hits

Ett år som ikke ble som jeg hadde trodd.

03.01.2017 - 09:15 5 kommentarer

2016

Du har vært en rollercoaster av opp og nedturer. Når jeg ser tilbake er det nedturene jeg husker best, fordi de var så vonde. Noe er fortsatt vondt, noe har jeg lært å leve med og noe er bra. Jeg delte mye av det vonde med dere og det er jeg glad for, jeg fikk så mye støtte og fine kommentare. Det hjalp veldig. Nå har jeg gått gjennom året i bilder og skal dele litt med dere igjen. Alt jeg kan håpe på er ett år med flere oppturer og mindre vonde nedturer. 

J A N U A R

Jeg startet ut 2016 med å prøve brudekjoler med de nærmeste venninnene mine. Det var en morsom og rar dag på samme tid. Jeg hadde det allerede litt tøft pga flere omstendigheter og jeg gledet meg ikke til brudekjole prøvning sånn som man burde. Jeg synes det var stress å smile, stress å virke glad for jeg hadde det egentlig ikke bra i det hele tatt. Etter flere mnd med oppussing av leilighet og lite sosialt liv var kroppen sliten og det samme var huet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

F E B R U A R

Bloggen ble et frirum, på dette tidspunkt hadde jeg min egen liten plattform og Ingrid hjalp meg mye med bilder. Hun var vel egentlig den som pushet meg til å starte blogg, noe jeg er veldig glad for. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 10 preset

M A R S

Vi begynte endelig å komme på plass i leiligheten, vi brukte fortsatt hvert eneste ledige sekund på å pusse opp men den ble akkurat som jeg hadde drømt om. 6 mnd etter vi kjøpte den føltes den endelig som hjem. Jeg delte mange interiør innlegg på bloggen og dere hadde så fin respons. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with 3 presetProcessed with VSCOcam with a1 preset

A P R I L

Jeg sluttet i jobben min, jeg trivdes ikke og på mange måter er jeg enormt glad for at jeg sluttet. Den ekstra tiden jeg fikk ga meg mer tid til å tenke noe som derimot gjorde meg enda mer deprimert. Jeg dro på hyttetur med jentene og husker at jeg på veien opp tenkte at det ikke hadde vært så ille om vi crashet på veien, da kunne jeg kanskje få en liten pause fra alle tankene mine. Nå skjønner jeg at det er helt sykt å tenke sånn. Det var på den hytteturen jeg skjønte at jeg hadde bruk for psykolog hjelp og startet hos en psykolog få dager etterpå. Jeg gråt stortset hele den hytteturen og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten venninene mine Magrethe og Ida som var med der. Den turen ser jeg fortsatt på som første steget på rette vei - jeg har aldri kjent på så mye kaos i huet mitt som jeg gjora da. Jeg var rett og slett så utrolig lei meg uten å vite helt hvorfor.

Få uker etterpå måtte jeg avlyse brylluppet mitt som egentlig skulle vært i Juli. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with 7 preset

M A I

Jeg dro på pressetur til Stockholm for å solo intervjue Viktor og Rolf - der er kanskje en av de kuleste opplevelsene jeg har hatt gjennom bloggen. Under intervjuet mistet jeg en diamant øredopp og vi lå alle 3 på gulvet for å lete etter den haha. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset

J U N I

Jeg brukte mye tid på å ta bilder til bloggen selvom jeg fortsatt ikke følte for å smile på bilder i det hele tatt. Bloggen ble på mange måter terapi selvom det hørtes kleint ut. Jeg delte mine tanker rundt det å være deprimert og å avlyse brylluppet mitt. Flere av dere sendte meg mail og kommentarer med like historier. Det føltes bra å vite, at jeg ikke var alene. 

 

Resten av året mitt kommer i løpet av uken :-)

 

 

5 kommentarer

Amanda

03.01.2017 kl.09:33

Syns det er veldig tøft av deg å dele så mye! Selv har jeg hatt kanskje det verste året i livet mitt i 2016, jeg har vært deprimert, kjent på angst, ensomhet. Det har rett og slett vært forferdelig til tider men jeg vet det eneste som hjelper er å enten snakke, eller skrive om det og derfor syns jeg det er så utrolig bra at du nettopp gjør det! Jeg ønsker deg god bedring og en fantastisk start på året og håper du får det bedre<3

Ingrid Holm

03.01.2017 kl.15:15

Love you Em - digger bloggen din og håper at du har det bra! <3

23.01.2017 kl.18:18

Herregud så vakker du er!!! Virkelig:D håper du har det bedre enn på lenge! Du fortjener bra mennesker rundt deg og å ha det bra:))

emiliejo

24.01.2017 kl.10:01

Anonym: åå det var en veldig koselig kommentar å få, tusen takk snille deg! <3 stor klem

25.01.2017 kl.19:02

Hei Emilie:) lurer veldig på hvor den svarte vesken du har i dette innlegget er fra?

Skriv en ny kommentar