hits

Dette var aldri meningen!

09.10.2017 - 00:20 2 kommentarer

 

 

 

Denne blogg pausen som nok mer kan betegnes som blogg stopp var aldri meningen men noen ganger skjer det ting i livet som skal bearbeides. Jeg har før delt ting med dere som ikke har vært like lett, men når noe inkluderer familie så er det ikke alltid at det er ok å skrive om det på nett. 

Siden sist har foreldrene mine blitt skilt - og selvom det skjer for mange, hadde jeg nok aldri trodd det skulle skje for meg/oss. Hele greia har vært veldig vanskelig og jeg kan nok ikke gå mer inn på det siden dette omhandler mange mennesker. 

Og da ble det bloggstop, fordi det ble feil å skrive om noe annet når huet var et helt annet sted. Oppi alt dette har jeg vært gjennom to operasjoner for veldig alvorlige celleforandringer i livmoren, noe som tok helt pusten fra meg. Det er litt skummelt å være i et annet land når man går gjennom sånt. På Fredag fikk jeg melding om at jeg endelig er helt "bra" igjen og at jeg nå bare må gå på kontroll hver 3 måned framover. 20 kg ble fjernet fra skuldrene mine og jeg følte jeg fikk puste igjen. 

Så uten å bli en oversharer da er dette den enkle oppdateringen jeg kan gi dere. Noe skal jeg gå ind på senere og fortelle mer om, annet kommer til å forbli privat.

Uanset så føles det godt å skrive en liten update på hvor jeg er og hva som har skjedd, for dere har jo lurt og skrevet kommentarer. Det er også derfor jeg fikk lyst til å skrive her igjen. 

Så nå er jeg tilbake, jeg vet ikke om det blir hver dag enda for jeg skriver ikke for å være fulltidsblogger men for å holde kontakt med dere og dele de tingene som  foregår i livet mitt. 

Sender mange klem og håper noen av dere fortsatt er her :-)

Emilie 

2 kommentarer

Ingrid

10.10.2017 kl.22:57

Oi, så hyggelig det var å se et blogginnlegg fra deg poppe opp i bloglovin! :)

Skjønner godt at du vil holde noen ting private! Jeg kan tenke meg at det ikke er så lett å finne den riktige balansen mellom hva du ønsker å dele og hva du vil holde privat når det gjelder blogging.

Foreldrene mine skilte seg da jeg begynte på universitetet, og det var vanskelig på mange måter. Å være «voksen» gjorde det ikke bedre heller, fordi jeg plutselig endte i rollen som fredsmekler i stedet for datter. Uansett, håper det går bra med deg og familien din, skilsmisser er vanskelige for alle involverte.

Og godt å høre at operasjonene dine har vært vellykkede!

Hilde

23.10.2017 kl.20:04

Så hyggelig å se livstegn fra deg igjen.

Og så trist å høre om hva du har vært igjennom. Kjenner det treffer meg ekstra mye, jeg har høyrisiko HPV og nå alvorlige celleforandringer. Skal operere om 2 dager og GRUER meg masse... Har du noen tips? Så godt å høre at du er friskmeldt nå! Hva er grunnen til at du måtte operere 2 ganger? Var det ikke nok med en gang?

Klem

Skriv en ny kommentar