hits

Beauty

If your skin needs a little boost!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with c4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with c4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with c4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with c4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with c4 preset

L I FE   P L A N K T O N   M A S K

B I O T H E R M

 

Nå går vi mot vår, det kjennes så utrolig deilig. Ikke at jeg har hatt så mye vinter altså, men jeg merker fortsatt at vi får flere sol timer i døgnet og at man blir mer positiv. Derfor tenkte jeg å dele et lite vår-tips til vinterhud som kanskje trenger litt ekstra kjærlighet.

Life Plankton er en pleiende og nærende fuktighetsmaske med en frisk gel tekstur som smelter inn i huden. Jeg liker spesielt godt at den har en kjølende effekt og ikke er for tung i konsistensen. Denne passer alle hudtyper, selv sensitiv hud. Masken inneholder life Plankton tang som kommer fra varme kilder i Frankrike. Life Plankton er spesiell fordi den inneholder 35 forskjellige vitaminer, mineraler og sporstoffer, som har en nærende, fuktighetsgivende og beroligende effekt på huden. Det anbefales at masken brukes to ganger i uken til ansiktet og halse, selv liker jeg å påføre et tynt lag før jeg tar kvelden flere ganger i uken. Den kjølende kremen hare en beroligende effekt og den dufter rett og slett himmelsk. Jeg digger også den lille penselen som man påfører kremen med, det gir en helt annen opplevelse og perfekt mengde krem på huden.

Hvis huden din trenger en liten oppkvikker nå som vi går mot vår (hvem trenger ikke det?) så er dette masken å investere i akkurat nå. Jeg elsker den!

Du finner den på kicks.no eller hos din kicks forhandler :)

Som en varm sommerdag // Armani PriveOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A R M A N I   P R I V E  //  P I V O I N E   S U Z H O U

Parfymer har jeg mange av, kanskje fler enn de fleste. Noen bruker jeg bare i en kort periode andre kjøper jeg igjen og igjen. Jeg har to favoritt merker når jeg velger parfyme. Det er stortset der jeg alltid finner klassikere jeg føler passer til meg og som jeg ikke går lei. Det ene er det franske parfyme merket Diptique, det andre Armani Parfums. 

Fra Armani er jeg spesielt glad i Si og den litt tyngre Myrrhe Emperiale. Si er min hverdagsparfyme, Myrrhe Emperiale bruker jeg på kveldene der jeg skal noe spesielt. 

.. Og så fannt jeg denne, som slo benene vekk unner meg og som duftet helt himmelsk. Pivoine Suzhou dufter av blomster, bringebær, solrige dager - ja rett og slett av sommer. Akkurat denne er en limited edition siden flasken inneholder perlemor, noe som er utrolig fint på huden. Til vanlig er Pivoine Suzhou en del av Armani / Prive Les Eaux kolleksjonen. Inspirasjonen til duften kommer fra en legendarisk hage i den gamle kinesiske byen Suzhou. I denne hagen hersker peonen som symbol på lykke og kvinnelighet. 

Duften finner du på Gimle Parfymeri og Steen & Strøm. Uanset hvilken type parfyme du liker er jeg sikker på du finner noe som er perfekt til deg hos Armani. Ekstra godt liker jeg at flakongene er så unike, hos meg blir det brukt som dekorasjon både på badet men også i andre rom. 
 

//

My new favorite scent is from Armani Prive and it's called Pivoine Suzhou. If you've been reading this blog for a while you already know that Armani is one of my absolute favorite brands when it comes to perfumes and makeup. This scent is my third favorite and I have a feeling I'll be buying this for years to come. 

This specific bottle is a limited edition with a pearl effect, but the scent itself you can get all year around. I really can't recommend enough trying out Armani perfumes, they are so unique and absolutely beautifully packaged. 

 

A Perfect Hair Story

Sponset Innlegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*LIFE IS TOO SHORT TO HAVE BAD HAIR DAYS*

Jeg kjenner ikke en eneste jente som ikke er glad I velduftende og pleiende hårprodukter. Jeg husker da jeg kjøpte min første olje fra Moroccanoil, det er snart mange år siden. Jeg har selv hatt kjøpt produktene i en årrekke, helt siden frisøren anbefalte meg de til det blonde, porøse håret mitt. Derfor tenkte jeg at jeg nå ville tipse dere om en perfekt julegave, kanskje til deg selv (det er vel innafor?) eller til en du er glad i.

Oljen er min favoritt, den klarer jeg meg ikke uten i hverdagen. Jeg bruker den alltid etter styling i tuppene og i lengdene før jeg legger meg. Et tips er å bruke litt ekstra kvelden før du skal dusje og sove med flette. Da får håret masse næring og du kan gå lengre mellom å klippe tuppene hos frisøren. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå får du til og med kjøpt en fin gaveeske, som er perfekt hvis du fortsatt er på julegavejakt, i esken får du:

Hydrating Shampo - en mild, pleiende formel som gir håret optimal fuktighet, forbedrer hårets elastisitet, styrke og gir glans.

Hydrating Balsam - en mild, pleiende formel som etterlater håret mykt, skinnende og mer håndterlig.

Moroccanoil Treatment - grunnlaget til all hårpleie, som kan brukes for pleie, til styling og finish. Rik på argan olje og reparerende proteiner.

Gave pakken har jeg en lenke til her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min personlige favoritt er oljen som dufter himmelsk og som redder alle hår kriser. Denne kommer du langt med og den varer i evigheter. Oljen finner du her og den kommer både i original versjon og light versjon.  Jeg har testet begge to og jeg liker begge. Generelt vil jeg tro at har du veldig tynt og fint hår, er light versjonen best. 

Processed with MOLDIV

Hele serien finner du her så hvis du er på utkikk etter en serie som gir deg skinnende og sunt hår, så er Moroccanoil virkelig en av mine favoritter. Arganolje som er en av hovedingrediensene i serien er kjent for sine reparerende og pleiende egenskaper fylt med antioksidanter og vitaminer. No more bad hair days ;-)

Psst. Hvis du vil ha hårinspirasjon så finner du Moroccanoil på Facebook her. 


 

How to Look Like a Parisienne // Sonia Rykiel x Lancome

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with f1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with f1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with f1 preset

Franske Lancome og Sonia Rykiel har samarbeidet om denne magiske kolleksjonen som består av 12 forskjellige produkter. Jeg har som dere ser fått takk i 5 av de og jeg elsker de. Cushion Foundationen er den samme som jeg har blogget om tidligere bare i et kult design, et skikkelig samler objekt for deg som er over gjennomsittet intressert i sminke. Favoritten i hele kolleksjonen er helt klart den spreke rød/oransje neglelakken og den kremete blushen. Det er helt genialt med en blush som har slik konsistens frem for pudder da det gir et mye mer naturlig resultat. Ja, her kan du juske deg til samme rosa farge i kindene som du får etter 5 mil på ski.. Helt uten ski på beina. (Det er noe en danske som hater ski kan like)

Det er ikke noen hemmelighet at jeg synes franske jenter har noe spesielt over seg, de er alltid effortless vakre - kanskje det er derfor Lancome alltid forblir en av favorittene i sminkevesken. Samarbeidet med Sonia Rykiel er et av de kuleste samarbeidene så langt synes jeg. Virkelig verdt å sjekke ut!

 

 

Faking it

Processed with MOLDIV

Idag har jeg gjort noe som kanskje er litt teit, jeg har faket noe i ansiktet mitt. Jeg elsker fregnerne mine og kunne gjerne tenkt meg fler så idag tegnet jeg fregner i ansiktet med en brun vannfast eyeliner. Jeg synes det gir en litt søt og uskyldig look og jeg tror faktisk det er noe jeg kommer til å gjøre engang i blannt. Det føletes nesten som å ha fått ny sveis eller slikt fordi jeg så anderldes ut når jeg så meg i speilet. Rart hvor mye så lite kan gjøre. Faktisk er det mange her i usa som tattoverer fregner i ansiktet, det er fult mulig hos de som gjør permanent makeup på øyenbryn og lepper. Akkurat det kommer jeg aldri til å gjøre, men fregner for en dag er gøy.

 


 

Current Obsession // Armani Maestro Glow

Jeg har et par Armani foundations i samlingen min, men det er først nå nylig jeg har begynt å bruke Maestro Glow. Jeg er stor fan av Luminous silk som du kan lese min anbefaling av her. Nå har jeg derimot fått enda en favoritt og det er ikke lett å si hvilken jeg egentlig liker best. 

Maestro Glow

farge 5.5

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Sammenlignet med Luminous Silk er Maestro glow noe letter i konsistensen og dekker mindre. Jeg vil si at den har lett dekkevne så den er ikke for deg som liker best at huden er fulstendig dekket. For meg er det dog et pluss da jeg liker at fregnene mine synes. Konsistensen er silkemyk, lett og gir et naturlig resultat. Maestro Glow gir en feilfri finish og masse glød. PLUSS i boken. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Et annet pluss er at den har SPF 30 noe som er viktig for meg når jeg bruker sminke. Jeg har desverre tendens til å få melasma på kindene så jo mere SPF jo bedre. 

Jeg vil ikke nødvendigvis kalde Maestrow Glow en foundation, den minner mer om en farget olje / glow booster med litt dekke evne. Jeg tror denne blir min nye dags favoritt og Luminous Silk på kveldene når jeg vil ha på litt ekstra sminke. 

Enda en gang må jeg bare si at Armani er en vinner når det kommer til foundation - og så er innpakningen så fin å se på og! 5 ut av 5 stjerner herfra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

I've tested Armani Maestro Glow after being addicted to Armani Luminous silk for a couple of months. 

Maestro Glow gives your skin nourishment and glow. This formula is a bi-phase elixir that provides a lasting glow. Formulated with oils fused with pure pigments, it provides sheer coverage and SPF 30 sun protection.

This is a winner guys! 

 

En soleklar favoritt

"Wanna do homework by the pool?"

Venninnen min sa selvfølgelig ja med en gang! Lekser blir med gang litt hyggeligere når man kan skrive og bade i pausene. Her er solen virkelig sterk og jeg husker å smøre meg hver eneste dag. Jeg er ikke så fan av drugstore solkremer så med meg hjemmefra norge pakket jeg Cosmica solkremene mine. Faktor 50 til ansiktet og leppepomaden som dufter vanille og beskytter med faktor 30 er en soleklar favoritt!

Husk at selvom det blir kaldere hjemme i Norge nå trenger huden fortsatt beskyttelse, ansiktskremen er perfekt under foundation eller annen sminke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset

 

September Favourites

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Siden September har fløyet forbi og vi snart starter på Oktober tenkte jeg å dele et sniktitt på mine favoritter fra September så langt. 

En utdypende introduksjon til produktene kommer senere men jeg måtte bare dele et lite bilde først. Det er visst ikke til å legge skjul på at Armani og Lancome oftest blir en favoritt her i huset. Det er helt klart de to merkene jeg bruker mest og jeg finner hele tiden nye "must-haves" hos de. 

//

September flew by fast and we are approaching October with the speed of light. I though I would share a sneak peak picture of my favourite products in September. Its not a secret that Lancome and Armani always ends up as a favourite of mine. I dont know why but they keep creating products that becomes must-haves in my makeup bag. 

Armani Prima // product review

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker Armani sminke. Det oser kvalitet og er virkelig eksklusivt så da jeg fikk vite at Armani lanserer sin første hudpleie serie måtte jeg bare teste den! Jeg har skaffet meg 3 produkter ut av serien på 6 produkter og jeg har brukt de hver dag siden. Her kommer en lille introduksjon hvor jeg også tipser dere om mitt Favoritt produkt i hele serien!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

 

Armani Prima oil-in-gel enhancer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset
Nourishing Glow Enhancer Oil-In-Gel er produktet som gir huden en intensiv næring og en naturlig glød. Den er beriket med frøolje fra engkarse, en olje som er kjent for sin fuktgivende og mykgjørende egenskapene. Oil-In-Gel gir en intensiv komfort til den tørrest huden og bidrar til en naturlig og frisk følelse
 

Eye and lip perfector

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Eye & Lip Contour Perfector er et 2 i 1 produkt som er rettet mot både lepper og øyne. Produktet inneholder bokhvete ekstrakt og Haloxyl og bidrar til å redusere synligheten av mørke ringer under øynene.

Refreshing Make-up fix

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Mitt favorit produkt i serien er makeup fix! Den får virkelig sminken til å vare hele dagen og dufter fantastisk! 

Armani Prima Make-up Fix er produktet som gjør at din makeup holder lengre og bevarer sin fine glød. Den friskte misten kjennes lett på huden og skapen en fin slør over huden din og etterlater fløyelsaktig overflate.  

Hvis du bare vil investere i ett produkt anbefaler jeg makeup fix sprayen, den skal jeg fortsette med å kjøpe til sminkevesken når jeg går tom. Jeg merker tydelig forskjell på hvor lenge sminken holder og ser fin ut når jeg bruker den!

Serien får hvertfall 5 ut av 5 stjerner av meg. 

 

 

 

Project Healthy hair

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset


Den evige kampen for noen jenter - langt og vakkert hår. Jeg ville betalt mye for tykt hår men det kommer jeg aldri til å få, istedet bruker jeg extensions for volume og det kommer jeg nok ikke til å slutte med. Jeg har lenge har lyst til å prøve NIOXIN fordi det skal få håret til å bli tykkere ved å passe på hodebunden. Tanken er at man ved å behandle hodebunden kan minimere hårtap og gjøre hvert enkelt hårstrå sunnere. Jeg hadde første runde med NIOXIN idag og så langt er jeg fan. Jeg merker at akkurat denne pakken fra NIOXIN passer perfekt til håret mitt og jeg følte jeg fikk mere volume etter bare en hår vask - thumbs up! Et stort pluss er at både cleanser og balsam dufter peppermynte og føles kaldt i hodebunden. Jeg elsker den følelsen og det kjennes nesten ut som en liten hodebunnsmassasje. I tilleg til det er peppermynte min favoritt duft på sjampoo og balsam. Det er så digg når håret dufter av det etterpå.  Nå gleder jeg meg til å teste NIOXIN fremover. 

Jeg lurer på om noen av dere har testet det før? Del gjerne dine erfaringer i så fall <3

Tips til øyenskygge!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset
Noe av det jenter synes er vanskeligst med sminke er oftest å mestre øyenskyggen. Helt ærlig så er det ikke alltid så lett og ofte ender man opp med noe som ser ut som blåveis. Derfor ble jeg glad da en makeup artist fortalte meg at det begynner å bli trendy bare å bruke en eller to farger på hele øyelokket. På bildene over har jeg bare brukt fargen Thick fra Urban Decay.

Trikset er at legge fargen med en tørr kost på hele lokket for så å intensivere fargen ved å gjøre kosten våt og påføre samme farge igjen ytterst på lokket.

Jeg liker effekten men enda bedre liker jeg at det tar 1 minutt og man unngår alt for mange farger og en look som ikke likner på den man akkurat hadde set en tutorial på ;-)

Bare et lite fredags tips fra meg - anbefaler dere å prøve det! 

 

Late mornings with Armani

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Armani er ett av mine favoritt sminke merker, spesielt på foundation, leppestifter og sminkekoster. Innpakningen er jo ikke akkurat feil heller, det ser så fint ut på sminkehyllen. jeg kjøpte denne foundation for lenge siden på kicks, men det er først nå som jeg har blitt litt brunere at fargen passer. Luminous silk er en favoritt blant makeupartister når de skal sminke folk til photoshoots eller bryllup og jeg skjønner hvorfor. Man får så fin hud og foundationen blir ikke "blank" sånn som den kan bli når man ta bilder med flash fx. 

Jeg liker å blande Luminous silk med fluid sheer. Dette er min andre flaske og den siste hadde jeg et helt år - så du får mye for pengene. Hvis du vil ha en foundation som virkelig tar seg bra ut på bilder og i virkeligheten anbefaler jeg denne. Jeg bruker den på dager der jeg skal noe spesielt og vil ha litt ekstra coverage. Det er difinitivt også den av alle mine foundation som tar seg best ut på bilder. Nå tar jeg pga bloggen over gjennomsnittet mye bilder av meg selv (det føles fortsatt rart) og derfor kan jeg med hånden på hjertet si at den dagen jeg gifter meg, så er det denne jeg har på meg blannet med fluid sheer. 

Jeg har fargen 6 i luminous silk og 3 i fluid sheer :)

Har du testet foundation fra Armani?

 

That Sunday Feeling

 

Det er sjeldent at ett beauty produkt får sit helt eget innlegg, men denne lille øyenbryns børsten er hands down det beste jeg noengang har prøvd så da fortjener det et eget innlegg. 

Jeg har prøvd mye forskjellig for å få mine sparsomme og evig problematiske øyenbryn til å bli en verdig cara delvigne kopi. Dette er nok det nærmeste jeg kommer og jeg er mer enn fornøyd. 

Jeg vet ikke om det er børsten eller konsistensen på den fargede gel'en som er så bra, men en ting er sikkert. Denne skal jeg bruke helt til det ikke går ann å kjøpe den lengre (la oss håpe det aldri skjer)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset
 

Denne kommer fra Lancôme og heter Sourcils Styler, jeg har den i fargen 03!

Virkelig verdt hver en eneste krone, brynene er perfekte hele dagen og den gir både farge, struktur og plumper opp brynene.  

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Håber dere har en fin kveld, jeg skal nyte den siste dagen hjemme hos foreldrene mine før turen går tilbake til Oslo. 

 

En sommer favoritt

Det er noen ting i sminkevesken jeg ikke kan leve uten, den jeg skal dele med dere nå er en av de. Jeg har har før hatt den i fargen 02 men siden jeg litt brunere nå kjøpte jeg den i 04 Beige Miel i lufthavnen. 

Lancôme Miracle Cushion 

Den er så lett i formlen og dekker bare litt, den er perfekt på sommeren fordi den rett og slett jevner ut huden men man merker ikke at man har sminke på. Den gjør huden min så mye finere, gir masse glød og dekker de små "feilene" i huden jeg helst vil skjule. Jeg liker å blande den med et serum for å få ekstra dewy hud. Et stort pluss er at den har SPF 23. Denne er min go to foundation på sommeren og den er ulik noen andre jeg har prøvd. Det har blitt laget mange "kopier" av denne som jeg også har testet, men den originale er helt ærlig best og verdt den ekstra 100 lappen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her ser dere med og uten. Jeg har påført Lancôme Miracle cushion på den ene halvdelen av ansiktet. Det første bildet viser siden uten og huden min helt usminket. Den andre siden viser med Lancôme Miracle Cushion. Stor forskjell eller? Jeg synes det var best å illustrere det slikt for da håper jeg dere ser hvor bra dette produktet virkelig er. Perfekt hud på 1-2-3!

Du får stortset kjøpt den overalt hvor de selger Lancome fx. hos Kicks. 

 

Litt luksus i hverdagen

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne uken tok jeg en ansiktsbehandling på Akademiklinikken på smestad. Jeg testet for første gang en Hydrafacial, hadde jeg vært rik tror jeg at jeg hadde gått å tatt denne behandlingen en gang i måneden, for huden dere - den ble virkelig fin, og den er det fortsatt!

Hydrafacial er en spesialtilpasset behandling slik at alle hudtyper kan oppnå sin optimale tilstand. Den reduserer fine linjer, rynker, tilstoppede og store porer samt pigmentering. Jeg ser definitivt mest forskjell på gløden og porene mine etter behandling. Jeg hadde aldri synlige porer før jeg ble 25, men etter 25 ser jeg de spesielt på kinnene. Jeg vet det mest er meg som legger merke til det, men det plager meg likevel. Jeg er kanskje over gjennomsnittet opptatt av å ta vare på huden min, men det er viktig for meg at den er fin for at jeg føler meg vel. Når huden er fin trenger jeg mindre sminke. Jeg trives godt sminkefri så lenge huden har glød og ser fresh ut. Etter behandlingen på Akademiklinikken gikk jeg ut døren med fornyet selvtillit og jeg har faktisk ikke sminket huden min siden. 

Det føltes litt rart å ligge der mens den flinke hudpleieren bruke en vakum maskine på ansiktet for virkelig å rense huden, men det funket som det og jeg har baby mykt ansikt nå. Jeg tror dette er en av de beste ansiktsbehandlingene jeg har tatt inntil videre og jeg skal fortsette å ta den engang i blant når jeg har råd til litt ekstra luksus. 

Jeg har lenge brukt kremene til ZO fra Zein Obagi og skal nå begynne på litt nye produkter i serien som dere ser over. Jeg har lenge tenkt at jeg ville skrive om hele prosessen med ZO produktene mine så det skal jeg få til. Over ser dere alle produktene. Jeg skal lage et oppfølgende innlegg når jeg har brukt de noen uker. Jeg har tatt før og etterbilder i flere måneder mens jeg har brukt ZO så jeg gleder meg til å vise dere hva som skjer med huden, når man bruker gode, tilpassede produkter. 

Har noen av dere brukt ZO produkter før?
 

Nå skal jeg ut i solen, et siste lite tip er - HUSK SOLFAKTOR, så slipper du å kjempe med pigmentflekker sånn som jeg gjør nå, fordi jeg var ung og dum som 20 årig og aldri smurte meg med noen former for solkrem da jeg bodde i USA (noen år i California uten solkrem er virkelig IKKE bra for huden din)

KLEM

 

Sommerens fineste hodepyntOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Jeg har hatt denne fine kransen siden Onsdag og den er fortsatt like fin. Jeg oppbevarer den i kjøleskapet og så holder den seg helt fint. Jeg synes den er så fin og jeg har ikke lyst til å ta den av. Selvom det kanskje ser litt rart ut at jeg går rundt og samler Ikea i leiligheten med blomster krans i håret. I sommer tror jeg at jeg skal kjøpe en sånn engang i blannt når jeg skal noe ekstra stas, så kan jeg gå rundt og leke prinsesse resten av uken med den i håret hjemme. 

Tror dere man får tak i noen som ser ekte ut men som ikke er det? Uanset, blomsterkransen er fra Floriss på Oslo city og jeg tror faktisk jeg skal gå innom der og høre om det er noe man kan bestille engang i blannt hvis man skal et eller annet. 

Klem og god Lørdag <3

Da blir det ferie!


Inneholder pressegaver
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ååå jeg snakket akkurat med lillesøster og nå har vi besluttet oss for å bestille reise. Det blir Cala d'or og jeg har allerede begynt å pakke! (Gira eller?)

På mandag flyr jeg til Danmark for å være en natt hos lillesøster og svigerbror og så flyr vi tidlig tirsdag morning i 8 dager. Det passer jo perfekt at jeg igår fikk meg et par helt nye Birkenstocks - det må være den ultimative sommer sandal. Jeg elsker Birkenstock og synes spesielt det er mange fine designs i den nye kolleksjonen. Jeg ønsker meg et par nude og army grønne med nagler. 

Når jeg pakker til ferie er GOD solkrem et must! Jeg kjøper ikke noe nede på ferien i en eller annen kiosk for da vet du ikke om solkremen er gammel og om den da har mistet virkningen sin. Med meg blir mine favoritter. Jeg bruker å starte ferien ut med faktor 50 så da kommer Obagi godt med. Sun sprayen er enkel å ha med å gjøre, tåler vann og dufter himmelsk. Smart tone solkremen til ansiktet bruker jeg året rundt under sminke. Den jevner ut hudtonen samtidig med at den beskytter huden. Det er veldig viktig for meg ikke å få pigmentflekker eller skade huden unødvendig mye. Sist men aller viktigst vil jeg undgå hudkreft noe som er veldig utbredt i vår generasjon så da kan man ikke være for forsiktig. 

Biotherm sine produkter blir også med meg. Biotherm er fantastisk på alle kremer og lotions og solkremen er ikke et unntak. Denne er god fordi man også kan smøre den på våt hud noe som er perfekt på stranda eller poolen. Aqua Geleen er en fuktighetsgivende serum med gradvis selvbruningseffekt. Denne skal jeg bruke hyppig frem til avreise så jeg har litt glød allerede før jeg drar. 

Sist men ikke mindst får vi ikke glemme en god Aftersun og en solkrem med lavere faktor til de siste dagene. Her tar jeg med meg Beaute Pacifique. After sun kremen har en kjølende effekt og lukter litt lakrisrot som har heelende effekter på huden. Jeg har allerede sagt til søsteren min at hun ikke trenger tenke på solkrem osv - i got us covered.. Hva har man søstrer til ellers. 

åååå, som jeg GLEDER meg. Dette blir så bra. Sist jeg var på sydenferie var for 4 år siden så nå er det virkelig på tide. 
 

A shot of energy

Produktene er en pressegave

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er sommeren her for fullt og huden trenger generelt set litt mindre pleie enn på vinteren. Huden min blir tør og gusten på vinteren men på sommeren får den mere glød og trenger ikke like mye produkter. Det den derimot trenger er fukt og produkter som får frem gløden enda mer. Lancôme har lansert denne freshe serien som jeg digger. Den er skreddersydd til deg i 20 årene og oppetter. Serien består av bare 3 produkter og er perfekt for deg som ikke vil bruke timer på badet hver dag.  

Min absolutte favoritt i serien er Energie de Vie Liquid care. Henrik Steen som er makeupartist for Lancome i skandinavia lærte meg å blande den med foundationen min for en super fin glød. Og det funker! Etter jeg lærte det gjør jeg det hver dag og foundationen blir så fin. På sommeren liker jeg å bruke litt lettere sminke, huden må få puste og å mixe denne med min faste foundation gir akkurat den looken jeg vil ha. 

Energie de Vie Pearly lotion liker jeg å påføre etter jeg har renset huden min. Den fungerer som en fuktmagnet under fuktighetskrem eller sminke og sørger for at huden din får nok fukt gjennom hele dagen. Den dufter også skikkelig deilig. 

Sist men ikke mindst har vi Energie de Vie Sleeping Mask. Dette er en nattmaske som booster huden. Når formlen smøres på huden kjøled den ned til -1,8 grader og gir huden en skikkelig oppfriskende og glatt følelse. 

Produktene er en perfekt kombinasjon av ingrediensene citronmelisse, gojibær og gentianrod. En skikkelig power serie for huden din. Jeg føler hvertfall at disse tre produktene gir huden min en skikkelig boost! Jeg anbefaler virkelig denne serien på det varmeste. Du blakker deg ikke ut og den er perfekt for oss i 20 årene. 

PERFECT HAIR WITH GHD // GIVEAWAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Før jeg skriver dette innlegget så må vi bli enige om en ting først. GHD er best når det gjelder rettetang og krølltang. Ingen over ingen ved siden av. Bare BEST!

Denne rettetangen på bildet er en limitid edition som hetter GHD Serene Pearl Platinum styler. Platinum serien er ghd's rolls royce og den skuffer ikke. Jeg har bare en gammel rettetang fra ghd kjøpt for 5 år siden og her kjenner jeg virkelig forskjell. Denne er gull. Du kan anvende den på hvilket som helst hår da den er ultra skånsom. Platinum anvender nemlig "safer for hair heat" som gir perfekt glatt hår med et enkelt strøk. Med andre ord: Dette er en rettetang som ikke skader håret ditt. 

Denne rettetangen er en perfekt reisefølge og nå har du sjansen til å vinne rettetangen på bildet!!!! 

HOLIDAY HAIR JUST GOT FABULOUS

Med denne rettetangen er det en lek å enten rette håret ut, skape hollywood krøller eller beach waves. Hvis DU ønsker å vinne denne så skriv en kommentar i kommentarfeltet - husk å legge igjen emailen din når du kommentere slik at jeg kan komme i kontakt med deg. Sist men ikke minst skriv gjerne om du ønsker en tutorial i enten beach waves eller hollywoodkrøller. Når jeg annonsere vinneren, så lager jeg også en video tutorial. Da er du klar til sommeren med det fineste håret i by'n. 

 

LYKKE TIL

My Favourite Scents

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parfyme er for meg noe veldig unikt, personlig og mine favoritt parfymer er nøye utvalgt opp gjennom årene. Jeg synes det er magisk hvordan en duft kan dra deg tilbake til et spesifikt minne. Som når jeg går forbi en dame på gaten som bruker samme som mamma og jeg med en gang blir dratt tilbake til å være 10 år og snik lånte mammas parfyme på badet. Eller parfymen jeg brukte i mine år i London som drar meg tilbake til følelsene og stemningen jeg hadde der. Nå deler jeg mine parfymer med dere, kanskje du blir inspirert til å teste en av de? Noen har fulgt meg i flere år, andre er nye tilskudd som jeg elsker. Jeg digger å ha litt å velge imellom for parfyme er litt som med klær - jeg bruker den som passer akkurat mitt humør og setting fra dag til dag. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Armani er en soleklar favoritt både i parfyme men også i sminke. Her ser dere mine 3 favoritter men jeg har faktisk enda en på ønskelisten.

1. Sun di Gioia - en varm sommerduft som minner om solskinn og lange sommerdager. Ingredienserne er Bergamot, ylang ylang, iris, vanilje og benzion. De to siste ingredienserne går igjen i stort set alle mine parfymer. Denne opplever jeg som luksuriøs, behagelig og sommerlig. 

2. Armani Prive Myrrhe Imperiale - Min mest eksklusive parfyme. Denne er ganske dyr og jeg fikk den i bursdags gave av alle venninne mine. Det er ikke ofte jeg ville brukt 2000 på en parfyme men denne er så unik, så god at jeg bare måtte ha den. Den er veldig kraftig så jeg bruker bare et enkelt sprøyt. Jeg tror derfor denne kommer til å vare meg i flere år. Myrrhe er en av hode ingrediensene og en av de mest sjeldne ingredienser i en parfyme. Dette er ekstrakt fra sjeldne trær i Laos og Øst Afrika. Denne er musky, varm med smoky noter. Benzoin og mild vanilje går også igjen i denne. 

3. Si - Dette er min power parfyme, jeg har den gjerne på om jeg skal i et møte eller slikt. Vanligvis er jeg ikke fan av parfymer som dufter for mye av roser men denne er digg. Denne er et mix av chypre og rose. Den er veldig lett og frisk. En fin sommer parfyme. 
 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Når man tenker på custommade er det ikke akkurat parfymer som kommer først opp. Men her har de ramt helt plett. Jeg elsker elsker denne og har allerede brukt den nesten hver dag etter jeg fikk takk i den. Denne kommer i 30ml flakonger men jeg skulle ønske det gikk an å få takk i 100ml for jeg elsker den. Den er litt atypisk meg fordi jeg ofte går for litt parfymer med musk og vanilje. Denne dufter sitrus, bergamot, lime og mandarin og kommer kanskje til å bli min mest brukte duft i sommer. Konseptet bak Custommade parfymene er at du kan kjøpe flere i serien og mikse til din helt egen signatur duft.  


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mine London Parfymer. 

Jeg forelsket mig i Diptyque da jeg bodde i london. Ikke så langt fra skolen lå det en liten Diptyque butikk som jeg besøkte litt for ofte. Diptyque's duft lys er også en favoritt og noe jeg kjøper når jeg skal bortskjemme meg selv. Favoritt lyset er Vetyvere og jeg er fortsatt på jakt etter en parfyme som dufter akkurat som det lyset. 

1. 34 boulevard saint germain EDT - er nesten helt tom som dere ser. Jeg har hatt den i 2 år og jeg kommer snart til å kjøpe meg en ny. Denne dufter London for meg, for det var denne jeg brukte i de årene jeg bodde der. Det er en uni sex parfyme og den er HELT unik. Den dufter blackcurrent, green leaves, pink peppercorn, citrus og krydder med litt rose toner og iris. Den har også litt woody noter som gjør den skikkelig spesiell.  I LOVE!

2. Eau Duelle - Åå, Eau Duelle. Min andre London parfyme. Denne dufter bourbon vanilje uten å være søt. Den er spicy og så vakker. Denne kommer både i EDT og EDP men jeg liker best den rene parfyme varianten. Alle ingrediensene kommer bedre fram da. 

 

Armani parfymene får du kjøpt på Steen og Strøm eller Gimle. Diptyque får du tak i hos Heaven Scent på Egertoget. Sistnevnte er kanskje min favoritt parfyme butikk i Oslo. Her er du sikret å finne en helt unik duft med god hjelp fra ansatte.

 

 

 

La oss snakke litt om soling!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

90% av hudens aldring forårsakes av soling. Ja, det er fint å være brun men det er ikke verdt å skade huden din for. I tillegg til det er det en myte at man ikke blir brun når man bruker solkrem, for det gjør man. Det tar bare litt lengre tid. 

Men, en ting er aldring - en annen ting er hudkreft. Omtrent 1700 nordmenn får hvert år påvist føflekk kreft, Norge er faktisk et av de landene som ligger på toppen over flest tilfelle av hudkreft. Vi skal passe på huden vår! Hvis du tror at det bare treffer eldre mennesker så tar du feil. Jeg har faktisk flere venninner i vennekretsen som har måtte fjerne føflekker fordi de var farlige - trolig pga for mye soling i barne og ungdoms årene. 

Derfor er dette innlegget et lite shoutout til deg som ikke er flink til å bruke solkrem - du vil angre senere! Hvis statestikken på føflekk kreft ikke taler for seg selv så kan du jo tenke på om du har lyst til å bli en rynkete rosin når du blir eldre, bare for å være litt brun i 20'årene. Nei dere, kjøp hellere en god selvbruner hvis du vil være brun.

Denne lille dingsen for sunforgettable er det mest geniale jeg har invistert i og du kommer ikke til å se meg uten den i sommer. Det er mineral pudder med SPF 50 som du bare børster lett over ansiktet. Den går fint over sminke og man ser den ikke i det hele tatt. Ja den er til og med water resistant.  Er du på stranden uten sminke børster du bare fort over ansiktet og så ser huden både fin og glødene ut og ER beskyttet. Lipglossen har også SPF 35 - for vi må ikke glemme leppene. Jeg har ikke vært så flink til å huske å smøre leppene og det har resultert i en ufrivillig "lipliner" rundt leppekanten som er en solskade. 

Du får kjøpt sunforgettable hos de fleste hudpleiere, den er rimelig i pris og varer i evigheter. Den er også genial om du har unger for du slipper klissete solkrem i ansiktet som de kanskje får i øjnene. 

Produktet er virkelig helt genialt og jeg skjønner godt hvorfor det er en hollywood favoritt!

Du kan lese mere om sunforgettable her

I am not a morning person!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er vi klar til en liten mandags leksjon? Touche Eclat fra YSL er hands down mitt favoritt produkt. Jeg tror jeg har kjøpt over 50 stk siden jeg ble avhengig for mange år siden. Hvert 10 sekund blir det solgt en Touche Eclat verden rundt - det er helt sinnsykt å tenke på, men jeg skjønner hvorfor!

Det er derimot mange som ikke bruker Touche Eclat riktig så nå skal vi slå et lite slag for dette magiske produktet en gang for alle!

Det er ikke en concealer, Touche Eclat er en highlighter med lysreflekterende partikler!

 

Dette betyr at det funker dårlig å ligge den under øjnene for å bli kvitt mørke rander eller partier. Da fremhever du de istedet. Det er derimot helt supert å legge en concealer først for da å påføre Touche Eclat, da ser du med en gang mere våken ut og lyset vil reflekteres rundt øjnene.

Slik påfører jeg YSL Touche Eclat:

Etter å ha tatt på foundation og concealer påfører jeg Touche Eclat der lyset naturlig treffer ansiktet.

1. På kinnbeina for å fremheve konturene i ansiktet

2. I panden og på haka 

3. langs leppekanten for en illusjon av større lepper

4. i øyenkroken og under øyenbryna for å fremheve og lysne rundt øjnene

Bruk enten fingrene eller en liten kost for å blende godt. Pas på at du ikke bare gnir produktet rundt med fingrene men ta hellere å klapp lett på huden. Touche Eclat kommer i 6 forskjellige nyanser, jeg bruker no. 2 som hetter luminous ivory. 

Nå som heavy contouring begynner å være ut og vi ser at naturlig sminke er mer og mer i vinden er dette produktet et musthave. Her får du en naturlig look som fremhever alt det beste ved ansiktet ditt. 

 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

Tadaaa - si gjerne til hvis dere ønsker en video på dette! - neste gang du skal kjøpe sminkeprodukter anbefaler jeg at Touche Eclat fra YSL står øverst på listen. Dette vil du ikke angre. Denne med teksten på er en Limited edition, den passer perfekt til meg fordi jeg virkelig hater morgninger. Løp innom kicks hvis du vil ha tak i en. 

Har du prøvd YSL Touche Eclat? Hva synes du om produktet?

Hilsen en som har vært avhengig i 7 år.

 

Estelle & Thild // AnbefalingOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

SONY DSC

En typisk morgen rutine inneholder rundt 200 kjemikalier.

200! Det er helt vildt. Derfor er jeg glad for at vi fortsatt ser mere og mere utvikling innen for organisk hudpleie. At noe er organisk trenger det hverken bli dårligere eller mindre eksklusivt av. Tvert i mot. Bare se på bildene over! Estelle & Thild har skjønt det, produktene er lekre, eksklusive og inneholder bare rene ingredienser fri for ting som kan være farlige for huden.

Nå som folk blir mer og mer opptatt av å spise rent og økologisk burde vi også fokusere på hudpleie produkter og sminke. Jeg tror vi kommer til å se mye mer til Estelle & Thild og andre rene brands i fremtiden. Det er naturlig i takt med at vi blir opptatte av hva vi putter i og uten på kroppen. 

Jeg elsker alle produktene men lippglossen i beige er en ny favoritt, det er en nydelig farge som både gir pleie og holder lenge. 

Du kan lese mere her

Super trikset som gir deg MEGA lange vipper!

Idag vi jeg dele mit absolutte favorit triks med dere - dette er nemlig hemmeligheten bak vipper som er så lange at noen tror det er vippe extensions. Dette er et perfekte produkt om du er lei å styre med løsvipper når du vil ha litt ekstra volume på vipperne!

Si hei til Happy Lashes 3D Fiber Mascara

På bildene under ser dere et øye med vanlig mascara og et øye hvor jeg har brukt Happy lashes - forskjellen er enorm!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset

Happy lashes består av en svart gele og en børste med masse svarte fiber hår. Fremgangsmåten er enkel - et lag med gele og etterfølgende et lag med fiber. Du kan gjentage stegene flere ganger utifra hvor dramatisk resultat du vil ha. På bildene har jeg bare brukt et lag med fiber og gel.

Happy Lashes er iøvrigt et norsk merke så det er ganske lett å få tak i, bare søk på google og så kommer det op forskjellige steder du kan kjøpe den. Det var sånn jeg fikk tak i min. 

Et musthave hvis du spør meg!

Nye favoritterOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a2 preset

Når det kommer til leppestifter er Giorgio Armani min favoritt, disse to er nye i samlingen og jeg klarer ikke helt å beslutte meg hvilken farge jeg liker best. Disse to er fra Rouge d'Armani kolleksjonen i fargene 203 (lyseste) og 604 (mørkeste)

Hvis du er på utkikk etter noen fine leppestifter som oser kvalitet og som varer lenge, så må du sjekke ut disse!

Hvilken farge likte du best?

17 mai sminke look // Preview

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Akkurat nå holder jeg på å redigere en sminke video til dere - DET har mange av dere etterspurt på den gamle bloggen min så jeg tenkte å begynne med ukentlige vlogs her. Dette ble en enkel 17 mai look med en del av mine favoritt produkter. Her er det en god mix av ulike merker i forskjellige prisgrupper. Da er det bare å glede seg til å høre den rare dansk/norske dialekten min.. 

Klem, 

Emilie 
 

5 tips for å legge perfekt øyenskyggeDe fleste jenter synes det er litt vanskelig å legge fin øyenskygge. Selv fikk jeg først virkelig feelingen for det for rundt et år siden. Før det endte jeg alltid op med noe som så ut som en blåveis! Her er mine beste tips for å mestre øyenskyggen, når du først har fått sansen for det er det så gøy å eksperimentere med ulike farger. Her har jeg brukt rosa og jord toner fra YSL. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

1. start med å påføre en god øyenskygge primer. Mange undervurderer dette steget. Primeren jevner ut fine linier og rynker, den får også øyenskyggen til å sitte i timesvis! Min favoritt er Eyeshadow Primer Potion fra Urban Decay. Den sitter så godt at jeg må fjerne øyensminken med vannfast sminkefjerner for å få det bort!

2. Finn ut hva som passer til din øyeform. Dette steget er viktig! Vi har alle ulik øyeform og hvordan du ligger øyenskyggen  har mye å si. Jeg liker å google rundt og finne tips til å påføre øyenskygge til akkurat min øyeform. 

3. Gjør sminkekosten litt fuktig innen du påfører. Dette steget anbefaler jeg til alle mine venninner. Det gjør det så mye enklere å få en fin og dewy look. Sminke kosten min er alltid litt fuktig innen jeg påfører øyenskygge rett og slett fordi øyenskyggen blir lettere å jobbe med. 

4. Bruk gode koster! ikke bruk de som ligger i esken, invister i noen gode koster som du kan ha lenge. En god blending kost er et must!

5. Ikke vær redd for å blende. Når du er ferdig med looken tar du blending kosten og blender godt på hele øyelokket. Så slipper du kanter og den typiske blåveis looks. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Til denne looken har jeg brukt:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

YSL Couture Palette Savage Escape.

Jeg har ikke brukt blå fargene men har i stedet påført rosa-tonen over hele lokket og spesielt i øyenkroken. Etterpå har jeg påført den lyseste brun tonen på hele øyelokket og gått over med den mørkeste tonen ytterst og i globalen. Jeg har også påført den mørkeste brun tonen unner øyet i vippekanten for å ramme inn øyet. 

YSL Vinyl Black Mascara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Hvis du har noen gode tips å dele med meg så setter jeg pris på at du legger igjen en kommentar i kommentarfeltet.

Klem,

Emilie 

Urban Decay Sneak Peak

Presseprøver

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Urban Decay er et av mine favoritt merker når det kommer til sminke. Jeg har det med Urban Decay som noen har det med MAC. Det er utrolig gode produkter, pigmenterte, holder lenge på huden og til en veldig rimelig pris. Hadde jeg vært makeup artist tror jeg Urban Decay hadde vært en drøm å skape fargerike looks med. Den nye XXX Vice reloaded palett som vist på bildet, kommer i forbindelse med 20 års jubileet til Urban Decay og her var det mange fine farger. Jeg lurer litt på om jeg skal forsøke meg på en look som er litt mer fargerik enn de vanlige bronze toner som jeg alltid bruker.

Highlighterne gleder jeg meg til å bruke nå som strobing er skikkelig in. Det er en trend som er noe mer naturlig enn contouring og det liker jeg!

Gleder meg til å bruke produktene fremover og til å vise dere fine sminke looks. Sjekk ut Urban Decay om du er på jakt etter nye produkter som holder lenge og som ikke svir lommeboken alt for mye.

Du får kjøpt Urban Decay hos Kicks

CLARISONIC SMART PROFILE // MY FAVOURITE BEAUTY GEM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

Denne maskinen har forandret livet mitt. Det høres veldig dramatisk når du sier det høyt, men den er grunnen til at jeg endelig har fått den huden jeg alltid har drømt om. Ingen kviser, mindre porer og silke myk hud. Clarisonic er ett produkt jeg alltid anbefaler vennene mine når de spør om tips til hudpleie. Jeg har allerede kjøpt en til min mor, søster og min beste venninne og de elsker den like mye som meg. Det føles som å få en ansiktsmassasje hver dag og du blir virkelig avhengig. Clarisonic renser huden din 11 ganger bedre enn hvis du bare renser med vanlig sminkefjerner. Når du renser huden ordentlig får du også mer utbytte av de hudpleieproduktene du bruker siden de trekker bedre ind.Jeg bruker Clarisonic Smart profile, dette en ny versjon av Clarisonic maskinen som er enda mer avansert enn tidligere. Den har en chip som justerer behandlingen etter huden din, og den varsler deg når du må bytte børste. Den kommer med en ansikts og kropps børste, du kan til og med kjøpe en børste til føttene dine. Jeg drar ikke noe sted uten min Clarisonic lengre, jeg har den med i vesken når jeg er på reise, jeg klarer rett og slett ikke å sove uten å ha renset huden med denne først, det er det første jeg gjør om morgenen og det siste jeg gjør før jeg sovner. Clarisonic Smart Profile har forskjellige hastigheter som gjør at du virkelig kan justere dybden og hastigheten på rensen etter det du føler huden din trenger. Jeg liker å bruke Turbo hastigheten når jeg vil eksfoliere huden skikkelig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

Clarisonic Smart Profile passer til alle hudtyper og alder. Ansikts børsten kan kjøpes i forskjellige typer som passer til din eksakte hudtype. Jeg har bare en advarsel og det er at du kommer til å bli totalt avhengig av denne, huden føles så myk etter hver eneste bruk og du kommer ikke til å ha lyst til å dra noe sted uten denne igjen.

 

Jeg tester ZO by Dr. Obagi // Del 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

Hei dere, det har vært litt stille fra meg de siste par dagene og det er rett og slett fordi det skjedde masse rett før påsken. Igår brukte jeg hele dagen på å reise til Danmark og nå er jeg endelig fremme. Før det hadde jeg en fantastisk jente kveld som Ida og Kristina hadde arrangert, den ble så vellykket og jeg tror aldri jeg har hatt så mange latterkramper på rekke og rad.

Nå over til noe helt annet, jeg har nemlig begynt på et helt nytt hudpleie regime! Jeg har hatt lyst til å prøve ZO by Dr. Obagi i mange år og nå har jeg endelig startet. For å få laget et program tilpasset nettop min hudtype la jeg ut med en behandling på Hudhelse hos en helt fantastisk behandler. Da jeg kom dit følte jeg virkelig at huden min trengte en liten kickstart og deeet fik den!

Jeg tenkte å ta bilde uke for uke for å vise dere forskjellen på huden før og etter så jeg begynner med noen closeup bilder av huden min før behandling. Jeg har ganske grei hud med normal fukt balanse og jeg sliter svært lite med urenheter. Derimot har jeg mange pigment skader fordi jeg ikke var flink med solkrem da jeg bodde i USA. De kan for såvidt se ut som fregner men det er altså pigmentflekker. De blir kraftigere på sommeren spesielt på kinder og over leppene. Jeg ønsket også å få mindre synlige porer så det er det programmet er skreddersydd til. Nå skal jeg bli kvitt med pigmentflekker og få jevnere hud!

Jeg har bare gått på programmet i en uke men har i løpet av uken fått masse kommentarer fra mennesker som sier at huden min gløder! YAY! Da jeg kom hjem til mamma i går spurte hun hva jeg hadde gjort med huden for den så skikkelig fin ut. Det er bekreftelse nok for meg om at dette VIRKELIG funker og jeg gleder meg til fortsettelsen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset

Jeg går på i alt 6 produkter, 5 av de bruker jeg hver dag og 1 av de bruker jeg 2 ganger i uken. Jeg vil skrive om hvert enkelt produkt i et oppfølgende inlegg til dette, for her må jeg virkelig gå i dybden.

En av misforståelserne rundt ZO by Dr. Obagi er at du kommer til å flasse og få "tynnere" hud. Går du til en behandler vil de sammensette et program for deg og de setter deg ikke på det sterkeste programmet der du virkelig flasser og peeler med mindre du har ekstremt uren hud eller kraftig pigmentering i hele ansiktet. Mitt program består av 2 produkter fra medical linien som altså er litt sterkere enn skinhealth linien. Jeg flasser ikke i det hele tatt og huden er som før ? bare mye finere. Jeg skal skrive mere om dette også slik at vi kan få motbevist denne myten en gang for alle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 4 preset
 

Nilens Jord Beauty Favs

Presseprøver

Nilens jord har lansert noen helt nye produkter som jeg bare elsker! Jeg tenkte derfor at jeg ville tipse dere om disse for de er virkelig fine. Jeg har fått fingrene i 6 Chubby lips tinted lip balms og en blush og bronzer som hetter Creamy Touch.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes den svarte emballasjen og fargene er helt nydelige. Jeg klarer ikke helt å beslutte meg hvilken av fargene på leppepomaden jeg liker best så jeg har kommet til konklusjonen at jeg elsker alle like mye. På bildene bruker Dark Berry og jeg har også både blush og bronzer på. Jeg er stor fan av både blush og bronzer på sticks og synes ofte det er finere enn de i pudderform. Det er jo en smakssak men jeg digger disse!


Både leppepomaden og bronzer & blush er veldig rimelige i pris. Jeg synes faktisk produktene er mye mer verdt enn det du betaler. Jeg gleder meg veldig til å bruke alle fargene til sommeren når jeg har blitt litt brun i tillegg.

Soft & Full Lips

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Vinteren har tatt fullstendig knekken på leppene mine, ikke engang Caramex har kunne redde de. Det finnes virkelig ikke noe så ubehagelig som sprukne lepper som svier. Jakten har derfor vært å finne en leppepomade som ville redde leppene mine- og jeg fant den! Jeg kom over Shiseido Full Correction Lip treatment etter å ha lest utallige tester og reviews på nett. Søket etter den perfekte leppe balsamen er jeg tydeligvis ikke alene om. Heldigvis. 

Etter første påføring var leppene mye bedre og nå er de helt tilbake til normalen igjen. Denne var faktisk så bra at alle mine fine jente kollegaer lånte den hele tiden da vi var på jobb-reise, så jeg tror snart jeg må gå til innkjøp av enda en.

Jeg anbefaler dig å skrubbe leppene med en skrub en gang i uken etterfulgt av Shiseido lip treatment. Ikke nok med at den gjora leppene mine normale igjen, den gjør de også større. Denne leppepomaden er nemlig laget til å plumpe opp leppe konturen og gi de en fyldigere look. Jeg fikk bekreftet at den faktisk funket da en venninne spurte om jeg hadde gjort noe med leppene! Så ønsker du å få myke lepper, eller kanskje bare bli en mini Kylie Jenner, ja da er det denne du skal ha takk i.

LANCÔME SATURDAY // LOOK OF THE DAY

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Jeg har alltid elsket flytende foundation men denne lørdagen er jeg så glad for at jeg prøvde noe annet, nå er jeg nemlig helt vill med mitt nye tilskudd til foundation samlingen og denne har kommet for å bli. Denne lørdagen vil jeg vise dere 3 produkter, det er de eneste produkterne jeg har brukt i denne looken bortset fra mascara og de gir så fin glød. Jeg har alltid tenkt at kompakt foundation ville fjerne den gløden jeg føler man får av flytende foundation, men der tok jeg feil.

Første steg for en hud som ser feilfri og glødende ut er Lancôme?s Visionnaire 1 minute blur. Jeg liker å påføre den der jeg har synlige porer for å minimere de, du kan også velge å påføre den i hele ansiktet. Dette produktet er veldig poreforminskende og gir en glattere hud samtidig med at den får huden til å gløde. Noen Primer?s synes jeg ofte gør huden min matt, det er ikke tilfellet med denne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etterpå går jeg over hele ansiktet med Lancôme Teint Idole Ultra Compact. Jeg husker ikke når jeg sist forelsket meg i en kompakt foundation men denne kommer til å bli fast inventar i sminkevesken.

Den ideelle foundation skal være perfekt fra morgen til kveld. Den skal gjøre huden fløyelsmyk og gi den en vakker, matt og holdbar utstråling som ikke ligner en maske og som holder dagen lang uten å smelte. Jeg elsker at den er matt uten å fjerne gløden fra ansiktet, den får umiddelbart huden til å fremstå feilfri, noe min vinterhud ikke er akkurat nå. Jeg synes den dekker optimalt selvom det ikke ser ut som om du har på masse foundation.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sist går jeg over med Lancômes concealer Effacernes Longue Tenue. Dette er en av Lacômes mest populære concealere og det skjønner jeg godt. Konsistensen er veldig kremete slik den ikke ligger seg i fine linjer. Jeg bruker den under øynene og rundt nesepartiet hvor jeg kan bli ekstra rød. I tillegg til å være concealer inneholder den også pleiende og fuktgivende ingredienser som kornblomst og kamille. Disse ingredienser sørger for at øyen-området får pleie og det reduserer poser og hovenhet. Et annet pluss er at den inneholder SPF 30, øyen-området er veldig mottakelig mot solens stråler så det er derfor ekstra viktig å bruke en concealer med SPF.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viktor & Rolf // Part One

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg startede denne bloggen for 7 måneder siden, hadde jeg ikke engang turde håpe på hvor den ville være idag. Det som begynte som en generell interesse for skjønnhet og et ønske om å dele mine tips og triks har utviklet seg raskt.

7 måneder senere klikker flere tusende av dere seg inn her ukentlig og i går tok denne bloggen meg med på en reise som jeg vil huske alltid. I går fikk jeg møte to ikoner innen mote og skjønnhets industrien, jeg fikk møte Viktor & Rolf ! Ikke bare fikk jeg møte de, jeg hadde også et 30 minutters intervju med dem som virkelig føltes som en ære. Intervjuet vil bli postet på denne bloggen veldig snart, men mens jeg er fortsatt på cloud nine ville jeg fort dele et bilde fra igår.

I løpet av intervjuet fikk vi snakket om Viktor & Rolf?s begynnelse, hvordan de møttes og skapte det verdenskjente selskapet som vi kjenner idag. Hvordan de mediterer for å holde fokus og hva de anser som deres største suksess i karrieren. Fra den Ikoniske Flowerbomb parfyme til sine vakre Haute Couture shows.

Du kjenner synergien mellom Viktor & Rolf med en gang du er i rom med de, det kommer ikke som noen overraskelse den mengden av suksess de har hatt. Vi var på Grand Hotel i Stockholm og det gikk mennesker rundt overalt i lokalet, det kunne ha vært flere hundrede mennesker der men du hadde bare set Viktor & Rolf, de fylte hele lokalet med deres nærvær og energi.

Jeg kan ikke vente med å dele dette intervjuet med dere veldig snart!

Urban Decay X Gwen Stefani

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsket øyenskygge paletten til Gwen Stefani x Urban decay men da jeg fikk takk i denne blush paletten ble jeg enda mere solgt. Denne kolleksjonen er fantastisk! Med denne blush/bronzer/highlight palette får du virkelig noe for pengene dine. Hele 6 perfekte nyanser som kan brukes hver for seg eller mixes til din hele egen unike farge. Du skal være kjapp hvis du skal ha takk i denne, den er allerede utsolgt inne på Kicks hjemmeside men de har fortsatt noen igjen på Urban Decay hoss steen&Strøm. Du får hele paletten for 445 kr og det synes jeg er et steal for 6 forskjellige vakre nyanser! Jeg elsker den, anbefales på det sterkeste

Emilie

GHD to the hair rescue // GHD Advanced split end therapy review

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har alltid hatt tynnt hår som har vanskelig ved å bli langt, det er ekstra frusterende når jeg alltid har drømt om langt og tykt hår. Jeg har typisk skandinavisk hår som knekker lett, derfor trenger håret mitt ekstra pleie og beskyttelse. Den mest irriterende delen med fint og tynt hår er flisete tupper, jeg får dem umiddelbart uanset hvor ofte jeg klipper meg hos frisøren. Flisete tupper gjør det nesten umulig å få lengere hår, men for første gang i mitt liv tror jeg at jeg har funnet løsningen på det problemet. Jeg elsker GHD og jeg bruker GHD's produkter når jeg skal krølle og rette håret samt GHD varmebeskyttelse. Den nye GHD Advanced Split End Therapy er et nytt produkt i GHD familien min som jeg kommer til å bruke i mange år frem.

Hva jeg liker med produktet:

Jeg trenger bare å bruke GHD split end therapy hver 10. hårvask siden den beskytter håret mitt opp til 10 hårvasker. Håret mitt føles glatt, skinnende og blødt hele tiden i mellom.

Hvordan bruker du produktet:

Jeg tar produktet i rene hender og masserer gjennom håret, ca. fra ørene og helt ned til endene. Deretter føner jeg håret før jeg går over med rettetang for å ?seale? produktet inn i håret. Dette får mine flisete tupper til å forsvinne på grunn av sealingseffekten. Jeg har virkelig trua på at dette produktet skal få drømmen om langt og sunnt hår til å gå i oppfyldelse.

Anbefales virkelig til alle som vil ta ekstra godt vare på håret og som kanskje ønsker å gå litt lengere mellem hver klipp hos frisøren.

Du kan kjøpe GHD Advanced split end therapy her.