hits

I en by som aldri sover

27.03.2017 - 22:11 3 kommentarer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a8 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a8 preset
Jumper: American Apperal, Denim: 2nd Day, Shoes: Adidas

 
Jeg har fått besøk av Stine-bestis og vi har rukket å bli innmari solbrente. Opp til at stine kom på besøk har jeg hatt så travelt at jeg i snitt har sovet 4 timer i døgnet. Jeg har flyttet til ny leilighet med pool og havutsigt (YES), jeg har hatt midterms og helt ærligt et haug med andre ting. Nå skal det bli godt med 2 ukers "ferie" sammen med Stine. Selvom det noengang kan se ut som om livet mitt er en stor ferie herborte så er det jo egentlig bare et helt vanlig liv, med skole, hverdagsrutiner og kjedelige onsdagsmiddager sånn som alle andre. 

Jeg er fortsatt villt taknemmelig for å bo her og for muligheterne jeg får. Mye gøy kommer til å skje i fremtiden som dere får følge med på. Det høres veldig bloggete å si det egentlig, for jeg kan ikke helt si hva det er enda - men det er hvertfall rått og noe utenom det vanlige!

Uanset ville bare si hei og natta til dere hjemme, håper dere har det helt nydelig!

***

Hi guys, just tuning in to say hi and show some pictures from last night. My bestie Stine is finally in town and it feels so good to have someone from home here. The last weeks have been super busy - I've moved to a new place in a new area in San Diego and I'm completely in love with it and the people who live here. 

 

3 kommentarer

Nora Piscopo

27.03.2017 kl.22:33

Åå så fin du er! <3

Elaine

05.07.2017 kl.22:40

Blogge litt da, Emilie ❤️

Hilde

11.09.2017 kl.23:47

Lever du?

Skriv en ny kommentar