hits

Blogg

My favourite Instagrammers

Hei fra en trøtt Emilie, vi reiste fra Cala D'or igår og var først hjemme engang i natt. Nå skal jeg nyte noen dager i Danmark før turen går tilbake til Norge. Mine beste tips til Cala D'or skal jeg dele senere men enn så lenge tenkte jeg å dele mine favoritter på Instagram. Det er en god mix av inspirerende venninner og instagram kontoer med fantastiske bilder. 


Maj, Eller Majse som jeg kaller henne er min barndomsvenninne og fargerik som få. Jeg elsker at hun er seg selv til fingertuppene. Jeg blir glad av å se på bildene hennes og jenta er like fargerik og søt som person, som hun er på bildene. 


Amalie, en av mine beste venninner og kanskje den råeste PT'en jeg kjenner. Vil du ha trenings inspo, motivasjon og små video klipp så er det henne du skal følge. Amalie er trener på Barry's bootcamp og PT. 

 

Monica, er så vakker at jeg bare må følge henne,hun har også nylig begynt å blogge. Jeg kjenner henne kun gjennom Instagram men hun virker super søt og utrolig flink. Hun ligger alltid ut fine bilder. Ikke så rart hun ble Miss World Norway i 2014. 

 

SameSwim, bikini brandet til PeaceLoveShea, sinnsykt kule bilder - jeg drømmer meg bort til hvite sand strender og sol hver gang Same Swim oppdaterer Instagram. 

 

 


Tsutsumi, jeg elsker Sumi. Henne jeg har lært å kjenne gjennom bloggen og hun er like snill i virkeligheten som hun ser ut på bilder. 
Kristina, min FAVORITT sørlending. Hvor skal jeg starte? Difinitivt den morsommeste og mest godhjertede jenta jeg vet om. Hun er smart, snill og helt sinnsykt morsomt. I tillegg til det har hun noen gode partytriks i boken og står alltid for underholdningen på fest ;-)


Wulff'en, min eldste venninne i oslo. Vi har kjent hverandre i 7 år og hun er en av mine beste venninner i hele verden. Ida er kanskje også den venninnen som har like mørk humor som meg selv. Vi pleier å si at vi ler med manne latter når vi er sammen. Stine, For sunn matinspo, treningsglede og ja, generelt bare glede så skal du følge stine. Hun er så sprudlende, blid og positiv. I tillegg til det er hun helt rå på et kjøkken. Stine studere Livstilsendring og folkehelse og er derfor veldig flink på å dele sunne oppskrifter. 


TuulaVintage, no words needed. Fantastiske bilder, reise inspo og outfits <3 Sjanaelise, En yoga konto men mye mer enn det. De mest fantastiske bildene og yoga inspirasjon. 


RockyBarnes, Elsker stilen hennes, bildene og ja.. alt. 

På Instagram hetter jeg emiliena og du kan veldig gjerne følge meg hvis du vil.

Del gjerne dine favoritt Instagrammers i komentarfeltet

 

E V E R Y D A Y B A S I C

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with b5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket: Zara, Leather jacket: Zara, Jeans: Bikbok, Bag: Givenchy

I guess i don?t do a lot of outfit posts on this blog. I used to work within fashion so it naturally played a part of my life. Now i just seem to wear my everyday basics which is black jeans, t-shirt and a leather jacket. I love my leather jackets. I?m dreaming of a wardrobe filled with leather jackets in different colours and textures. One day.

 

Lancôme My Parisian Crush

Når jeg tenker på Lancôme, tenker jeg på ?effortless? vakre franske kvinner. Jeg tror alle en eller annen gang har vært fascinert av franske kvinner, jeg er hvertfall det. På disse bildene har jeg testet øyenskygge paletten Hypnose i fargen Paris Merveilleux, fargerne er som skapt for en naturlig smokey eye, akkurat sånn jeg liker det. Fagene er pigmenterte, vakre og har et hint av oransje for å åpne øyet. Den oransje fargen får virkelig blå fargen i øynene mine til å virke enda kraftigere.

 

Selvom jeg er helt dansk, liker jeg å herme franske kvinner og disse produkterne fikk meg hvertfall til å tenke på Paris og drømme meg bort på en grå Onsdag. Jeg tror det er trygt å si at jeg har en Parisian Crush når det kommer til Lancôme.

Klem, E