hits

Som en varm sommerdag // Armani Prive

26.01.2017 - 08:22 3 kommentarerOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A R M A N I   P R I V E  //  P I V O I N E   S U Z H O U

Parfymer har jeg mange av, kanskje fler enn de fleste. Noen bruker jeg bare i en kort periode andre kjøper jeg igjen og igjen. Jeg har to favoritt merker når jeg velger parfyme. Det er stortset der jeg alltid finner klassikere jeg føler passer til meg og som jeg ikke går lei. Det ene er det franske parfyme merket Diptique, det andre Armani Parfums. 

Fra Armani er jeg spesielt glad i Si og den litt tyngre Myrrhe Emperiale. Si er min hverdagsparfyme, Myrrhe Emperiale bruker jeg på kveldene der jeg skal noe spesielt. 

.. Og så fannt jeg denne, som slo benene vekk unner meg og som duftet helt himmelsk. Pivoine Suzhou dufter av blomster, bringebær, solrige dager - ja rett og slett av sommer. Akkurat denne er en limited edition siden flasken inneholder perlemor, noe som er utrolig fint på huden. Til vanlig er Pivoine Suzhou en del av Armani / Prive Les Eaux kolleksjonen. Inspirasjonen til duften kommer fra en legendarisk hage i den gamle kinesiske byen Suzhou. I denne hagen hersker peonen som symbol på lykke og kvinnelighet. 

Duften finner du på Gimle Parfymeri og Steen & Strøm. Uanset hvilken type parfyme du liker er jeg sikker på du finner noe som er perfekt til deg hos Armani. Ekstra godt liker jeg at flakongene er så unike, hos meg blir det brukt som dekorasjon både på badet men også i andre rom. 
 

//

My new favorite scent is from Armani Prive and it's called Pivoine Suzhou. If you've been reading this blog for a while you already know that Armani is one of my absolute favorite brands when it comes to perfumes and makeup. This scent is my third favorite and I have a feeling I'll be buying this for years to come. 

This specific bottle is a limited edition with a pearl effect, but the scent itself you can get all year around. I really can't recommend enough trying out Armani perfumes, they are so unique and absolutely beautifully packaged. 

 

3 kommentarer

byAnne

26.01.2017 kl.11:00

Æææ det er den parfymen jeg har lett etter jo :O Fant den ikke på steen og strøm. Hvor befinner den seg og hvor mye kostet den? Klem

Hanne Lovise Johnsen

26.01.2017 kl.23:23

elsker den parfymen!!❤

Ingrid

27.01.2017 kl.01:39

Så fint bilde av deg! Og den parfymeflakongen var veldig søt:)

Skriv en ny kommentar