PUT A SMILE ON

22.02.2017 - 23:29 3 kommentarer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk mange fine tilbakemeldinger fra dere da jeg skrev om depresjon, jeg får fortsatt flotte kommentarer og mails om akkurat dette emnet og jeg lovte å følge opp på akkurat dette tidligere på uken. Jeg blir glad og rørt langt inni meg når jeg husker på at jeg har fine lesere som bryr seg og spør til dette, det betyr mye. For å oppsummere litt, så har jeg det langt bedre enn jeg hadde det i fjor på denne tiden. Jeg dealer derimot fortsatt med fysiske (og så klart psykiske) ting. Sånn helt overfladisk så mistet jeg 90% av håret mitt da jeg var skikkelig deprimert fordi kroppen min var så innmari stresset. Hodet er derfor fylt med Extensions akkurat nå for å gjemme bort dette. For å være ærlig så ble akkurat dette en vond sirkel og jo mer jeg stresset over det og ting jeg ikke fikk endre på, jo mer reagerte kroppen. Nå har jeg kommet til den konklusjonen at det bare er sånn, det vokser ut igjen, og så får jeg heller fokusere på at de mørkeste tankene mine er borte - det er utrolig deilig å våkne på morgningen å ha lyst å starte dagen. 

Jeg er innmari heldig, for på mange måter så var det å flytte til sol og varme den beste medisinen jeg kunne få. Å starte helt på nytt er kanskje ikke det som føles riktig for majoriteten, men for meg var der akkurat det jeg trengte. Når du er helt på null, så kan det bare gå oppover.

Jeg har ikke noe fasit på hva som fikk de fleste av de svarte tankene til å forsvinne, kanskje det var en kombinasjon av å gi slip på noen mennesker i livet mitt som ikke fikk meg til å føle meg bra. Å følge drømmene mine i stedet for samfunnets forventinger til meg. Å begynne å tro på at jeg er god nok. Å komme meg bort for en destruktiv dritt jobb med en salgssjef som uten tvivl var den mest destruktive, sexistiske idioten jeg noen gang har møtt. Viktigst av alt har jeg skjønt at det ikke betyr en dritt hva du gjør, jobber med eller måten du lever på så lenge det du driver med gjør deg lykkelig. Jeg levde med en konstant følelse av at jeg ikke var bra nok fordi omgivelsene nærmest dikterer at du ikke har suksess med mindre du er lege, ingeniør eller noe annet "viktig". For første gang har jeg akseptert at det er noe tull og at jeg er bra nok. Jeg er lei av alt press og jeg har lært meg ikke å bry meg - det dere, er ganske befriende.

Som konklusjon, jeg har ikke så sykt mye hår igjen på huet men jeg føler meg mye bedre enn i fjor på denne tid. Om det er prisen jeg må betale så er det helt greit ;)

3 kommentarer

Victoria Larsen

23.02.2017 kl.08:25

Kjempe fin du!

Ingrid

24.02.2017 kl.14:02

Så godt å høre at du føler deg bedre! <3

Sofie

02.03.2017 kl.22:39

Hurra! Du ser i hvert fall helt fantastisk ut<:)

Skriv en ny kommentar

hits