste par dagene og det er rett og slett fordi det skjedde masse rett før påsken. Igår brukte jeg hele dagen på å reise til Danmark og nå er jeg endelig fremme. Før det hadde jeg en fantastisk jente kveld som Ida og Kristina hadde arrangert, den ble så vellykket og jeg tror aldri jeg har hatt så mange latterkramper på rekke og rad.

Nå over til noe helt annet, jeg har nemlig begynt på et helt nytt hudpleie regime! Jeg har hatt lyst til å prøve ZO by Dr. Obagi i mange år og nå har jeg endelig startet. For å få laget et program tilpasset nettop min hudtype la jeg ut med en behandling på Hudhelse hos en helt fantastisk behandler. Da jeg kom dit følte jeg virkelig at huden min trengte en liten kickstart og deeet fik den!

Jeg tenkte å ta bilde uke for uke for å vise dere forskjellen på huden før og etter så jeg begynner med noen closeup bilder av huden min før behandling. Jeg har ganske grei hud med normal fukt balanse og jeg sliter svært lite med urenheter. Derimot har jeg mange pigment skader fordi jeg ikke var flink med solkrem da jeg bodde i USA. De kan for såvidt se ut som fregner men det er altså pigmentflekker. De blir kraftigere på sommeren spesielt på kinder og over leppene. Jeg ønsket også å få mindre synlige porer så det er det programmet er skreddersydd til. Nå skal jeg bli kvitt med pigmentflekker og få jevnere hud!

Jeg har bare gått på programmet i en uke men har i løpet av uken fått masse kommentarer fra mennesker som sier at huden min gløder! YAY! Da jeg kom hjem til mamma i går spurte hun hva jeg hadde gjort med huden for den så skikkelig fin ut. Det er bekreftelse nok for meg om at dette VIRKELIG funker og jeg gleder meg til fortsettelsen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

Jeg går på i alt 6 produkter, 5 av de bruker jeg hver dag og 1 av de bruker jeg 2 ganger i uken. Jeg vil skrive om hvert enkelt produkt i et oppfølgende inlegg til dette, for her må jeg virkelig gå i dybden.

En av misforståelserne rundt ZO by Dr. Obagi er at du kommer til å flasse og få "tynnere" hud. Går du til en behandler vil de sammensette et program for deg og de setter deg ikke på det sterkeste programmet der du virkelig flasser og peeler med mindre du har ekstremt uren hud eller kraftig pigmentering i hele ansiktet. Mitt program består av 2 produkter fra medical linien som altså er litt sterkere enn skinhealth linien. Jeg flasser ikke i det hele tatt og huden er som før ? bare mye finere. Jeg skal skrive mere om dette også slik at vi kan få motbevist denne myten en gang for alle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset
 

Nilens Jord Beauty Favs

Presseprøver

Nilens jord har lansert noen helt nye produkter som jeg bare elsker! Jeg tenkte derfor at jeg ville tipse dere om disse for de er virkelig fine. Jeg har fått fingrene i 6 Chubby lips tinted lip balms og en blush og bronzer som hetter Creamy Touch.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes den svarte emballasjen og fargene er helt nydelige. Jeg klarer ikke helt å beslutte meg hvilken av fargene på leppepomaden jeg liker best så jeg har kommet til konklusjonen at jeg elsker alle like mye. På bildene bruker Dark Berry og jeg har også både blush og bronzer på. Jeg er stor fan av både blush og bronzer på sticks og synes ofte det er finere enn de i pudderform. Det er jo en smakssak men jeg digger disse!


Både leppepomaden og bronzer & blush er veldig rimelige i pris. Jeg synes faktisk produktene er mye mer verdt enn det du betaler. Jeg gleder meg veldig til å bruke alle fargene til sommeren når jeg har blitt litt brun i tillegg.

Hva vil du lese om?

Noen ganger synes jeg det er innmari vanskelig å vite hva dere vil lese om? Bør jeg dele mer av privatlivet mitt, burde jeg skrive om noe annet, dele flere meninger eller er det beauty innleggene mine dere liker best? Hvis du har noe du sitter og lurer på så hadde jeg satt pris på en kommentar, det hadde også vært supert om dere kom med forslag til innlegg dere savner. Jeg får mange mails hvor dere ikke har klart å finne kommentar feltet mitt så da tenkte jeg å forklare det. Det blir snart mye enklere å kommentere når jeg flytter til en platform men inntil videre kan dere altså kommentere ved å trykke dere ind på overskriften av innlegget og scrolle ned til bunden.

Jeg nyter påskeferien og jeg gjør stort ikke annet enn å slappe av, det er så deilig med fri. Håper dere har det FANTASTISK også.

Klem Emilie

Soft & Full Lips

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Vinteren har tatt fullstendig knekken på leppene mine, ikke engang Caramex har kunne redde de. Det finnes virkelig ikke noe så ubehagelig som sprukne lepper som svier. Jakten har derfor vært å finne en leppepomade som ville redde leppene mine- og jeg fant den! Jeg kom over Shiseido Full Correction Lip treatment etter å ha lest utallige tester og reviews på nett. Søket etter den perfekte leppe balsamen er jeg tydeligvis ikke alene om. Heldigvis. 

Etter første påføring var leppene mye bedre og nå er de helt tilbake til normalen igjen. Denne var faktisk så bra at alle mine fine jente kollegaer lånte den hele tiden da vi var på jobb-reise, så jeg tror snart jeg må gå til innkjøp av enda en.

Jeg anbefaler dig å skrubbe leppene med en skrub en gang i uken etterfulgt av Shiseido lip treatment. Ikke nok med at den gjora leppene mine normale igjen, den gjør de også større. Denne leppepomaden er nemlig laget til å plumpe opp leppe konturen og gi de en fyldigere look. Jeg fikk bekreftet at den faktisk funket da en venninne spurte om jeg hadde gjort noe med leppene! Så ønsker du å få myke lepper, eller kanskje bare bli en mini Kylie Jenner, ja da er det denne du skal ha takk i.

FRIDAYS WORK OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with b5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

When looking at these pictures that Ingrid snapped of me, i see that i'm in much need of a hair-dresser appointment. Luckily I have one next week with Oslo's best (in my opinion) and sweetest hairdresser, Nikola at Gevir.

Jacket: Zara (on sale now) Shoes: Zara, Jeans: Bik Bok, Bag: Givenchy

LANCÔME SATURDAY // LOOK OF THE DAY

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Jeg har alltid elsket flytende foundation men denne lørdagen er jeg så glad for at jeg prøvde noe annet, nå er jeg nemlig helt vill med mitt nye tilskudd til foundation samlingen og denne har kommet for å bli. Denne lørdagen vil jeg vise dere 3 produkter, det er de eneste produkterne jeg har brukt i denne looken bortset fra mascara og de gir så fin glød. Jeg har alltid tenkt at kompakt foundation ville fjerne den gløden jeg føler man får av flytende foundation, men der tok jeg feil.

Første steg for en hud som ser feilfri og glødende ut er Lancôme?s Visionnaire 1 minute blur. Jeg liker å påføre den der jeg har synlige porer for å minimere de, du kan også velge å påføre den i hele ansiktet. Dette produktet er veldig poreforminskende og gir en glattere hud samtidig med at den får huden til å gløde. Noen Primer?s synes jeg ofte gør huden min matt, det er ikke tilfellet med denne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etterpå går jeg over hele ansiktet med Lancôme Teint Idole Ultra Compact. Jeg husker ikke når jeg sist forelsket meg i en kompakt foundation men denne kommer til å bli fast inventar i sminkevesken.

Den ideelle foundation skal være perfekt fra morgen til kveld. Den skal gjøre huden fløyelsmyk og gi den en vakker, matt og holdbar utstråling som ikke ligner en maske og som holder dagen lang uten å smelte. Jeg elsker at den er matt uten å fjerne gløden fra ansiktet, den får umiddelbart huden til å fremstå feilfri, noe min vinterhud ikke er akkurat nå. Jeg synes den dekker optimalt selvom det ikke ser ut som om du har på masse foundation.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sist går jeg over med Lancômes concealer Effacernes Longue Tenue. Dette er en av Lacômes mest populære concealere og det skjønner jeg godt. Konsistensen er veldig kremete slik den ikke ligger seg i fine linjer. Jeg bruker den under øynene og rundt nesepartiet hvor jeg kan bli ekstra rød. I tillegg til å være concealer inneholder den også pleiende og fuktgivende ingredienser som kornblomst og kamille. Disse ingredienser sørger for at øyen-området får pleie og det reduserer poser og hovenhet. Et annet pluss er at den inneholder SPF 30, øyen-området er veldig mottakelig mot solens stråler så det er derfor ekstra viktig å bruke en concealer med SPF.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feriestemning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 presetFinnes det noe bedre enn timene rett før du har Ferie? Den følelsen!! Når det i tillegg er sol og skikkelig påskestemning banker hjertet mitt ekstra fort. Tanken om å ha 10 dager med foreldrene mine og lillesøsteren min gjør meg lykkelig helt ind i magen. Først venter en fin helg med mine beste venninner og så blir det Danmark. Gleder meg til å ta masse bilder fra vakreste Onsevig, vi bor helt nede ved vannet så jeg håper på sol og kaffe på badebroen vår. Uanset hvor mye jeg elsker Oslo vil Onsevig altid være der hjertet mitt er, det er vel egentlig sånn for de fleste. Hjertet er der familien er.

5 things your parents didn't tell you about growing up!

1.You?re always going to feel 21 inside. You get older and smarter but you still feel the same. YOU are still YOU. I guess thats why we sometimes level with people all ages cus in the end we?re all the same after a certain age.

2.You are going to wish you could lie and say you're still 21, because that means you can do lots of stupid stuff and people will just brush it of with "she's young"

3.You can?t fake a hangover after 25. You're not going to wake up gorgeous after a long night out like you did when you was 21. you?re going to feel like a bag of potatoes that had too much tequila. again.

4. Consequences of your actions scares you a lot more than it did when you were 25. its probably the combination between life getting more predictable and society's expectation on how you "should" live you life.

5. People are going to start asking when you're having babies. including (and most frequently) your parents. My best advise: GET A DOG! Your parents will treat it like a grandchild. haha (my sister recently got a dog and she really took one for the team there, no more grandchild questions after that. pewwwww

Viktor & Rolf // Part One

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg startede denne bloggen for 7 måneder siden, hadde jeg ikke engang turde håpe på hvor den ville være idag. Det som begynte som en generell interesse for skjønnhet og et ønske om å dele mine tips og triks har utviklet seg raskt.

7 måneder senere klikker flere tusende av dere seg inn her ukentlig og i går tok denne bloggen meg med på en reise som jeg vil huske alltid. I går fikk jeg møte to ikoner innen mote og skjønnhets industrien, jeg fikk møte Viktor & Rolf ! Ikke bare fikk jeg møte de, jeg hadde også et 30 minutters intervju med dem som virkelig føltes som en ære. Intervjuet vil bli postet på denne bloggen veldig snart, men mens jeg er fortsatt på cloud nine ville jeg fort dele et bilde fra igår.

I løpet av intervjuet fikk vi snakket om Viktor & Rolf?s begynnelse, hvordan de møttes og skapte det verdenskjente selskapet som vi kjenner idag. Hvordan de mediterer for å holde fokus og hva de anser som deres største suksess i karrieren. Fra den Ikoniske Flowerbomb parfyme til sine vakre Haute Couture shows.

Du kjenner synergien mellom Viktor & Rolf med en gang du er i rom med de, det kommer ikke som noen overraskelse den mengden av suksess de har hatt. Vi var på Grand Hotel i Stockholm og det gikk mennesker rundt overalt i lokalet, det kunne ha vært flere hundrede mennesker der men du hadde bare set Viktor & Rolf, de fylte hele lokalet med deres nærvær og energi.

Jeg kan ikke vente med å dele dette intervjuet med dere veldig snart!

Urban Decay X Gwen Stefani

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsket øyenskygge paletten til Gwen Stefani x Urban decay men da jeg fikk takk i denne blush paletten ble jeg enda mere solgt. Denne kolleksjonen er fantastisk! Med denne blush/bronzer/highlight palette får du virkelig noe for pengene dine. Hele 6 perfekte nyanser som kan brukes hver for seg eller mixes til din hele egen unike farge. Du skal være kjapp hvis du skal ha takk i denne, den er allerede utsolgt inne på Kicks hjemmeside men de har fortsatt noen igjen på Urban Decay hoss steen&Strøm. Du får hele paletten for 445 kr og det synes jeg er et steal for 6 forskjellige vakre nyanser! Jeg elsker den, anbefales på det sterkeste

Emilie

ALL AT THE SAME TIMESometimes Black&White photos are much more colourful, than if they actually had colours. To me, That?s the magic of art. The ability to make you feel something, the feeling thats so individual from who is looking. 

versatile and personal, 

all at the same time. 

GHD to the hair rescue // GHD Advanced split end therapy review

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har alltid hatt tynnt hår som har vanskelig ved å bli langt, det er ekstra frusterende når jeg alltid har drømt om langt og tykt hår. Jeg har typisk skandinavisk hår som knekker lett, derfor trenger håret mitt ekstra pleie og beskyttelse. Den mest irriterende delen med fint og tynt hår er flisete tupper, jeg får dem umiddelbart uanset hvor ofte jeg klipper meg hos frisøren. Flisete tupper gjør det nesten umulig å få lengere hår, men for første gang i mitt liv tror jeg at jeg har funnet løsningen på det problemet. Jeg elsker GHD og jeg bruker GHD's produkter når jeg skal krølle og rette håret samt GHD varmebeskyttelse. Den nye GHD Advanced Split End Therapy er et nytt produkt i GHD familien min som jeg kommer til å bruke i mange år frem.

Hva jeg liker med produktet:

Jeg trenger bare å bruke GHD split end therapy hver 10. hårvask siden den beskytter håret mitt opp til 10 hårvasker. Håret mitt føles glatt, skinnende og blødt hele tiden i mellom.

Hvordan bruker du produktet:

Jeg tar produktet i rene hender og masserer gjennom håret, ca. fra ørene og helt ned til endene. Deretter føner jeg håret før jeg går over med rettetang for å ?seale? produktet inn i håret. Dette får mine flisete tupper til å forsvinne på grunn av sealingseffekten. Jeg har virkelig trua på at dette produktet skal få drømmen om langt og sunnt hår til å gå i oppfyldelse.

Anbefales virkelig til alle som vil ta ekstra godt vare på håret og som kanskje ønsker å gå litt lengere mellem hver klipp hos frisøren.

Du kan kjøpe GHD Advanced split end therapy her.

Something for YOU

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 Hei dere! Først må jeg bare beklage at jeg har vært så fraværende, det har vært en ualmindelig travel uke men nå er jeg endelig back on track. Selvom det har vært dårlig med aktivitet herinde så har det vært mye aktivitet bak bloggen. Jeg har vært på en kjempe spennende event og idag holdt Ingrid og jeg på hele dagen med et nytt prosjekt vi har startet. Dere skal veldig snart få se hva det er vi har holdt på med! Det var kjempe fint å se huset til Ingrid som har blitt så fint. Da vi var ferdige for dagen dro jeg til leiligheten for å ordne de siste tingene, jeg flytter nemlig ind på torsdag. Gleder meg til å vise mitt nye hjem frem veldig snart.

God søndag

E V E R Y D A Y B A S I C

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with b5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket: Zara, Leather jacket: Zara, Jeans: Bikbok, Bag: Givenchy

I guess i don?t do a lot of outfit posts on this blog. I used to work within fashion so it naturally played a part of my life. Now i just seem to wear my everyday basics which is black jeans, t-shirt and a leather jacket. I love my leather jackets. I?m dreaming of a wardrobe filled with leather jackets in different colours and textures. One day.

 

Lancôme My Parisian Crush

Når jeg tenker på Lancôme, tenker jeg på ?effortless? vakre franske kvinner. Jeg tror alle en eller annen gang har vært fascinert av franske kvinner, jeg er hvertfall det. På disse bildene har jeg testet øyenskygge paletten Hypnose i fargen Paris Merveilleux, fargerne er som skapt for en naturlig smokey eye, akkurat sånn jeg liker det. Fagene er pigmenterte, vakre og har et hint av oransje for å åpne øyet. Den oransje fargen får virkelig blå fargen i øynene mine til å virke enda kraftigere.

 

Selvom jeg er helt dansk, liker jeg å herme franske kvinner og disse produkterne fikk meg hvertfall til å tenke på Paris og drømme meg bort på en grå Onsdag. Jeg tror det er trygt å si at jeg har en Parisian Crush når det kommer til Lancôme.

Klem, E