februar 2017

Ut av komfortsonen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Jeg er helt forelsket i disse jeansne fra Levis! De fleste av dere har kanskje et par 501 hjemme, disse er altså en remake av de og heter 501 Skinny. Og ja jeg vet veldig godt at bestefar nå seriøst lurer på om jeg har betalt penger for noe med hul på kneene haha! Men hallooo, så fine - ikke sannt? Hvis det er et sted man virkelig kan gjøre et kupp i USA så er det på levis outlettene!

Nå skal jeg møtes med en jente jeg har møtt på Instagram og ikke kjenner i det hele tatt. Jeg trenger rett og slett litt venninner her i San Diego så i beste Emilie stil fannt jeg en på Instagram som så snill ut og spurte om hun ville drikke kaffe med meg. Det er ikke første gang jeg har gjort noe slik, det er vel egentlig sånn jeg ble bestiser med to av mine venninner hjemme i oslo.. 

Ønsker dere en nydelig helg! STOR klem fra meg. 

PUT A SMILE ON

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk mange fine tilbakemeldinger fra dere da jeg skrev om depresjon, jeg får fortsatt flotte kommentarer og mails om akkurat dette emnet og jeg lovte å følge opp på akkurat dette tidligere på uken. Jeg blir glad og rørt langt inni meg når jeg husker på at jeg har fine lesere som bryr seg og spør til dette, det betyr mye. For å oppsummere litt, så har jeg det langt bedre enn jeg hadde det i fjor på denne tiden. Jeg dealer derimot fortsatt med fysiske (og så klart psykiske) ting. Sånn helt overfladisk så mistet jeg 90% av håret mitt da jeg var skikkelig deprimert fordi kroppen min var så innmari stresset. Hodet er derfor fylt med Extensions akkurat nå for å gjemme bort dette. For å være ærlig så ble akkurat dette en vond sirkel og jo mer jeg stresset over det og ting jeg ikke fikk endre på, jo mer reagerte kroppen. Nå har jeg kommet til den konklusjonen at det bare er sånn, det vokser ut igjen, og så får jeg heller fokusere på at de mørkeste tankene mine er borte - det er utrolig deilig å våkne på morgningen å ha lyst å starte dagen. 

Jeg er innmari heldig, for på mange måter så var det å flytte til sol og varme den beste medisinen jeg kunne få. Å starte helt på nytt er kanskje ikke det som føles riktig for majoriteten, men for meg var der akkurat det jeg trengte. Når du er helt på null, så kan det bare gå oppover.

Jeg har ikke noe fasit på hva som fikk de fleste av de svarte tankene til å forsvinne, kanskje det var en kombinasjon av å gi slip på noen mennesker i livet mitt som ikke fikk meg til å føle meg bra. Å følge drømmene mine i stedet for samfunnets forventinger til meg. Å begynne å tro på at jeg er god nok. Å komme meg bort for en destruktiv dritt jobb med en salgssjef som uten tvivl var den mest destruktive, sexistiske idioten jeg noen gang har møtt. Viktigst av alt har jeg skjønt at det ikke betyr en dritt hva du gjør, jobber med eller måten du lever på så lenge det du driver med gjør deg lykkelig. Jeg levde med en konstant følelse av at jeg ikke var bra nok fordi omgivelsene nærmest dikterer at du ikke har suksess med mindre du er lege, ingeniør eller noe annet "viktig". For første gang har jeg akseptert at det er noe tull og at jeg er bra nok. Jeg er lei av alt press og jeg har lært meg ikke å bry meg - det dere, er ganske befriende.

Som konklusjon, jeg har ikke så sykt mye hår igjen på huet men jeg føler meg mye bedre enn i fjor på denne tid. Om det er prisen jeg må betale så er det helt greit ;)

Når livet bare tuller litt med deg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke sånn at man kan planlegge alt, noenganger går ting bare helt til helvette *pardon my french* og så stopper alt litt op. Noen ting på privaten kjennes helt fantastisk, andre ting ikke fullt så bra og det er dette som har optatt tiden min. Et tankespinn uten like i huet mitt fylder hver eneste minutt av dagen. I takt med at dagene har gått har samvittigheten bare blitt dårligere og dårligere for ikke å ha oppdatert her. Men nå har jeg en plan og dere skal få følge meg på mye gøy fremover. Jeg kan ikke helt dele hva enda, men når tiden er rett skal jeg fortelle alt.

Her er litt bilder fra gårsdagen der Sarah på 10 år og jeg gikk tur, eller gikk og gikk. Det var mer en febrilsk trippen fordi vi var redd for slanger. Halvveis på turen så vi nemlig et "watch out for rattle snakes" skilt og da var det ikke fult så hyggelig plutselig. haha. 

 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GLAD I DERE ! 

Klem, E 

 

hits