hits

Den vanskeligste dagen på lenge!

30.01.2017 - 22:12 2 kommentarer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Det er aldri gøy å si hade, uanset hvem det er, men noen er det tøffere å si hade til enn andre og det har blitt grått mange tårer her siden familien min dro på Lørdag. Det er litt vanskelig å ikke bli lei seg når man ikke vet hvor lenge det går før man ser hverandre igjen. Positivt set så går tiden heldigivis fort og om ikke lenge får jeg besøk av min bestis Stine, det hjelper å tenke sånn. Jeg er også fuldt optatt meg å starte min egen liten business herborte som dere snart skal få høre mere om. Jeg vet ikke om det er permanent eller ikke enda, men det er hvertfall god erfaring. 

Disse bilder tok jeg på stranden igår i min nye levis jeans! Har helt dilla på alt som er cropped eller har en vintage look om dagen. 

Hvordan går det hjemme? Nå tenker jeg det snart går mot vår hos dere og det er jo veldig fint!

 

STOR KLEM

2 kommentarer

Vilde

31.01.2017 kl.12:24

Nydelige bilder! Hvor lenge tenker du å bli i USA? Ser ut til at du har det veldig fint! Om det ikke er for privat, kunne du skrevet litt om hvordan det går med depresjonen og hva du eventuelt har gjort for å få det bedre? (Jeg har full forståelse for om du syntes det er privat!) Du har en inspirerende blogg!

emiliejo

21.02.2017 kl.20:10

Vilde: Hei søte vilde, beklager at det har tatt så lang tid for meg å svare deg. Dette emnet kan jeg så klart ta opp. Jeg har hatt en liten pause fra bloggen nettopp pga dette så jeg skal dele dette med deg og andre så fort som mulig. Stor klem

Skriv en ny kommentar