hits

januar 2017

Den vanskeligste dagen på lenge!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Det er aldri gøy å si hade, uanset hvem det er, men noen er det tøffere å si hade til enn andre og det har blitt grått mange tårer her siden familien min dro på Lørdag. Det er litt vanskelig å ikke bli lei seg når man ikke vet hvor lenge det går før man ser hverandre igjen. Positivt set så går tiden heldigivis fort og om ikke lenge får jeg besøk av min bestis Stine, det hjelper å tenke sånn. Jeg er også fuldt optatt meg å starte min egen liten business herborte som dere snart skal få høre mere om. Jeg vet ikke om det er permanent eller ikke enda, men det er hvertfall god erfaring. 

Disse bilder tok jeg på stranden igår i min nye levis jeans! Har helt dilla på alt som er cropped eller har en vintage look om dagen. 

Hvordan går det hjemme? Nå tenker jeg det snart går mot vår hos dere og det er jo veldig fint!

 

STOR KLEM

Som en varm sommerdag // Armani PriveOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A R M A N I   P R I V E  //  P I V O I N E   S U Z H O U

Parfymer har jeg mange av, kanskje fler enn de fleste. Noen bruker jeg bare i en kort periode andre kjøper jeg igjen og igjen. Jeg har to favoritt merker når jeg velger parfyme. Det er stortset der jeg alltid finner klassikere jeg føler passer til meg og som jeg ikke går lei. Det ene er det franske parfyme merket Diptique, det andre Armani Parfums. 

Fra Armani er jeg spesielt glad i Si og den litt tyngre Myrrhe Emperiale. Si er min hverdagsparfyme, Myrrhe Emperiale bruker jeg på kveldene der jeg skal noe spesielt. 

.. Og så fannt jeg denne, som slo benene vekk unner meg og som duftet helt himmelsk. Pivoine Suzhou dufter av blomster, bringebær, solrige dager - ja rett og slett av sommer. Akkurat denne er en limited edition siden flasken inneholder perlemor, noe som er utrolig fint på huden. Til vanlig er Pivoine Suzhou en del av Armani / Prive Les Eaux kolleksjonen. Inspirasjonen til duften kommer fra en legendarisk hage i den gamle kinesiske byen Suzhou. I denne hagen hersker peonen som symbol på lykke og kvinnelighet. 

Duften finner du på Gimle Parfymeri og Steen & Strøm. Uanset hvilken type parfyme du liker er jeg sikker på du finner noe som er perfekt til deg hos Armani. Ekstra godt liker jeg at flakongene er så unike, hos meg blir det brukt som dekorasjon både på badet men også i andre rom. 
 

//

My new favorite scent is from Armani Prive and it's called Pivoine Suzhou. If you've been reading this blog for a while you already know that Armani is one of my absolute favorite brands when it comes to perfumes and makeup. This scent is my third favorite and I have a feeling I'll be buying this for years to come. 

This specific bottle is a limited edition with a pearl effect, but the scent itself you can get all year around. I really can't recommend enough trying out Armani perfumes, they are so unique and absolutely beautifully packaged. 

 

Hello sin city!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da var vi endelig her da! I en by som er helt galskap  men også litt fin på sin egen måte. Da jeg endelig etter mange timers kjøre tur kunne sjekke ind 52 etasjer oppe i luften på dette finne rommet var jeg i himlen. Herregud så fint her er, og utsiktrn til The strip på Kvelden er helt fantastisk vakker. Et lite tip er å dra til Vegas litt uten for sesong, så kan man virkelig bo som en prinsesse for lite penger! Idag har vært en fin dag,  helt inntil jeg mottok flere skikkelig kjipe meldinger på DM på insta, det teamet skal jeg ta op imorgen - for finnes det noe værrer enn når folk sier egentlige stygge ting "gjemt" bak et kompliment... eller hva man sier. Jeg er så lei av jenter som skal pirke på hverandre å dra hverandre ned for faktum er at jeg egentlig ble ganske lei meg. Nei, mer om det imorgen. Nå skal jeg spise cheese cake å kose meg. 

 

Stor klem mine fine, fine lesere <3 

Tror jeg er med i en dårlig B film!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra ett hotel rom I newport beach som ser akkurat ut som en dårlig B film. Du vet, sånn motel ish' som lukter røyk og tynne vegger der du høre hva naboene driver med. Og det er ikke lite de driver med. Hjelp. 

Vi ble litt lurt og de 4 stjerner hotellet vi hadde booket var ikke akkurat så veldig 4 stjernet. Ikke at jeg er noe luksus dyr altså, men jeg foretrekker helt klart en seng som er nyvasket og ikke lukter røyk. Planen videre er å våkne veldig tidelig å kjøre mot Vegas - her har jeg fått takk i ett fantastisk hotell rom (håper ikke vi har blitt lurt her og) 

Har dere vært i Vegas før? I så fall blir jeg veldig glad for tips og råd. Jeg har ikke vært der på mange år så jeg har helt ærlig ikke peiling.

Ok, nå skal jeg sove. Håper jeg slipper unna bed bugs og annet tull.

 

klem E 

Endelig er de her!

Besøk hjemmefra kjennes helt fantastisk. Mamma og pappa plus søster og svigerbror er altså på besøk og det er så koselig. Vi skulle egentlig bo i leiligheten min men ble enig om at litt luksus var på sin plass så nå har vi sjekket inn på hotel! Alle er super jetlagged så her legger de seg kl 7 og våkner selvfølgelig 3 på natta #passeslitsomt.. planen enn så lenge er noen dager i San Diego før vi skal til LA og Vegas. Over til noe helt annet, jeg har vært elendig blogger og rett og slett ikke orket å sminke meg eller gå i annet enn joggis/treningsklær (uten å trene) de siste ukene, men jeg håper dere liker meg forde <3 

 

klem fra meg 

Heia elsklingen min!

herregud, det føles fortsatt helt Sykt å kjøre rundt i babyen min  - hun er så fin (fortsatt ikke fått navn) og jeg kjenner virkelig hvor mye jeg har trengt en liten bil. Det er deilig å kunne kjære akkurat der jeg vil når jeg vil uten å være avhengig av andre. I tilleg til det så føles det ganske Villt å eie noe. Litt som da jeg kjøpte leiligheten min i Oslo nesten. På lørdag kommer mamma og pappa hit og jeg gleder meg sånn til å hente de i den lille bilen min. Føler dette er en skikkelig Emilie bil! Nå har jeg en spennende uke foran meg før mamma og pappa kommer. Yay!! 

Forelsket i å være litt over alt, og aldri helt der.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

For en stund siden leste jeg et innlegg fra en dansk blogger som har bodd litt overalt som meg. Det er mange år siden jeg har bodd i hjemlandet mitt, Danmark, og innimellem tiden som har gått har jeg bodd i flere land. Først USA, Norge, England, Norge igjen og nå USA. Det er en gave og også en liten forbannelse for det er vanskelig å føle seg hjemme noe sted. Jeg skulle gjerne følt meg hjemme i byen jeg vokste opp, slik jeg kunne bo nærme foreldrene mine. Jeg har ofte dårlig samvittighet for å være så langt unna. Jeg skulle også ønske at Oslo føltes som hjem, for det er der vennene mine er. 

Men så har det blitt sånn, at jeg ikke helt vet hva hjem egentlig er. 

De nye stedene gir meg en ny følelse, stemning, vibe - og når jeg har vært der en stund leter jeg etter en ny følelse et annet sted. 

Jeg hater ordet millenial men kanskje det er det som er problemet. At vi "millenials" har så mange muligheter at vi noenganger er redd for å slå os ned. Det er ingen hemmelighet at vår generasjon har flere muligheter enn generasjonene før oss og det er jeg veldig takknemmelig for. Jeg har fått oppleve så mye i mitt liv allerede, jeg har fått bo steder jeg bare kunne drømt om. Men det er også en liten forbannelse for jeg føler meg så rastløs, så fornøyd og fortivlet på samme tid. 

Kanskje "hjem" er en følelse jeg skal klare å skape selv, noe som ikke er definert utifra land og mennesker. Men så er det jo akkurat det, hjem er en følelse mennesker gir deg, ikke et hus og 4 vegger. Så hva gjør man da når menneskene du elsker bor på helt forskjellige kontinenter?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ett år som ikke ble som jeg hadde trodd.

2016

Du har vært en rollercoaster av opp og nedturer. Når jeg ser tilbake er det nedturene jeg husker best, fordi de var så vonde. Noe er fortsatt vondt, noe har jeg lært å leve med og noe er bra. Jeg delte mye av det vonde med dere og det er jeg glad for, jeg fikk så mye støtte og fine kommentare. Det hjalp veldig. Nå har jeg gått gjennom året i bilder og skal dele litt med dere igjen. Alt jeg kan håpe på er ett år med flere oppturer og mindre vonde nedturer. 

J A N U A R

Jeg startet ut 2016 med å prøve brudekjoler med de nærmeste venninnene mine. Det var en morsom og rar dag på samme tid. Jeg hadde det allerede litt tøft pga flere omstendigheter og jeg gledet meg ikke til brudekjole prøvning sånn som man burde. Jeg synes det var stress å smile, stress å virke glad for jeg hadde det egentlig ikke bra i det hele tatt. Etter flere mnd med oppussing av leilighet og lite sosialt liv var kroppen sliten og det samme var huet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

F E B R U A R

Bloggen ble et frirum, på dette tidspunkt hadde jeg min egen liten plattform og Ingrid hjalp meg mye med bilder. Hun var vel egentlig den som pushet meg til å starte blogg, noe jeg er veldig glad for. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

M A R S

Vi begynte endelig å komme på plass i leiligheten, vi brukte fortsatt hvert eneste ledige sekund på å pusse opp men den ble akkurat som jeg hadde drømt om. 6 mnd etter vi kjøpte den føltes den endelig som hjem. Jeg delte mange interiør innlegg på bloggen og dere hadde så fin respons. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 3 presetProcessed with VSCOcam with a1 preset

A P R I L

Jeg sluttet i jobben min, jeg trivdes ikke og på mange måter er jeg enormt glad for at jeg sluttet. Den ekstra tiden jeg fikk ga meg mer tid til å tenke noe som derimot gjorde meg enda mer deprimert. Jeg dro på hyttetur med jentene og husker at jeg på veien opp tenkte at det ikke hadde vært så ille om vi crashet på veien, da kunne jeg kanskje få en liten pause fra alle tankene mine. Nå skjønner jeg at det er helt sykt å tenke sånn. Det var på den hytteturen jeg skjønte at jeg hadde bruk for psykolog hjelp og startet hos en psykolog få dager etterpå. Jeg gråt stortset hele den hytteturen og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten venninene mine Magrethe og Ida som var med der. Den turen ser jeg fortsatt på som første steget på rette vei - jeg har aldri kjent på så mye kaos i huet mitt som jeg gjora da. Jeg var rett og slett så utrolig lei meg uten å vite helt hvorfor.

Få uker etterpå måtte jeg avlyse brylluppet mitt som egentlig skulle vært i Juli. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with 7 preset

M A I

Jeg dro på pressetur til Stockholm for å solo intervjue Viktor og Rolf - der er kanskje en av de kuleste opplevelsene jeg har hatt gjennom bloggen. Under intervjuet mistet jeg en diamant øredopp og vi lå alle 3 på gulvet for å lete etter den haha. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

J U N I

Jeg brukte mye tid på å ta bilder til bloggen selvom jeg fortsatt ikke følte for å smile på bilder i det hele tatt. Bloggen ble på mange måter terapi selvom det hørtes kleint ut. Jeg delte mine tanker rundt det å være deprimert og å avlyse brylluppet mitt. Flere av dere sendte meg mail og kommentarer med like historier. Det føltes bra å vite, at jeg ikke var alene. 

 

Resten av året mitt kommer i løpet av uken :-)

 

 

My New Years Eve

Processed with VSCOcam with a5 preset*NEW YEARS EVE*

Nyttårs aften er en sånn aften der mobil bilder får gå, å ta med det elskede kameraet mitt var ikke aktuelt. Jeg hadde en fin nyttårsfeiring med en masse mennesker jeg ikke kjenner haha. Eller, venninen min var der men utenom det kjente jeg ingen. Kleineste øyeblikket var da klokken slo 12 og alle stod og kysset på en eller annen - utenom meg da. Et par minutter etter midnatt ville jeg hjem i beste Emilie stil, og da ble det sånn da. Jeg er ikke noen stor party løve og er somregel keen på å dra hjem lenge før alle andre. Nå er jeg klar til ett nytt år men innen da har jeg tenkt å oppsumere året som gikk i et innlegg (som resten av blogg norge :P )

Hadde dere en fin nyttårs aften?