Å gråte på en parkeringsplass

03.03.2017 - 07:28 Ingen kommentarer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with b5 preset

 

Idag var altså en slik dag. Det er lenge siden jeg sist har grått skikkelig men på vei hjem fra min roomies nye leilighet måtte jeg rett og slett stoppe på en parkeringsplass å bare gi slipp. Det er litt rart for det var litt godt, å gråte altså. Å gi slipp på alt, å bare gjøre akkurat det jeg trengte - hyl grine. Før jeg selvfølgelig kjørte hjem og åpnet en flaske vin, det er tross alt snart helg. 

Midt opp i midterms, flytting og alt annet tull satt jeg altså der i minime (bilen min) og grinte som en 5 åring. Og så kjørte jeg hjem og følte meg litt bedre. Vi har alle slike dager, de er vonde men så kan det bare bli litt bedre - imorgen skinner solen igjen.

 Nå skal jeg begynne å telle dagene til bestis Stine er her, å klemme på noen hjemmefra skal bli så godt. Jeg savner venninne mine så himla mye, kan noen oppfinne en reisevei som tar meg til Norge ASAP? California er rett å slett for fin til å flytte hjem igjen, men venninene mine er jo i Norge, Familien min er i Danmark, og hjertet mitt savner de mer og mer, hver eneste dag. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits