hits

Du må lære på den harde måten

19.12.2016 - 10:55 2 kommentarer


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Vi lærer hele tiden, og noenganger skal ting gjøre litt vondt for at det kan bli bra. På lørdag var jeg på en jentekveld der jeg ikke kjente noen, jeg tror egentlig ikke så mange av de andre jentene hadde møttes før. Det var en hyggelig kveld men slike kvelder får meg også til å savne jentene mine hjemme enda mer. I løpet av kvelden pratet vi om mye rart og her er et par facts som jeg lærte den kvelden. 

- tinder er like kleint uanset hvilket land du bruker appen i. Seriøst, kan noen opprette blogg om kleine tinder dates? I'll follow! 

- uanset hvor du ender opp vil du alltid kalde hjemmet til foreldrene dine "hjem" spesielt hvis du er en nomade som meg, som aldri klarer å finde en base.

- gode venninner er vanskeligere å finne en en kjæreste. Seriøst, jeg har vært her i 4 måneder og ingen er som jentene mine i Oslo. (Forresten, shout out til Amalie min som sendte meg brev her om dagen - noen (meg) gråt i en time etterpå) 

- Rødvins hodepine blir sånn ca en milliard gange vondere for hvert år eldrer du blir. likevel glemmer jeg det hver lørdag.

- Hvis du sovner med mascara vil du våkne å se ut som en kulefisk. Øjnene mine er fortsatt hovne fra gårsdagen mascara. Cant pull That Off anymore. 

OK, ha en fin mandag mine fine lesere <3 

 

 

 

2 kommentarer

mairho

20.12.2016 kl.19:45

Haha, sant nok! Håper du finner deg mer til rette der du har flyttet, med tanke på venner og sånn :-)

emiliejo

02.01.2017 kl.21:25

mairho: Tusen takk søta, det kommer kanskje etterhvert! Stor klem

Skriv en ny kommentar