hits

A Perfect Hair Story

15.12.2016 - 21:07 3 kommentarer

Sponset Innlegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*LIFE IS TOO SHORT TO HAVE BAD HAIR DAYS*

Jeg kjenner ikke en eneste jente som ikke er glad I velduftende og pleiende hårprodukter. Jeg husker da jeg kjøpte min første olje fra Moroccanoil, det er snart mange år siden. Jeg har selv hatt kjøpt produktene i en årrekke, helt siden frisøren anbefalte meg de til det blonde, porøse håret mitt. Derfor tenkte jeg at jeg nå ville tipse dere om en perfekt julegave, kanskje til deg selv (det er vel innafor?) eller til en du er glad i.

Oljen er min favoritt, den klarer jeg meg ikke uten i hverdagen. Jeg bruker den alltid etter styling i tuppene og i lengdene før jeg legger meg. Et tips er å bruke litt ekstra kvelden før du skal dusje og sove med flette. Da får håret masse næring og du kan gå lengre mellom å klippe tuppene hos frisøren. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå får du til og med kjøpt en fin gaveeske, som er perfekt hvis du fortsatt er på julegavejakt, i esken får du:

Hydrating Shampo - en mild, pleiende formel som gir håret optimal fuktighet, forbedrer hårets elastisitet, styrke og gir glans.

Hydrating Balsam - en mild, pleiende formel som etterlater håret mykt, skinnende og mer håndterlig.

Moroccanoil Treatment - grunnlaget til all hårpleie, som kan brukes for pleie, til styling og finish. Rik på argan olje og reparerende proteiner.

Gave pakken har jeg en lenke til her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min personlige favoritt er oljen som dufter himmelsk og som redder alle hår kriser. Denne kommer du langt med og den varer i evigheter. Oljen finner du her og den kommer både i original versjon og light versjon.  Jeg har testet begge to og jeg liker begge. Generelt vil jeg tro at har du veldig tynt og fint hår, er light versjonen best. 

Processed with MOLDIV

Hele serien finner du her så hvis du er på utkikk etter en serie som gir deg skinnende og sunt hår, så er Moroccanoil virkelig en av mine favoritter. Arganolje som er en av hovedingrediensene i serien er kjent for sine reparerende og pleiende egenskaper fylt med antioksidanter og vitaminer. No more bad hair days ;-)

Psst. Hvis du vil ha hårinspirasjon så finner du Moroccanoil på Facebook her. 


 

3 kommentarer

Victoria Larsen

15.12.2016 kl.23:17

Elsker de produktene! Kjempe gode :D

Hilde

23.12.2016 kl.23:42

Så fint hår du har!

Striper du det? Har du extensions?

emiliejo

02.01.2017 kl.20:18

Hilde: Hei Hilde, jeg striper det sånn hver 6 mnd i bunden. Min naturlige farge er ganske ask mørke blond. Jeg bruker extensions ja ;-) Har veldig tynt hår naturlig desverre. Klem

Skriv en ny kommentar